środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Witam wszystkich forumowiczów zawiadomienie do CBA

Patrząc na te chore miasto doszłam do wniosku ze trzeba podjąć radykalne działania w kierunku usuwania patologi z życia publicznego dzisiaj powiadomię CBA ( Centralne Biuro Antykorupcyjne) aby prześwietliło kto pracuje w niektórych urzędach ( czytaj RATUSZ i nie tylko .PKS.MPK.oraz inne... wiele innych ) w Łomży i czy powinien zajmować swoje stanowiskodot kompetencji (czyj syn ? i czyja córka ?i czyj znajomy czyj kuzyn ? pracują (czytaj: NEPOTYZM) ,należy dodać ze są tam stanowiska tkz; załatwione w poprzednim układzie za sprawą byłych włodarzy : Rozumiecie o co biega mam nadzieje ? Ilu z Was jest bez pracy? Ilu z Was nie "wiąże" końca z końcem?Ilu z Was codziennie szuka pracy? Najczęściej bezskutecznie-sorki tak być dłużej nie może .Do dzieła :) Miłego dnia a poniektórzy niech się zastanowią czy nie warto samemu pójść do Prokuratora lub Policji i nie wskazać patologi art 304 par kk bo jeśli oni nie wskażą to ja ich wskażę :) Zobacz link :

http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071027/BIALYSTOK/71026033

Podaje adres CBA w Białymstoku

Delegatury Centralnego Biura Antykorupcyjnego

Białystok, ul. Antoniukowska 21, 15-740 Białystok, tel. (85) 876 30 00; (22) 437 30 00

Jak macie informacje to śmiało bez żadnych skrupułów to Was dotyczy ,chcecie dłużej cierpieć z głodu?dłużej nie mieć pracy? itd..

Eva Ali-baba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Witam wszystkich forumowiczów zawiadomienie do CBA

Widzę,że ORMO czuwa.

Jeśli jesteś Matką Teresą w tym mieście to gratuluję pomysłu, lecz nasza prokuratura to też wielki niewypał, bo tam wszelkie paragrafy są interpretowane w zależności od układów i znajomości. A co do tutejszej policji to już chyba ostatnie dno, dla nich najlepiej, jeśli ich jest czterech, to złapać jednego i spałować, aby się popisać jak oni są aktywni, lecz jak stoi czterech, a ich jest dwóch, to nawet żółtodzioby nie podejdą, lecz temat słuszny, więc życzę powodzenia.

alibaba, czyli jak się prokuratura i policja weźmie, twoim zdaniem za urzędników to przybędzie miejsc pracy w urzędach? wracaj ty lepiej na wieś, gdzie ci będzie lepiej...

alibaba zerknij do ustawy z dnia 9 czerwca 2006 r. o Centralnym Biurze Antykorupcyjnym i popatrz, czy CBA ma w swoich właściwościach ściganie przestępstw z podanego przez Ciebie art. 304 kodeksu karnego. dla mnie podany przez Ciebie art. nie znajduje się we właściwościach CBA - nie wprowadzaj ludzi w błąd, że podany przez Ciebie art. 304 k.k. znajduje się we właściwościach spec służby jaką jet CBA.

CBA na korupcję w Łomży

CBA jest powołana do takich spraw korupcyjnych jak opisałam w poprzednim poście a art 304 par1 kk to tak przy okazji .Walka z patologiami jest koniecznością i obowiązkiem każdego z nas.
Miejsc moze pracy nie przybędzie ale w końcu wszystkie przekręty będą eliminowane z życia publicznego. Informacja dla ludzi którzy negują moje tematy: Jestem mieszkanką dużego miasta doskonale wykształconą i oczekuje ze wszyscy NORMALNI będą uważać podobnie.
To nie żadne ORMO jak piszą co niektórzy ocknijcie się ciekawa jestem do kogo pójdziecie jak dotknie Was nieszczęście? zostaniesz okradziony ,pobity dziecko zostanie pobite, ITD.... Wiec zastanów się co jeden z drugim wypisujesz .... pozdrawiam .Poszanuj pracę Policji i organów ścigania to tak na marginesie :)

Eva Ali-baba

alibaba

To ty miałaś iśc do CBA a nie nam podajesz adres:):):)

Zresztą mi to nie przeszkadza bo sam mam pracę załatwioną przez wujka:)

Żeby nie on układał bym teraz kostki na ulicy a tak ?

Siedzę za biurkiem i czytam to co wypisujesz:):):):)

Takie życie moja droga , takie życie :):):)

maruda witam serdecznie kolege:)

cześć 7 aniele:)

maruda co tam u Ciebie ciekawego słychać? U mnie jak tą mówią proza życia.

hahahaha

tu będziemy o tym pisać????

Jakoś leci :)

Od poniedziałku będę miał urlop, dłuuuuuuuuuugi:):)

Wyskoczę na kilka dni w Bieszczady , odwoedzę kumpla z dawnych lat , powspominamy stare czasy a resztę się zobaczy :)

alibaba podejzewam ze nawet jak doniesiesz to oni z tym za wiele nie zrobia. Zobacz sprawe z Brzezinskim jeszcze odszkodowanie mu dadza. Moze zaszkodzisz ale kilku plotkom.

alibaba no tak dłużej nie mieć pracy...
wiem że nie można mierzyć wszystkich jedną miarą ale miałem takiego rzetelnego "pracownika" kiedyś co wysyłał sms do panienek na jakiś nimuer 71.... (do tej pory przychodzą "jestem z Twojej okolicy mam wyg... ci....itd)
rachunek 550 zł
Jezdził z moim logo a ludzie przeganiali go mówiąc "od takiego durnia to ja nic nie chcę"
Kto na tym stracił ???No chyba nie on...
Ale za to teraz ma dużoooo wolneggooooo czasu dla siebie

A ja tam nie wierzę w żadne cba,cbś,prokuratury,sądy oraz w Państwo Polskie wystarczy spojrzeć na sprawy naszych prezydentów, Olejników, afera hazardowa, nasz łomzyński prokurator itd.itd. Dlatego ludzie wolą siedzieć cicho i się nie narażać bo w Polsce nie tylko w Łomży kto ma układy zawsze się wywinie a do ponoszenia kar są zwykli szaracy tacy jak my ;)

a to ciekawe -------dlaczego mojego postu zabraklo??? Admin czy dlatego ,ze prawde napisalam? :)))) zenujace.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org