środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prawo jazdy - pytanie

Witam

Więc tak:
Skończyłem kurs na prawko jakieś 1.5 roku temu.
Zdalem testy ale niestety nie powiodło mi się az 3 razy z jazdą kolejny raz juz nie podchodziłem do egzaminu bo wyjechałem za granice. Niedawno wróciłem i chciał bym wziąć się za zdanie tego prawka tylko nie mam pojęcia od czego mam zacząć. Ostatni niezdany egzamin praktyczny miałem jakoś w październiku 2010 roku.

Powie mi ktoś co ja mam teraz zrobić? Gdzie sie udać, co załatwić??

Z góry dziękuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prawo jazdy - pytanie

IDZ DO SZKOLY

ONI CI POWIEDZA

JAK CHCESZ JA CIEBIE NAUCZE

JA BARDZO DOBRZE JEZDZE

JAK CHCESZ TO CIE NAUCZE BEZ KASY POPROSTU

Z tego co sie orientuje to będziesz musiał zdawac drugi raz testy bo tamte tracą ważnośc po roku , później dokupujesz kilka godzin i zdajesz jazdę. Wszystko powiedzą ci dokładnie na miejscu w WORDzie.

jak wyżej, musisz zdawać od początku i z tego co mi się wydaje kupić kilka godzin przypominających. Ale mogę się mylić z tymi godzinami :)

musisz zdać jeszcze raz teorię i dokupić 5godz taki kurs doszkalający po trzech niezdanych egzaminach

na twoim miejscu zrobilabym tam gdzie jestes obecnie---------tu zedra skore do kosci!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Dzięki wszystkim za pomoc.

Do czarnasukaczarna: Ogólnie wydaje mi sie ze jezdzić to ja umiem gorzej z przepisami no ale kilka godzin doszkolenia by sie przydało:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org