Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CBA na korupcję w Łomży |
CBA jest powołana do takich spraw korupcyjnych jak opisałam w poprzednim poście a art 304 par1 kk to tak przy okazji .Walka z patologiami jest koniecznością i obowiązkiem każdego z nas. Miejsc może pracy nie przybędzie ale w końcu wszystkie przekręty będą eliminowane z życia publicznego. Informacja dla ludzi którzy negują moje tematy: ODPOWIEDŹ Jestem mieszkanką dużego miasta doskonale wykształconą i oczekuje ze wszyscy NORMALNI będą uważać podobnie. To nie żadne ORMO jak piszą co niektórzy ocknijcie się ciekawa jestem do kogo pójdziecie jak dotknie Was nieszczęście? zostaniesz okradziony ,pobity dziecko zostanie pobite, ITD.... Wiec zastanów się co jeden z drugim wypisujesz .... pozdrawiam .Poszanuj pracę Policji i organów ścigania to tak na marginesie :) Niech Pan ma wszystkich ludzi w swojej opiece -Amen Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CBA na korupcję w Łomży |
wszystko ok. Tylko po co ten Pan i Amen? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Tyle Twego, że sobie na forum poużywasz
|
|
a ty alibaba od momentu objecia wladzy przez PO I PSL slyszalec cos o dzialaniu CBA???? bo ja nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))Noooooooooooo chyba ze cos mi umknelo z mediow:))))))))))) albo ja glucha:))))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |