Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZGRANA BANDA |
Zgrany zespół to taki w którym człowiek potrafi stworzyć coś ......... http://demotywatory.pl/3155879/Zgrany-zespol ......czego nigdy nie zdziałałby w pojedynkę ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZGRANA BANDA |
Kalisony Witają Wszystkich "bandziorów " z rana ;) http://www.youtube.com/watch?v=iOZMmP8wVAw&feature=related
|
|
Witaj Kalisonki i inni ktorych tu jeszcze nie ma :) Wskakuję pod prysznic i lecę do Warszawki :) Miłego dzionka wszystkim :)
|
|
enya Witaj enya :):):) Reszta śpi jeszcze ,Robcio już poleciał do pracy ;) Szerokiej drogi do Warszawki i i uważaj na: dziury, roboty drogowe, rowerzystów, TIRy, traktory, inne babki za kółkiem, lanserów w beemach ;) hehe
|
|
hehee...dzięki Kalisonki :) będę uważać :)) I jeszcze na Tirówki, Grzybiarzy i Policjantów :-))
|
|
siema siema :)
|
|
Memphi Siema :) Kalisony idą przez życie tak ,żeby nie żałować niczego ,czasem różne bywa ;) to tak a propos Twojego motta ;)
|
|
Zbychu Odzyskałam swoje kalisony ;)
|
|
algeroth Znam ten filmik który wczoraj zamieściłeś ;) "Idę ,albo nie idę " http://www.youtube.com/watch?v=b5wtmXqHspM "Wszystkie kary na mnie idą .....Nie będe szedł ,nie pójdę .......Albo pójdę ,albo nie ....." hahahahaha
|
|
sciema co dobregggooooo he he he ja dopiero wstałem kuzwa jakoś się zaspało się nic mi się nie chce
|
|
Zbychu Po japońsku -jako tako ;) Się wczoraj popiło z Robciem ? Jak tam kozy ? beeczą ;) ?
|
|
siema z rana wszystkim i do tyrki
|
|
a kogo to Siema :):) Nie kumam "do tyrki" ???
|
|
|
7angelfree Witaj :):) Lubię ten obrazek ;) hehe
|
|
dziadka_kalesonki hehe trzepot kalesonek na wietrze mnie obudził:)
|
|
7angelfree Odzyskałam swoje zwiewne kalisonki i suszą się na sznurku ;) Tak trzepoczą ,że 7angel obudziły ;) hehe
|
|
dziadka_kalesony się popiło sie haha A jak to jest po japońsku ???
|
|
dziadka_kalesonki za bardzo wykrochmalone i dla tego tak trzepoco:)
|
|
Zbychu Średnio na jeża ;) hahaha
|
|
Dzień Dobry ;)) http://www.youtube.com/watch?v=iuODUm9MjKM czas na kawkę :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
Sun siema
|
|
*Sun* Dziendoberek:)
|
|
*Sun* Witaj *SUN*:):) Muzycznie zaczynamy dzień ;) Też kawę poproszę :)
|
|
normalnie sie zdenerwuje zaraz wrr...ale bo ja upośledzona jestem że tego obrazka nie mogę wstawić albo już nie wiem co....:D kalesoniki zapraszam na Rembelin ;)) robić już kawkę?? heheh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* zaraz zobacze w czym rzecz:)
|
|
Zbychu, 7angel witajcie,kalesoniki ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* sun bo to trzeba wejść w profil na 4lomza potem w zakładkę edytuj profil i tam jest na samym końcu podpis /sygnatura Dzięki za zaproszenie ;) Rembelin ??? mieszkasz w wa-wie ?
|
|
Sun robisz dobrze coś z tym obrazkiem jest nie teges hehe i he
|
|
no tak też kalesoniki robiłam i nie wychodzi buu :( musze jeszcze raz spróbować... Rembelin ten nasz Łomżyński heheh wpisz w google a będziesz wiedziała które to rejony ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Zbychu dzieki :D bo już myślałam że coś ze mną nie tak haha w takim razie musze obrazka poszukac innego ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*SUN* Chłopaki mają ochotę się dzisiaj spotkać wieczorem ,a Ty możesz się wyrwać z domu na trochę ?
|
|
Sun w tym linku masz przerwy musi być wszystko razem bez spacji ale i tak ten obrazek jest be
|
|
Ja też mam ochotę tylko nie wiem kto mi zapłaci za taryfe i postawi 10 browarów
|
|
*Sun * coś nie tak jest z tym adresem linku ,zaraz znajdę coś innego ,próbowałam dać u siebie i też nie widać
|
|
*SUN* obrazek musi byc w formacie jpg a ten jest jave zrobiony [ img ]http://multiply.com/mu/pendotcom/image/6:depechemodeusa/photos/1/600x600/7/depechemode-12.jpg?et=1zpqE6iacKalukRmZm7l%2CQ&nmid=22302972[ /img ]
|
|
*SUN* Spróbuj ten [img...]http://avatarek.pl/IAo4lvSJd9_3.jpg[/img...] bez kropek
|
|
a to nie w następny czwartek miało być spotkanie? eee ja już na następne się szykowałam heh dziś nie dam rady bo gości będę miała...może jednak da się cos zrobic aby za tydzień spotkanko było co?;)) Zbychu zamiast taryfy-nogi a co browarków to już bardziej skomplikowane :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
*SUN * zobacz takie słonko będziesz miała ;) Też myślałam ,że w następny ,ale chętni są ;) hehe Tak się orientuje w sytuacji ,dlatego pytam ;)
|
|
7angel czyli jaki??;)) kalesoniki no to jak jest was grupka osób to pewnie że róbcie ;)) tylko szkoda że mnie ominie następne spotkanie eh no ale trudno "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* kopiuje zdjecie na kompa i wchodze na strone http://ifotos.pl/ ukazują mi sie linki wklej na forum :)
|
|
*Sun* Nic Ciebie nie ominie narzazie się pytam Wszystkich kiedy pasuje ;) A sobota ?Co robisz w sobotę ? Czasem mi też nie wchodzą te awatary trzeba sprawdzić kilka razy bo znika coś i nie wchodzi ;)
|
|
Hej witam wszystkich:) Dawno mnie tu nie było...:/ ...nadzieja umiera ostatnia...:(
|
|
7angelfree Dzięki 7angel ,może kiedyś się przyda ;)
|
|
|
czarna77 Cześć czarna :):):) Zaraz wejdę na gg ;)
|
|
|
|
Ok, czekam :):):) ...nadzieja umiera ostatnia...:(
|
|
Zbychu Fajny pojazd ;) hehe
|
|
To ja może przylecę pod ten ratusz będzie taniej
|
|
dziadka_kalesony mam ich więcej jak chcesz to są tu he he ....... i he http://www.offroadweb.it/forum/posting.php?mode=smilies
|
|
Zbychu Możesz przylecieć czym chcesz ;) hehe przynajmniej oszczędzimy na taksówce dla Ciebie ;) haha
|
|
Ok dzięki tylko uważajcie bo to Tupolew
|
|
Zbychu Dziękuje Zbychu ,pewnie niedługo skorzystam ;) Dogadaj się z Robciem ,kalisony tak czy siak będą dziś pod ratuszem ;)
|
|
Uciekam Kofani , później zajrzę do Was ;)
|
|
Oki a o której idziecie bo ja mam nadzieje ze zdążę wrócić :-)
|
|
Kto będzie mógł to przyjdzie ,na takiej zasadzie , myślę ,że o 20 Zagadaj z innymi ,z Robciem jak wróci z pracy maruda Może Dziadunio przyjdzie jak nas czyta ;)
|
|
hehe mam szkołę czyli jestem w Olsztynie ... :) ale nie patrz na mnie jak zbierze wam się grupka ludzi to działajcie ;)) no a ja cały czas próbuje z tymi obrazkami i zaraz nerwicy dostane haha no masakra jakaś :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
To bedziemy dopiero żartować hehehe
|
|
*Sun* dobrze robisz ale format wklejasz jave a trzeba jpg ale ja korzystam miedzy innymi z tego http://www.kartynba.fora.pl/wklejanie-zdjec-na-forum,11/wklejanie-zdjec-na-forum-zobacz,135.html
|
|
daje sobie spokój bo to nie na moje nerwy hahah ;))) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Sun a wklej to http://www.offroadweb.it/forum/images/smiles/smile%20(9).gif
|
|
|
Zbychuuuu ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Sun czyli jest ok haha
|
|
|
no nie wierzę :D udało sie jupiiii heheh tylko teraz trzeba inny znaleźć obrazek :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Dzięki chłopaki ;))) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
o ch cho choch...... co tam ciekawego??? witam na chwilę wszystkich he he hehehehehehehe :)
|
|
freszzzzzz jesteś czytasz odezwij sie prosze :(((
|
|
robciu Hej:)
|
|
siemka robciuuu ;))) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hej 7 anioł... ja na chwile wpadłem w pracy jestem i się nudze.... bedziesz dziś na spodkaniu????
|
|
siema sun patrze że już się nauczyłaś wstawiać obrazki????
|
|
robciu oj nie freszzzzzz sie zapytaj jak będzie to Ci odpowie miedzy innymi dlaczego nie bede:)
|
|
robciu tak nauczyłam się dzięki Zbychowi i 7angel ;)) 7angel czyli dzis we dwoje tu dyżur mamy tak? skoro wszyscy walą na spotkanie hehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* hehe chyba tak ale do 20 kupa czasu, oj uciekam na razie :( Trzymaj się ciepło Sun narka
|
|
no to będe sama tu :( miłego dnia angel ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
zdawać by się moglo,że wystarczy mieć plan i niewolnika,żeby coś zrobić:-) Pani moja Ty już Możesz tworzyć co tylko Zapragniesz.Twój utalentowany niewolnik wykona calą robotę,wystarczy rozkaz;-) tak mam brata bliźniaka,ale sprzedali go na wschód jak mieliśmy po 3 lata:-) nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
|
A co tu taka cisza?? Wszyscy już pod ratuszem ???
|
|
Ja Balonika dostałem i wrócilem :)
|
|
naprawde tu cicho,,,,, hmmm ,,,, to dziwne
|
|
Ciekawy utworek na nudę:) http://www.youtube.com/watch?v=aoZbM0fZ3bM
|
|
witaj pogromco czegoś tam.. nauczyłeś się ?? jak chcesz wstawiać linki na muzyke poisz [ url][/url ] tylko bez odstępów
|
|
Dzieki serdeczne :) nie jestem bystrzakiem co do komputerów , ale dziękuje Ci bardzo za pomoc :)
|
|
*Sun* Piękne słonce :):) Kalisony były na plaży i też zażywały kąpieli słonecznych ;) robciu Miło ,że zajrzałeś na chwilę ;)Dogadaj się ze Zbychem w sprawie dzisiaj ;) Kalisonów nie będzie po 18 i nie będę mogła napisać ;) wolny niewolnik Cześć wolny niewolniku Słabo się starasz Mój niewolniku ,Twoja Pani była na plaży i nie było Mojego niewolnika żeby powachlować i natrętne muchy opędzać ,jak tak dalej pójdzie to sprzedam Ciebie na najbliższym targu niewolników . Rozkazy były wydane ,ale nie spełnione ....czas był dobry ,ale niewolnik mało utalentowany ;)hehe Wracaj do robotki Mój niewolniku tylko nie dorabiaj po nocach ;) hehe
|
|
|
Pogromca_kretow_6 Witaj :) Widzę obrazek i nawet się rusza ;)hehe
|
|
a tak przy okazji ... Warto się juz wybierać na naszą plaże ? :P
|
|
maruda Cisza bo kalisony się plażowały ,ale już wróciły i będą jakiś czas ;)
|
|
dobrze że Kalesony Dziurę na środku mają ... taki upał !
|
|
nie ma sprawy pogromco tego tamtego......trzeba sobie pomagać... witaj kalisony a ty będziesz mam nadzieje pod papugami co?? kto tam jeszcze przychodzi?? ręka do góry..... dziadziunio????
|
|
Pogromca_kretow_6 Dopiero organizują ratowników ,boje itp Wieża ratownicza już dzisiaj stała ,ale boje będą instalować dopiero ,poza tym jest ok Woda mokra ;) hehe
|
|
ta boją sie żeby ktoś im nie zaiwanił tej wieży .. bo tam ma być zamknięta księżniczka he he he he
|
|
robciu Ja pod ratuszem będę ;) hehe Pod papugami już nie istnieje Zbychu chciał przyjść Fresz nie może
|
|
w sumie to ja bym się dziwił jak by była Sucha ... a cóż za impreza ? Robciu jeżeli jakoś bede mógł pomóc w dziedzinie Fotografi lub czterech kółek , z otwartymi rękoma pomogę :)
|
|
będzie smutno:((
|
|
robciu W tamtym roku wieża stała całą zimę , pamiętam ,że był bardzo wysoki poziom wody i po księżniczkę trzeba było łódką podpływać ;) hehe
|
|
dzięki pogromco tego czegoś.... jak by co to się wołamy.....
|
|
a co jej tam żle było?????
|
|
Robcio Spotkanie miało być za dwa tygodnie ,ale wczoraj ze Zbychem pisaliście ,że chcecie przyjść ,dziewczyny też się nastawiały na przyszły tydzień . Enya mówiła ,ze jak wróci z Warszawy to możne wpadnie ,ale później ,czarna77 ma zawitać . Dziadunio pracuje ....decyzja należy do Ciebie i Zbycha ,chcecie ze sobą piwo wypić pogadać to przyjdźcie ,ewentualnie spotkamy się za dwa tygodnie .
|
|
Pogromca_kretow_6 Kalisony na plaży są w pantalonach kąpielowych ;) hehehe Pomimo dziurki w kalisonach jest zdecydowanie za gorąco w taką pogode ;)
|
|
e to nie jest jeszcze tak tragicznie da się przeżyc.. jak zbychu będzie to i ja będe zwłaszcza że i czarna przyjdzie hhe he
|
|
e to nie jest jeszcze tak tragicznie da się przeżyc.. jak zbychu będzie to i ja będe zwłaszcza że i czarna przyjdzie hhe he
|
|
robciu Pytasz czy księżniczce źle było w wieży ? Zimno jej było od wody ciągnie ,dlatego wieżę z księżniczką przenieśli do suchego ciepłego miejsca ;)
|
|
robcio Dogadajcie się między sobą ,kto będzie chciał to przyjdzie ;) Pogromca_kretow_6 Pogromco kretów a Ty miałbyś dzisiaj czas i ochotę przyjść ? Wszyscy mile widziani :)
|
|
wszystkie kśiężniczki są takie same tylko nażekają cały czas.... dziadziunio jesteś???
|
|
ja też jestem mile widziany???
|
|
robciu Robcio co to za pytanie ? Oczywiście ;) Dogadajcie się ze sobą ,mnie po 18 na forum nie będzie ,ale o 20 pod ratuszem kalisony będą na bank :)
|
|
freszzz jestes?? odezwij się... hnmm wiem że czytasz . bo czuje to......... znalazłem coś
|
|
dziękuje ci kalisony za pozwolenie..... jak się spisze ze zbychem to będe napewno,,,,,
|
|
robciu Rozumiem ,jak się dogadacie to zawitacie .....do 20 jeszcze jest czas ,a nawet później ;) Kalisony zwiewne zwiewają już kofani ,trzymajcie się :):)
|
|
trzym sie kalisonki..... jest tu kto?????? odzywać sie po koleji........ hmmm
|
|
robciu widze że towarzystwa szukasz;)
|
|
no szukam i znaleść nie moge... witaj 7 anioł.... co tam ciekawego??? dziś??
|
|
robciu a nic takiego trochę się po klikało z dziewczynami:) A to new sam dopiero zobaczyłem http://www.depechemode.pl/inne.html?id=613
|
|
świetna przeróbka personalu.... a ja w pracy byłem trochę się nudziłem... jakoś tam mija dzień..
|
|
gdzie te wszystkie dziewczyny się podziały?????????
|
|
robciu no bywa i tak ale widze że nie słyszą nawoływania Twego koleżanki.
|
|
obraziły sie jednym słowem hmmm;((
|
|
|
robciu pyknij do mnie maila 7angelfree@wp.pl a coś Ci powiem tak oficjalnie się nie da .
|
|
A mi też powiesz???
|
|
Dobrze że wszystko jest ok :) To ja już uciekam i nie przeszkadzam :) Do zob aczysjka pod koniec lipca wszystkim :)
|
|
witaj omania??? siema kupe lat he he he zaje fajna ta twoja nuta.......
|
|
Oj nie tak dużo lat;-)Chyba nie zapomniałeś o mnie,bo słyszałam nawoływania;-)
|
|
cały czas wołam cię skarbie , a ty nicccc a niccc..... tylko dręczysz i dręczysz mnie<<<:(
|
|
doszło 7 anioł??
|
|
???
|
|
omania a co to znaczy????????????? to ( ????????)
|
|
Witam Omania :) robciu ok poszedł:)
|
|
Pisałeś że ktoś się dręczy,mam nadzieję że nie ja;-( Witaj Aniołku;-)
|
|
Miało być ze Cię dręczy.
|
|
nie no żartuje omania ... wiesz?? jubię z tobą poklikać no a pozatym wisisz mi piwko ??:))
|
|
oj wiszę,i postawię!O to się nie martw,zresztą umawiaj sie z freszką i możemy iść choćby w sobotę.,..niedzielę jak Wam pasuje.
|
|
a czemu ja mam się z freszko umawiać ??? omania??? ty miałaś ją wyciągnąć . nie ja??
|
|
no ale to Twój skarb,a ja nie mam z nią kontaktu;-(Wy się umówcie a ja do Was dołączę;-)
|
|
hmmm a czemu mój skarb??? a co ty czytałaś??? a o czym ty do mnie rozmawiasz???? omania to nie mój skarb to tylko żarty , wygłupy,, :))
|
|
oj robciu,przecież wiem;-))))żartowałam;-)
|
|
|
A gdzie sie podział angel?
|
|
wiem wiem omannio ty mój skarbie???
|
|
zbychu jesteś????????
|
|
omania jesteśśśśśśś????????
|
|
robciu może gardło szykuje na wieczór;)
|
|
już jestem
|
|
o to fajnie omanio bo już się martwiłem hmmmm 7 anioł jeszcze nie wiem czy pojde bo zbych się nie odzywa no i niewiem czy omania mi pozwoli hmmm:(
|
|
robciu,pewnie że idź;-)Ja sobie skoczę w świat książki;-)
|
|
no co ty omania samą mam cię zostawić na pastwe losu???:((
|
|
tak robciu,nic mi nie będzie;-)Zresztą ....
|
|
a co z reszta??? dokończ jak zaczełaś omania
|
|
omaniaaaaaaaaaaaa????????:((
|
|
zresztą....już mi chyba wszystko jedno.Miałam swojego Anioła a teraz nie mam;-(
|
|
anioła tego 7anioła z forum???? napisz mi
|
|
nie,nie tego.
|
|
oj , omania kamień z serca,,,,,, napisz mi wyżal się .... hmmm będzie ci lżej..
|
|
nie robciu,ja się innym nie żalę.Ale dobrze wiedzieć że umiesz słuchać jakby co;-)
|
|
nie mówie żebyś się żaliła tylko porozmawiala na ten temat , omania jeżeli nie to nie musisz nie nalegam chciałem dobrze,,,,, hmmmm :(
|
|
wiem że chciałeś dobrze;-)podlizujesz się do mnie bo nie chcesz aby piwko przeszło Ci koło nosa hihihi
|
|
och ty przebiegłaaaa omaniooo,,, ??? jak na to wpadłaś????
|
|
mój szósty zmysł mi podpowiedział;-)
|
|
hmmm a ja mam dwa razy tyle zmysłów co ty omania hihihihihi i co ty na to?????
|
|
robciu a to ci kolega coś pewnie kombinuje;)
|
|
chyba nie masz,bo nie przewidziałeś tego;-))
|
|
hmmm trzymałem to w tajemnicy he he he omania tak żeby ci było miło ihiihhhi ok ok nie mam tyle wygrałaś hmm:((
|
|
7anioł pewnie i tak będzie hmmm
|
|
słuchajcie,skoro macie sobie coś do przekazania i nie robicie tego drogą mailowaą,to ja wam tutaj nie będę przeszkadzała.
|
|
robciu tak to bywa z kolegami wole koleżanki :) A z facetami to różne historyjki sie przydarzają .
|
|
omania no co ty :( zostańńńńńńń prosze:(
|
|
a po co?
|
|
omania wracaj szybciudko :)))
|
|
Omania wiesz nie siedze w jednym miejscu w necie tylko po róznych stronach a widze że i tak z robciem rozmowa wam się układa
|
|
omaniaaaaaaaa :( wracajjjjjjjj:(( no masz ci los....hmmm
|
|
no i znów się porobiło no!!
|
|
robciu co sie stało bo wszystkich postów nie czytałem.
|
|
omania wracaj bo chciałbym z tobą klikać,,,,,,
|
|
to się teraz SAM na siebie WKURZYŁEM I TO ZDROWO
|
|
oj robciu byłam wezwana na pilną interwencję ehhhh
|
|
olaboga a ja już myślałem że to już koniec no wiesz ty co??? omania?? a co się stalo??
|
|
Ja uciekam Miłego wieczorku wszyskim życzę;)
|
|
hej 7anioł
|
|
Miłego wieczorku angel;-) Robciu ,na podwórku miałam wojnę,grabie leciały w powietrze,jest poszkodowana osoba;-)aLE sytuacja już opanowana.
|
|
oj to bitwa była??? hi h hi
|
|
robciu A ty miałes iśc ze Zbychem pod ratusz dziś . Nie idziecie???
|
|
zbychu miał mi dać znać ale zaraz podjadę i zobacze co się tam dzieje
|
|
omania????
|
|
aha :) to pozdrów tych co będą :) ehhhhhhh Aż zal na ten urlop jechac :(
|
|
jedz chłopie odpoczniesz troche od haosu w jakim żyjemy
|
|
co tam robciu?myślałam że jedziesz pod ratusz,więc nie zagadywałam;-)
|
|
|
jeszcze nie za chwile jadę zobacze co tam się dzieje ciekawego i wracam omanio,,, jak by zbychu o mnie pytał to ja pojechałem zobaczyć i wrcam ok?? megan siema,,,,,
|
|
jasne,pewnie sam sobie przeczyta;-)Pozdrów kalesonki.
|
|
omania a może wpadniesz na chwile pod ratusz???
|
|
już wszyscy pod ratuszem??????? ja też chcem
|
|
nudaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Siemka wszystkim Robcia poszukuje, wrócił już może??????
|
|
jak tam zabawa udana????
|
|
robciu miał jechać na chwilę żeby zobaczyć co i jak i go wcięło;-)Więc chyba zabawa udana;-)
|
|
zaciekawiły mnie te wasze spotkania
|
|
to się wybierz któregoś razu i zobaczysz.
|
|
no pomyśle bo robciu tak je zachwala że aż cięzko mu uwierzyć ;)
|
|
ty lowelas ja wszystko słysze.. co mi omanie podrywasz co???
|
|
jestem już omania,,,,,,,, żyjesz???
|
|
a co zabronisz mi hehe??? jak tam??
|
|
to ja tu czekam a Ty co???gdzie sie szlajasz???
|
|
spoko lovelas tylko cienko pod ratuszem dziś było.... ja sam i trzy dziewczyny tylko były.....
|
|
zagadałem się pod ratuszem z dziewczynami..;( wybaczysz mi omania???
|
|
trzeba było napisać to bym wpadł ;)
|
|
no proszę ,to zamiast zabrać mnie ze sobą to podrywał obce;-(Masakra!
|
|
ty lovelas mówiłem żwbyś wpadl he he he a ty co,, za tydzień będzie weselej ......
|
|
omania pisałem czy wpadniesz pod ratusz?? a ty co nie czytałaś???
|
|
ehhh znajoma akurat zaszła;-)Ale następny razem jak zajedziesz to polezę razem;-)
|
|
ok,,,,
|
|
Siemaaa bandzioryyy ;)) co tam słychać?wszyscy pod Ratuszem? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ja niewiem czy sie odnajde w towarzystwie......
|
|
lovelasss odnajdziesz spokojnie ;) kuwa oparzyłam sobie rękę ałaaaaa ;(( "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*SUN* witaj skarbie już po wszystkim po imprezie:(( było. były. nas trzech, troje..... ich troje.... he he he za tydzień masowa impreza,, dziś to tylko toważysko.. zbychu nie przyszedł :(
|
|
robciu witaj ;)) no ja dziś to nie mogłam ale mam nadzieję że w następny juz dotre ale ciiiii bo znów powiedzą że obiecuję a nie przychodze hehehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
sun a kiedy ty zawitasz w progach ratusza??? daj to podmucham w rączke
|
|
ok ja nikomu nic nie powiem sun
|
|
myślę że w następny czwartek jeśli będzie organizowane :) prosze dmuchaj...:D heheheheh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
lovelas po pierwszym piwie się odnajdziesz uwierz mi
|
|
jedne to za mało;)
|
|
ech wy dziewczyny dziewczyny , co wy w sobie macie?????? co sun wytłumaczysz mi?????:))
|
|
no to beczke wypijesz i się odnajdziesz he he hehehehhche
|
|
z beczką to byś mi musiał troche pomóc
|
|
robciu cycki?! hahaha żartuje nie wiem...każdy ma w sobie TO cos co przyciąga drugą osobę...ciężko nazwać to zjawisko ;)) lovelas to może przed pójściem pod ratusz wypijemy po 4 piwa ...wtedy raźniej bedzie :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
coraz bardziej mi sie to podoba:)
|
|
sun po 4 piwa z lovelasem??? on po schodach nie zejdzie do baru
|
|
omania a ty gdzie??????
|
|
ojejaaa to sie sturlamy na dól a Ty nas zaciągniesz do środka robciu :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
nie!!!!!! bo on ciebie weźmie a mnie zostawi!!!!!!
|
|
lovelas to ja Cię za sobą pociągnę heheheh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
a jak tak to zgadzam sie ;)
|
|
więc Ty stawiasz piwa w zamian za wciągnięcie pod ratusz ;D haha "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
jestem robciu,czytam
|
|
ty lovelas ty zbieraj już puszki żeby piwo postawić dla sun bo ona byle czego nie pije he he he he
|
|
no to dobrze to czytaj omania.......
|
|
ale mam stawiać przed wciągnięciem czy po wciągnieciu do środka? a robciu gdzie uciekłeś???
|
|
nie bój sie robciu już dwa worki mam;) może na jakiegoś desperadosa wystarczy
|
|
robciu hahahah :D jaki Ty troskliwy :P dzieki "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
lovelas może być 2 przed i 2 po ;D a później zaniesiesz mnie na plecach do domu bo zapewne o własnych siłach nie dam rady :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
uuuuuuu chłopie to cienko ciebie widze , to zamało będzie..... hmmmm
|
|
robciu eeeeeeeeeee ja nie materialistka ;)) mi tam starczy jedno juz no ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
to co tak mało?
|
|
może jakoś damy rade;)
|
|
a jakie piwo chcesz sun:))) ???? może vipa z biedronki bo za te 2 worki puszek to może i mu starczy na vipa
|
|
jak sprzedam 2 worki to i na korone sie szarpne!!!!! a co mi tam raz sie żyje!!!
|
|
Omania nie jestem naciągaczką :D lovelas spoko ;) robcio sama sobie kupię oooo i po problemie ;PP a jakie ja wypije prosta odpowiedź: Łomża Miodowa :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
witam się milutko i cichutko bo zaraz se wszyscy pójdą znając mój pech :) :)kto idzie od razu życzę dobrej nocy:)
|
|
fresz witaj ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
kto gdzie idzie koleżanko fresz?
|
|
chłopy nam pouciekali... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
witam no wy znikniecie jak ja sie pojawie:)
|
|
wystraszyli się ze piwo ich za drogo wyniesie;-)
|
|
omania buahahah pewnie i masz racje...zawsze dużo gadaja a mało robią fesz nikt nie ma zamiaru uciekać ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
heheh dziewczyny wbijacie sie na nast tydzień już dzisiaj proszcie o pozwólkę hehehena nast czwartek:)macie być bo i ja się staram :)
|
|
Wyszli na nocne łowy szukać puszek. Chłopaki, rano widzimy się w skupie.
|
|
jak nie chłopaki już uciekli dobrze że chociaż wy jesteście to mi starczy:)
|
|
hahaha do czwartku sporo czasu,więc miłego zbierania puszek;-)
|
|
algeroth hahahahaha rozwaliłeś mnie tym tekstem :D fresz ja już kombinuje i posłuszna jestem co by uzyskać pozwolenie :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Jak będą dobre zbiory przez cały tydzień, to spod tego ratusza do soboty nie wyjdziem.
|
|
to ja idę,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale po piwo do lodówki hihihihihihihi
|
|
SUN tak trzymaj :)milusiaaaaa i posłuszna my baby musimy o to walczyć nawet takimi sposobami :)Omania a z tobą jak jest mówisz i możesz czy tez sie napocisz na wyjscie?
|
|
robcio ale Ty wredny a gdzie dla nas co??!! fresz tak tak ale jak po dobroci nie da to będzie trzeba siły uzyć :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
SUN wałek wszystko załatwi:)
|
|
a jak nie to patelnia sie dołoży :D fresz "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
dokładnie :) no i gdzie jest Omania?mówiłam ze znikają gdy ja się pojawiam :(
|
|
robcio przynieś i mi jutro ci odstawie
|
|
Freszko ja się nie musze pocić;-)Mam ochotę to idę;-)
|
|
Omania jak ty to robisz ja muszę być milusia cały tydzień heheh :)zdradź ten sekret:)
|
|
wałek patelnia i co jeszcze?????
|
|
freszka,mam do Ciebie romansik;-)
|
|
pejcze i te sprawy robciu :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
o cholera SADDDDO MASSSSOOO TOja uciekammmm ......................
|
|
siedź robciu,to w Twojej sprawie;-)
|
|
robciu siedź :D to ja zaraz uciekam ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
dawaj Omania uwielbiam romansiki
|
|
lovelasss!!!!!!!!!!!!!!! ;))) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hehehehehehehehehehehhehehehehehehehe ech dziewczyny pytam poraz kolejny? co wy w sobie macie że mnie do was ciągnie , no powiedzcie mi to!!!
|
|
heheh no więc w sobotę chcę z Tobą iśc na piwko i koniecznie zabrać robcia;-)))Więc się szykuj bo nie chcę słyszeć o odmowie;-(
|
|
bo my wyjątkowe jesteśmy ;)) lovelas chyba zasnął... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
słoneczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;))))
|
|
ojjj w ROBCIA a ja znim to już chyba wszystko wyromansikowała hehehe
|
|
ooo a jednak jeszcze oczka otwarte ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
nie spie tylko was obserwuje......... i tak myśle sobie i myśle.........
|
|
w SOBOTE ?I ROBCIA? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm to jest podejrzane ale przecież cię nie znam jak twierdzisz to jak cię poznam kochana koleżanko i gdzie i o której ?znowu muszę być milusiaaaaa ahh te poświecenia hehe :)
|
|
to też tak podglądać...nie ładnie ;P i nie myśl tyle lovelas bo głowa Cię rozboli hehe oki kochane robaczki uciekam ja spać juz chyba powoli ;] "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ja lubie podglądać ;D
|
|
freszko,spotkamy się po ratuszem i wtedy zobaczymy czy się znamy;-)
|
|
robciu,lovelas,Omania,fresz DOBRANOC ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
lovelas ah Ty....:D do jutra papa ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
lovelas sie zakochał he he he he he che
|
|
SUN gdzie lecisz zostań z nami mówiłam że wszyscy uciekają hehehehe wiem wiem puzno już dla was to zmykajcie jak macie ochotę na poduszeczkę pod główkę :)
|
|
robciu ...nie pij więcej ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
pa sun moja bogini miłości :)))))
|
|
robciu nie pij więcej............. herbaty z cytryną bo ci szkodzi:))))
|
|
To co już uciekacie???
|
|
fresz ja bym chętnie posiedziała ale bateria mi pada a nie chce mi sie wstawać już podłączać lapka heheheh robciu że co że jak że eeeeeeee?? heheheh idę idę bo poduszka mnie woła 3majcie się ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ojjj OMANIA znamy na bank coś czuję ale kochana w sobotę tak we 3?nie lepiej poczekać do czwartku i gromadą iść?
|
|
dobrej nocy życze sun
|
|
lovelas wzajemnie ;) OFF "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
dobrej nocy SUN wzajemnie:)
|
|
dla robcia wiszę piwko,i nie chcę by wyszło że się wymiguję.Chyba że wolicie alejkę do jednaczewiaka;-)))
|
|
a to kochana ja wam w paradę nie chcę wchodzić robaczki Omanio masz moje pozwolenie odstąpię ci mojego robcia na rewanż piwkowy:)bez zazdrości tylko trzymać proszę łapki zdala od mojego kocurka :)
|
|
lovelas pisze sie pa skarbie ty mo najdroższy
|
|
może następnym razem tak napisze;)
|
|
ejjj no weź;-)Ja chcę iść z Wami,z Tobą i z robciem.
|
|
ejjj śpicie już???
|
|
olaboga >>>>>>>>>>.
|
|
coź się stało????
|
|
ja nie czytam i drrze ze strachu
|
|
hmmmmmmmmmmmmmm Omanio ze mną i robciem a robciu się zgodził ?ja czuje że to coś podejrzanego jest nie mogę wyczuć o co chodzi Omanio no bo po co wam ja?,ale spoko słuchaj napisałam adres email tam wyzej wiec jak bedziesz chciala to napisz do mnie na privativa i sie szybciej zrozumiemy :)bo ja nie kapuje hehe:) a moze juz puzno i mi nie łączy dobrze mózg::)
|
|
heh i rozkładam ręce;-)I cóż mam biedna począć?Sam na sam z robciem .....nie wiem czy się nie wystraszy;-)
|
|
no nie będzie tak żle Robcio odważny facet jest i milusiii :)
|
|
lovelas??
|
|
co robciu?????
|
|
no tak milusi kocurekkk :)) mruuuu mrruuuuu
|
|
a czemu miałbym się wystraszyć??? omania??
|
|
widzisz Omanio wiem co mówię mmrrrrruuuuumrrrrruuuuu :)
|
|
hahah bo ja robciu jestem straszna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
oo a ciemu??? omania??
|
|
hhahah Omanio no co ty kochana
|
|
oj ciiii fresz,moze robcio zrezygnuje z browara;-)
|
|
dobra nie przeszkadzam już.......... dobranoc wszystkim:)))))))
|
|
nie tak łatwo omania....... hmmm
|
|
lovelas pisze sie pa dziewczynki słodkie jak malinki
|
|
dobranoc lovevlas;-) Robciu,namów freszkę,będzie raźniej;-)
|
|
hahahahaaha dobrze kminisz jak się nie chce stawiać robciu a fuuu nie idz kochany ty nasz te piwko nie warte jest takiej katorgi :)hehe zartuje :)
|
|
hmmm omania dlaczego jesteś straszna??????
|
|
freszzz może pujdziemy razem z omanią co??
|
|
juz lepiej to brzmi;-)
|
|
a co omania???
|
|
co robciu....śpiący już???
|
|
Omania ja nie bardzo mogę niestety w weekend:(
|
|
nie omania a co??
|
|
Siema jest ktoś ???
|
|
siema gdzie byleś???
|
|
ooo mój nie doszły mąż z kozami;-)
|
|
kuzwa dopiero wróciłem z Gołdapi zeszło mi troche takie życie :-(
|
|
Omania ;-)
|
|
śpoko przyjdzie jeszcze taki dzień zbychu
|
|
pewnie że tak w nastepny czwartek chyba bede wolniejszy bo pozniej juz spadam na wschód na tydzień
|
|
następny czwartek to święto
|
|
a no racja .... czyli odpada
|
|
A freszka już śpi??
|
|
hmmm chyba że w środe bedzie czwartek
|
|
pewnie nas czyta omania:))
|
|
czyta cichaczem he he he ....... he
|
|
no a ja się już z Wami pięknie pożegnam ,bo rzeczywistość mi mówi że rano muszę wstać;-( Dobranoc wszystkim;-)
|
|
Dobranoc Omania :)nie ja sie nie szykuję do łuzeczka jeszcze :)
|
|
omania skarbie ty mój nie uciekaj jeszcze:((((
|
|
GRANA BANDA |
Omania buziale :-)
|
|
robciu a wstaniesz za mnie rano??
|
|
o a jak omania
|
|
dobrze by było;-)Nie siedźcie za długo bo rano pewnie też macie pobudkę. Papappap
|
|
ajjj szkoda omania ,, no to pa miłości w moich snach i wyobrazni buzkaaa
|
|
nio to dobranoc wszystkim papapapapapapapap
|
|
dobranoc freszzzzz milutkich snów..... myszka
|
|
wszycy juZ śpią więc i ja idę spać........... aaa kotki dwa , szaro bure kotki dwa ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
omannniiiiaaaaaaaaaaaaaaa??????
|
|
pobudka wstawac śpiochy no co jest???? hmmm??
|
|
Elooooooooooooo, wszyscy w pracy więc ja też musze iśc, miłego dnia wszystkim życze;))))
|
|
POBUDKAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wstawać wszyscy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile będziecie spali????? Słoneczko świeci a wy śpicie jak susły !!!!!!!!!!!! Na dzień doberek :):) http://www.youtube.com/watch?v=KGwIEkZQ2Og
|
|
To sobie spijcie :( Mi szkoda czasu ,biorę się za robienie nowego klipu :):):) Ide na chomikuj.pl szukać zdjęć :):)
|
|
Dzień Dobry ;)) w sumie czy on taki dobry...nie wyspana jestem jak jasna...eh czas na kawę :D lovelas miłej pracy ;)) maruda a Ty to juz chyba zapomniał o moim istnieniu...aj aj "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
no i tak na dobry początek dnia ;)) http://www.youtube.com/watch?v=4KoBxFSUseg od razu człowiek się rozbudza ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* widze że od samego ranka masz poczucie humorku;)
|
|
szydera? angel :P poza tym pewnie że mam poczucie humoru...jak każdy :D choć nie...nie każdy je ma hehehe co tam angel spać nie możesz? :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
7angelfree wybacz nie chciałam... ;P poczekaj zaraz jakąś chmurkę znajdę to sie zasłonie to może jeszcze pośpisz trochę ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Witam wasz. Nie ma to jak na dzień dobry kawa i zdrowy, pożywny suchar: http://www.youtube.com/watch?v=Qx-5E5ocG_4
|
|
*Sun* widziałem jacyś koledzy dołączyli do grona wczoraj;)
|
|
Witam algeroth pancer wafle są dobre;)
|
|
algerolth haha nie ma jak to Karolek ;D cześć angel a no dołączyli nawet sympatyczny jeden jest heheh ;)) nie no towarzystwo coraz bardziej fajne sie robi oby więcej ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun*hehe.. jeśli tak uważasz to OK;)
|
|
eee no ale o co chodzi? hehe to źle skoro grupka sie powiększa tak? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* nie ok jeszcze lepiej w kupie rażniej;)
|
|
|
|
hehe oki dobra czas za coś pożytecznego się wziąć :) miłego dnia życzę angel :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* do miłego zobaczyska;)
|
|
Wtam Moich "Bandziorów " Kofanych :):):) Kalisony dzisiaj troszkę pospały ,kociak rano nie obudził ;) *SUN* Lubię bardzo ten kawałek :):):) Dobryj deń, Dobryj deń, Tu twoje radio Hello, Hello Dobryj deń Dobryj deń, Tu twoje radio Hello, Hello Pozytywnie mnie nastraja :)
|
|
dziadka_kalesonki Hej;)
|
|
robciu Dzisiaj Robcio wstał pierwszy ,a kalisony jeszcze smacznie spały ;) 7angelfree Angel również wcześnie wstaje ostatnio ;) maruda Dziadunio wrócił do Nas :):):) Smutno było bez Naszego marudy ;)
|
|
Porcięta moje z robciem pod ratuszem zabalowało a nie kociak nie obudził :):) Najlepiej wszystko na biednego zwierzaczka zwalić :)
|
|
lovelas Witam :) Kalisony nie miały jeszcze okazji z Tobą rozmawiać ...."nowy bandzior " ;)
|
|
dziadka_kalesonki hmm.. dziśiaj wstałem trochę z musu;) Oj gdzie się podziewały wczoraj dziadka_kalesonki:)?
|
|
maruda przecież widziałeś o której robcio wrócił na forum ;) To było towarzyskie spotkanie nie balety ;) hehe Kalisony jeszcze troszkę zostały i jak wróciły to od razu lulku poszły ;)
|
|
|
Zbychu Czekaliśmy na Ciebie z beczką piwa ,szkoda ,że nie mogłeś przyjść ;) 7angelfree Pamiętaj 7angel "Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje " ;) Kalisony jeszcze troszkę zostały pod ratuszem i jak wróciły to od razu lulku poszły ;)
|
|
Omania Witaj Omania :):):) Miło Ciebie widzieć :) Wzajemnie miłego dnia :)
|
|
moje gacie :) tak tak akurat uwierzę :) ale niech będzie , ugodowy jestem okrytnie:) Omanio:)
|
|
maruda Na kogoś trzeba zwalić ;) hehehe Od kilku dni kotecek mnie budził o 4 rano ....dzisiaj dał trochę pospać kalisonom ;)
|
|
Omania jak skowronek od rana rozśpiewana :)
|
|
Omania miłego dzionka i humorka Ci życzę:)
|
|
maruda Gacie na wacie ;) hahaha Kalisony tez ugodowe , mam anielską cierpliwość ,ale skołatane nerwy ;)
|
|
dziadzio poturla się bo ma zajęć trochę różnych :( nazbierało się tego kawałek i ogarnąć mus :) ale będe zaglądał :)
|
|
Kurka wodna net się tnie nie mogę nic pisać:(
|
|
algerolth Witaj :) Występy artystyczne będą w czwartek na spotkaniu ,jak chłopaki puszek nazbierają ;) hahaha - Dlaczego na polowaniu strzelał pan do swojego kolegi? - pyta sędzia na rozprawie. - Wziąłem go za sarnę. - A kiedy spostrzegł pan swoją pomyłkę? - Kiedy sarna odpowiedziała ogniem...
|
|
dziadka_kalesonki wczoraj troche zaniedbały forum;)
|
|
witam Wariatów:-) nie ma to jak popoludniowo- nocna zmiana.zakuwają w kierat o 14 i spuszczają jak nie ma co robić:-(.ten tydzień mnie wykończy.ale za to niedziela,ale za to niedziela... milego dnie Życzę Wszystkim,ale przede wszystkim mojej PANI:-) nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
wolny niewolniku nie narzekaj :) Praca w nocy jest najlepsza, cały dzień masz wolny :) I możesz służyć swojej Pani :)
|
|
7angelfree 7angel też bym chciała żeby ktoś o mnie tak dbał jak ja o Was ;) hehe Nic nie zaniedbały tylko kalisony zmęczone były .......a nagadały się z czarnną77 ,enyą i robciem na spotkaniu ....wolę na żywo rozmawiać .
|
|
wolny niewolnik Szczególnie czuję się zaniedbana przez Mojego niewolnika ;) Twoja Pani również życzy Mojemu niewolnikowi miłego dnia :)
|
|
|
No tak , najlepiej :( A o dziadku wszyscy zapomnieli , pod Ratuszem byli, ale żeby komus przyszło do głowy dziadziowi zapracowanemu :):)podesłać zimne Tyskie przez USB to już nie :( Ehhhhhhh życie, zycie :(:( :)
|
|
maruda Pani nie odczuwa służby Mojego niewolnika ,już miałam sprzedać na najbliższym targu niewolników ;)
|
|
wolny niewolniku :) Bój sie boga od 1 w domu i nie dbasz o swoja damę ?????? Przesypiasz 1/2 dnia :) jesteś leniwym niewolnikiem :) Twoja pani powinna wystawić ci glejt i odesłać w świat :):):)
|
|
maruda Dziaduniu wybacz kalisonom ,piwko dla Ciebie się chłodzi ;) http://w819.wrzuta.pl/obraz/04F0XHDW5wY/piwko
|
|
ło matko kofana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawdziwne chłodzone w kufelku :):):):) Moje ulubione :):):):) Dzięki porteczki moje dzięki wielkie :):):) Aż mi stare ręce zadrżały z wrażenia ::):):)
|
|
maruda Dziaduniowi ręce drżą ;) hehehe Pewnie smaka masz na takie zimne piwko ;) Już dumam może poproszę Zbych żeby dobrze sprzedał Mojego niewolnika , z niego Handlarz pierwsza klasa ;) hehe Wszystko sprzeda ...... i to za dobra cenę ....nie za drogo ;) hahahaha
|
|
|
Ja uciekam na razie :( po południu do was rzucę swoim szklanym oczkiem :) Bawcie się dobrze :) Coś mam czuja że ta noc będzie gorąca :):):):)
|
|
maruda Dziadunio morzy o zimnym piwie ,a kalisony żeby poleżeć na polanie w lesie .....wczoraj byłam z czarną77 ,ale tak gorąco było ,że uciekłyśmy na plażę się opalać :) wolny niewolnik Twoja Pani węszy wkręty ..........praca a Ty na forum siedzisz ?;) hehehe Chyba ,że przerwa śniadaniowa ;) hehe
|
|
Siema siema ...... Ogłoszenie z ostatniej chwili....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewolnika sprzedam za niedrogo -mało je -nie używa papieru toaletowego (bardzo ekonomiczny) -pracuje bez przerwy -non stop zadowolony -gwarancja rozruchowa -jeśli ma być dostarczony przez firmę kurierską za pobraniem doliczamy niedrogą sumkęęęę OKAZJA
|
|
maruda Fajna nuta :):) Uzbrojony tylko w uśmiech, idę w miasto sam. Dzwony dzwonią jest niedziela, tam gdzie jestem ja. Moje imię nie jest ważne, jedno ważne jest: Kogo nazwać mam człowiekiem, kogo tak,a kogo nie. Nikt nie będzie mnie prowadził idę tam gdzie chcę, sam kontrolę mam nad sobą, nie pouczaj mnie Najpierw musisz pełzać żeby, móc pod każdą górę wejść, podnieś głowę już, razem ze mną tak zaśpiewaj: Nie dam się, jestem ja i to mój dzień, płaczę gdy nikt nie widzi moich łez Czasem czyny, czasem losy słowa bolą nas. Dalej bracie jeszcze runda, kto chce całą prawdę znać nie dam się, jestem ja i to mój dzień, płaczę gdy nikt nie widzi moich łez.
|
|
witajcie wszyscy
|
|
Zbychu Siema Zbychu :) Widzę ,ze mogę na Ciebie liczyć w sprzedaży Mojego niewolnika w razie jak się nie sprawdzi ;) hehe
|
|
madziara Witaj Madziara ;) Dawno Ciebie nie było widać ;)
|
|
ile za tego niewolnika????????????
|
|
sorki kalesonki ale obowiązki
|
|
|
ale cały czas was śledziłam na forum więc jestem prawie na bierzaco
|
|
Witam wszystkich;) marudo no pozazdroszcze Tobie tych Bieszczat:)
|
|
a ja biedna musze autobusem wracać do domu bbbbbbuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
madziara Spoko , kalisony rozumieją ;) Jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka ......obowiązki czekają i nie ma wyjścia trzeba wykonywać ;)
|
|
madziara u mnie wszystko ma jedną cene czyli .....ZA NIEDROGO :-)
|
|
jak mus to mus nic na to nieporadzimy
|
|
witajcie dziadka kalesony, 7angel, maruda i pozostali kalesony, ale te występy to na starym rynku rozumiem, w knajpie może być za mało miejsca.. Te teatrzyki co były niedawno będą mogły się schować.
|
|
niedrogo powiadasz za winko może być
|
|
7angelfree Fajnie ma dziadunio Nasz w Bieszczady jedzie :) Ja też się w Góry wybieram w wakacje :) Zbychu U Ciebie Zbychu wszystko za niedrogo ;) hahaha Wczoraj beczka piwa czekała na Ciebie ;)
|
|
algeroth Występy będą ,raczej na tam gdzie mówisz ,chyba ,że będziecie chcieli gdzie indziej :) Może Robcio Nam zagra na gitarze ;) hehe Obiecał mi ;) hehe http://www.youtube.com/watch?v=ZPGekz4BZPo
|
|
dziadka_kalesonki pozazdrościć tylko wam wypoczynku ;)
|
|
madziara Zbychu piwo lubi i gotówkę ;) hahaha
|
|
no jestem ciekawa jak robciu gra na gitarze
|
|
ileż można piwo pic czas najwyższy coś innego sprubować wy mu piwo ja mu winko
|
|
madziara Kiedyś grał ,obiecał poćwiczyć ;) Lepiej nie mieszać ;) hehe
|
|
może i ja załapie sie na występ z gitarą a kto zaśpiewa hehehehe
|
|
madziara Razem zaśpiewamy ;) hehe Cała BANDA kalisonów ;)
|
|
dziadka_kalesony wróciłem w nocy :-(
|
|
no chyba że wszyscy zaśpiewaja zbychu chciałam niewolnika kupic za wino ale że piwo lubisz to piwo może być oczywiście najtańsze
|
|
30 piwów 12 winów i 2 litry bimbru OK ????
|
|
Zbychu Wiem ,wiem ,czytałam SPOKO ,następnym razem Wszyscy się zbierzemy ;) madziara Miło,ze Nas czytasz jak nie możesz być na forum ,mam nadzieje ,że zawitasz na następne spotkanie :) Jest naprawdę SUPER :):):) Kalisony muszą się pożegnać ,też obowiązki wzywają ,potem do Was zajrzę Moje " bandziory" ;) MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ :):):)
|
|
|
|
A co myślicie o tym ??? W zeszłym roku byłem i było super mogą przyjechać rodziny z dziećmi też super impreza. http://forum.podlasie4x4.pl/viewtopic.php?f=15&t=515
|
|
Zbychu no fajna impreska ;) jak czas pozwoli i fundusze pojadę na audioriver na Kryptic Minds , The Qemists :)
|
|
dziadka kalisony postaram się zawitać na nastepnym spotkaniu milego dnia kalisonki zbychu drogo strasznie a niemasz nic na promocji!!!!!!!!! :)
|
|
witam???? skarby moje??? i koledzy patrze i czytam a tu mnie ktoś obgaduje??? no nie ładnie z waszej strony???? no no
|
|
robciu Hej co porabiasz;)?
|
|
witam robciu:) nikt cie nieobgaduje tylko chciałabym usłyszeć jak grasz na gitarze
|
|
w pracy jestem 7anioł... hmmm a gdzie moja omania????
|
|
witam madziare jeszcze uslyszysz kochaniutka przyjdzie na to czas he he he
|
|
Pani,od 14.... widzę Zbychu,że nie Próżnujesz.jeszcze mnie nie Kupileś,a już Szukasz *żyda*.jeno z tą ceną to Przeginasz...za niedrogo?jam wart calej kasy(niezależnie ile to jest)hehe.do moich cech dorzucę jeszcze samowystarczalność(czasem,żęby nie te fluki z nosa,to bym z glodu pomer)fe. witam Wszystkich com nie wital nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
już niemoge sie doczekać kochaniutki hehehe
|
|
robciu szkoda że nie możesz tej płyty usłyszeć co w tej chwili u mnie leci;) http://mp3db.ru/post.php?pid=5974
|
|
ide do pracy to narazie odezwe siE hmmmm
|
|
witam wolny niewolniku
|
|
miłej prac robciu
|
|
http://youtu.be/galsqWBiXg4 tego nie Przebijecie ot tak nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
|
|
|
maruda hmm.. znasz sie na muzie ;) a z floydów co lubisz?
|
|
marudo,a Spróbuj z tymhttp://youtu.be/FP7-qkcVfeY jak zwykle smucę,ale tak już sobie slucham... nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
za floydami nie przepadam :) ale jeden kawałek mnie zauroczył:) ,,Psychodeliczne śniadanie Allana" krótki ale treściwy :)
|
|
|
wolny niewolniku :) irlandzkich kawałków też lubię posłuchac aczkolwiek wole czysto celtycka muzę :) no ale ja jestem z innych czasów wychowałem się na takich kawałkach i Jarocinie :):):):):) Ehhhhhh najlepszy Jarocin jaki się odbył w 1980 roku :) Ostatnio oglądałem film z niego i znajomków rozpoznałem :)
|
|
7angel :) Zawsze najlepsze jest oryginalne wykonanie :) W przeróbkach nie ma tego ognia i serca:)
|
|
gnr,jak Ktoś lubihttp://youtu.be/AK_--sMWQy4 nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
maruda tak masz rację ;)
|
|
inne czasy Mówiszhttp://youtu.be/Fnw7rzrWDRIjeno taką wersję odnalazlem nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
posłuchajcie jeszcze tego :) http://www.youtube.com/watch?v=1BqIJtxguvA bo powoli musze się zwijac :)
|
|
A ja tam lubię covery, szczególnie jak robi je kapela całkiem inna gatunkowo niż oryginał, ciekawe rzeczy czasem wychodzą. Akurat kawałkom Ensiferum "ognia" nie można odmówić heh.
|
|
maruda w 1980 roku nie miałem pojecia co to jest Jarocin miałem 4 latka;)
|
|
ten kawalek grala kupa ludzi,ale ta wersja wydaje mi się najlepszahttp://youtu.be/2tmc8rJgxUI,slyszę ten ogień,przeżywa tą piosenkę podczas wykonania nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
To są moje czasy :) http://www.youtube.com/watch?v=b2RnU-q7m7E http://www.youtube.com/watch?v=TroenoOkXHo to były czasy że jak było trzeba to skin , punk, hippis , rastafarianin szli ramię w ramie w jednym szeregu , razem siedzieli przy jednym ognisku i spali w jednym namiocie :) nikt nikogo nie nazywał brudasem , nikt nikogo nie poniżał wszyscy razem walczyli o lepszy świat :):) nie było podziałów :) Ehhhhh za bardzo się rozgadałem :):):) Uciekam już :) Może kiedyś będzie okazja na wieczór wspomnień przy piwku :):)
|
|
|
|
hahahah wiem 7angel :) to teraz sobie wyobraź jaki ja stary jestem jak znam te tematy od podszewki :):)
|
|
to Masz coś na papa od niewolnikahttp://youtu.be/gfp9PRIxt-g nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
WIELKI NIEWOLNIKU :) niespodzianka jak cholera :):) Dzięki :):)
|
|
wolny niewolnik pewnie jakaś bogini tobą rządzi
|
|
to i ja pociskam,cosik przekąsić.http://youtu.be/5_R1lrtWN-I nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
|
maruda juz tam stary a z młodymi potrafisz się dogadać i to się liczy;)
|
|
|
wolny niewolnik niewatpie w to
|
|
7angel przyjacielu :) Zycie mnie tego nauczyło :) to były czasy że jak było trzeba to skin , punk, hippis , rastafarianin szli ramię w ramie w jednym szeregu , razem siedzieli przy jednym ognisku i spali w jednym namiocie , nie było podziałów Możesz cos takiego sobie teraz wyobrazić ?????? Uciekam już :):) Bo naprawdę do pracy się nie zbiore tak przyjemnie się gaworzy z wami :)
|
|
ciut melancholii http://youtu.be/m5TwT69i1lUkocham ten utwór,brat mial talent nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
maruda Dziękuje Dziadunio za Lady in Black ;) Fajnie sobie tu konwersujecie Kofani ;) wolny niewolnik Bogini powiadasz ?;) Kalisony coś dorzucą od siebie do tej miłej pogawędki ;) http://www.youtube.com/watch?v=d7R7q1lSZfs
|
|
dość komercyjny kawalek się zrobil,ale taki też mnie się podobahttp://youtu.be/EIFwLmGQA3Q muszę czcić swoją PANIĄ,w szalasie mam wyrzeźbiony totem przedstawiający moją OPIEKUNKĘ;-) nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
marudoa Dziaduniu zazdroszczę Tobie tych lat w Jarocinie ;) Kalisony miały wtedy 7 lat ,a wolny niewolmik w beciku leżał ;) hehehe madziara Ciebie pewnie jeszcze na Świecie nie było jak był Jarocin 80 ;)
|
|
wolny niewolnik Teraz się trochę starasz ;) może Twoja Pani Ciebie nie sprzeda ;) Totem w szałasie powiadasz ;)
|
|
|
wolny niewolnik Trzeba wierzyć ,Dziadunio ma rację :) WIARA CZYNI CUDA ;)
|
|
http://youtu.be/-mrPOpVVFVo a dookola szalasu dużo roślinności hehe.ciiiiii nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
7angelfree Nasz Dziadunio z każdym umie rozmawiać ,dobry z niego człowiek ;) Trzeba wierzyć ,Dziadunio ma rację :) WIARA CZYNI CUDA ;) algeroth Widzę ,że są tu ludzie mający dużo ze sobą wspólnego ;) KOCHAJĄ MUZYKĘ :)
|
|
wolny niewolnik Całe szczęście ,że lwom nie smakowałeś ;) hehehe Zgadza się to Dziadunia majtasy na sznurku w Jarocinie ;) hahaha
|
|
WIARA Żeklaś.http://youtu.be/jS_3UH6SUnE toć się kiedyś tego nauczę,ale mam za sobą i przed sobą zly świat:-) nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
madziara Będzie kalisonom i całej Bandzie bardzo miło jak zawitasz na spotkanie ;) wolny niewolnik Mój niewolniku ;) http://www.youtube.com/watch?v=NStmoHVX0xE
|
|
wolny niewolnik Wiara i nadzieja ,a świat będzie lepszy ;) http://www.youtube.com/watch?v=V6-nm58cPgs&feature=related
|
|
festiwale w SANREMO?http://youtu.be/eVig9lGm_LA nie tylko takie nutki tam graly:P nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
wolny niewolniku Teraz mnie zaskoczyłeś Queen w San Remo ? ;) Kalisony zwiewne już zwiewają pomalutku ;)
|
|
nadzieja i wiara...http://youtu.be/gnM4PtxhXGQ ja jak zwykle takowo jakoż spokojniej nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
dziadka kalisony postaram się zawitać na spotkaniu a wracając do lat 80 to rodzice mnie planowali hehehe
|
|
wolny niewolniku zaje............. muza
|
|
|
madziara No wiesz ,w planach nie mieli ,ale jesteś owocem Ich miłości ;) Zawitaj ,poznasz fajnych ludzi ;)
|
|
Kalisony też już uciekają ;) Do z klikania Kafani ;)
|
|
dziadka kalisony jak opiekunka niezastrajkuje o podwyzke to przyjde niema problemu lubie ludzi poznawać a szczegolnie wesołych
|
|
madziaro,przyjąlbym to jako komplement w moją stronę,ale nie ja tworzylem tą muzykę. milego popoludnia i wieczoro-nocki :-) http://youtu.be/5L8-FTvSVxs nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
hmmmmm.........???
|
|
robciu a co ty juz po pracy wolny niewolnik dzieki wzajemnie:-)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=V_eOmvM-4zc byłam trudnym sercem do zniesienia mój ukochany był obciążony moją bronią [przystawioną] dookoła jego szyji, moimi palcami wplecionymi w koronę byłam trudnym sercem do zniesienia moje stopy ciągnęły się po ziemi zaniósł mnie nad rzekę gdzie pozwolił mi powoli tonąć moja miłość ma betonowy spód moja miłość jest żelazną kulą przykutą do twoich kostek ponad wodospadem jestem taka intensywna, mocna, ciężka w twoich ramionach jestem taka intensywna, mocna, ciężka w twoich ramionach czy jest warte czekanie na wszczystko, co zabija czas? czy jesteś wystarczająco silny by znieść ochranianie zarówno twojego, jak i mojego serca? kim jest zdrajca? kto jest zabójcą w tłumie? ten, który skrada się w korytarzach bezgłośnie moja miłość ma betonowy spód moja miłość jest żelazną kulą przykutą do twoich kostek ponad wodospadem moja miłość ma betonowy spód moja miłość jest żelazną kulą przykutą do twoich kostek ponad wodospadem jestem taka intensywna, mocna, ciężka w twoich ramionach jestem taka intensywna, mocna, taka ciężka w twoich ramionach to będzie moja ostatnia spowiedź: 'kochając cię nigdy nie czułam się błogosławiona' (Ohhhh) szeptam, jakby to było tajemnicą jedynym do potępienia jest ten, który to słyszy z ciężkim sercem ciężka, ciężka, jestem taka ciężka w twoich ramionach (jestem taka) mocna, intensywna w twoich ramionach (jestem taka) ciężka, ciężka, jestem taka mocna w twoich ramionach (jestem taka) ciężka, ciężka, jestem taka intensywna w twoich ramionach byłam trudnym sercem do zniesienia mój ukochany był obciążony moją bronią [przystawioną] dookoła jego szyji, moimi palcami wplecionymi w koronę byłam trudnym sercem do zniesienia ale on nigdy mnie nie zawiódł kiedy trzymał mnie w swoich ramionach moje stopy nigdy nie dotykały ziemi jestem taka ciężka, ciężka w twoich ramionach trudna, jestem taka ciężka w twoich ramionach
|
|
7angelfree Głowa do góry ;) http://www.youtube.com/watch?v=BIu3kEKpFQw Zawsze łatwiej z prądem iść byle jak, byle żyć, byle cicho siedzieć Mądry i rozsądny to taki co nie chce nic woli mało wiedzieć Nie wychodzi z cienia miły do znudzenia bliski zachwycenia, kiedy zaliczony dzień Czemu jeszcze tacy są jakby co to się gną, nie podnoszą głowy Beznadzieją żyją, bo dobrze im tylko z nią każdy jednakowy Łatwiej z nijakimi, lecz Ty nie chodź z nimi Kto popłynie ginie, szarą masą stanie się Walcz, po to żyjesz Walcz, by zachować jeszcze twarz przecież jedną tylko masz na zawsze Nie, nie poddawaj się przecież nie jest jeszcze źle kiedy w oczy możesz sobie patrzeć Mądry zawsze z wiatrem gna kłania się, wódę chla z tymi przy korycie Do kotleta panom gra, szczerzy kły przecież ma ustawione życie każda stawka mała, by dać za nią ciała byś nie pojął tego, kiedy z tobą skończą już Walcz, po to zyjesz..
|
|
o cholera chyba zle trafiłem..??? co to kącik poetycki????
|
|
a co wy tak na muzyke was wzieło
|
|
witam cię robciu
|
|
no witam hmmm,, co tam skarbie????
|
|
Witam a dlaczegoz to dzisiaj tu tak smutnawo?? :)
|
|
robciu nudze sie
|
|
olivka bo wszyscy udaja że pracuja
|
|
no zauwazylam ze jakos tu pusto i cicho gdzie sie Wszyscy podziali? :)
|
|
o olivka siema skarbie ti ti ti ;) hmmm..
|
|
robciu olivka madziara Witajcie :) robciu To nie kącik poetycki ,tylko mądry tekst utworu ;) olivka Nie smutnawo tylko czasem różnie w życiu bywa ,trzeba kogoś wesprzeć na duchu ;) madziara Nie nudź się ;) Robcio wrócił z pracy zaraz będzie wesoło ;)
|
|
Noooo :):):) Ja tez udaję że pracuję do 22 :):)
|
|
cześć wszystkim:)
|
|
o zauwazyl Pan w koncu no co tam ciekawgo sloneczko slychac?jak wczorajszy wieczorek sie udal? :)
|
|
robcio Gdzie Twoje cacko się podziało ??????Zbychu sprzedał ?
|
|
|
kogo jeszcze dziś dziadek nie widział to: ŚCIEMA :):):):)
|
|
siema freszka co robila caly dzien ? :)
|
|
maruda Dziaduniu udajesz czy pracujesz ;) ?hehe Dziękuje Dziadunio za Lady in Black ,już dziękowałam tylko nie wiem czy czytałeś ;)
|
|
a jakoś nic ciekawego olivka pogoda się teraz poprawiła to można coś wymyślić:)a tak to małe sprzątanko :) a ti
|
|
robciu Robcio nie poznaję Ciebie bez czerwonej bryki ;) hehehe
|
|
i komu ja mam teraz odpowiedzieć ??? ręka do gory??? he he he powiem tak,,,, witajcie wszyscyyyyyyy!! :) kalisoneczki... pożyczyłem zbychowi na weekend swoją bryke,,, olivka :) no jako tako wieczorek , da sie przeżyć , ale smutny bo ciebie brak skarbie :( freszzzzz czy ty wieszzzzz?? witaj myszko:) aj i kto tam jeszcze???
|
|
Bando nie pijcie tyle :-)) Właśnie pod moim oknem przechodzili Kierownik i Pracownik i nawet Kierownik targał wór z puszkami... Coś podobnego... ;-))
|
|
robciu coś wklejaa :)
|
|
hm kochana a ja ciezko pracowalaaaa,a oprocz tego mialam jakis problem z 4lomza nie mogla nic wlaczyc wiecie moze dlaczego :)
|
|
ja lubie brązowy byle by latem go nienosić bo gorąco hehehe
|
|
fresz1 Zobaczymy czym nas Robcio dzisiaj zaskoczy ;)
|
|
freszka a Ty sloneczko brazik lubisz? :)
|
|
moje porcięta:) Dziękowały juz wcześniej dziadzio przeczytał :) czy dziadzio pracuje czy nie, to mało ważne :) Dziadzio jest w pracy :):):):)
|
|
robciu jak kochasz to poczekasz jeszcze troszke hehhe :)
|
|
|
madziara & olivka Kalisony lubią zażywać kąpieli słonecznych ,ładny delikatny brąz jest ok ;)
|
|
fresz1 Nastrojowo dzisiaj ;) Lubię tą nutę , muzyka i słowa fajne :)
|
|
nie za mocny no jaha że lubię a kto nie lubi delikatnego brąziku Robciu hmmmmmm.... wiem :)
|
|
enya Witaj :) Pijemy przy stole za błędy na dole ;)
|
|
:)
|
|
:)
|
|
:(
|
|
|
robciu Zdecyduj się smutny czy wesoły ? maruda Dziaduniu bez pracy nie ma kołaczy ,pracuj ,pracuj ,przez miesiąc będziesz leniuchował ;)
|
|
|
kalisonki ;) troche taki troche taki Hmmmm.. będzie dobrze za chwileczkie
|
|
olivka Jedzie pociąg z daleka ......;) hehe Kalisony też dzisiaj to puszczały ;) hehe Nic nie robić, nie mieć zmartwień Chłodne piwko w cieniu pić Leżeć w trawie, liczyć chmury Gołym i wesołym być :):):)
|
|
olivka akurat pioseneczka dla nas nic nie robić nie mieć zmartwień chłodne piwko w cieniu pic lalalal:)
|
|
robciu Rozumiem ;) Też byś pewnie chciał Nic nie robić, nie mieć zmartwień, chłodne piwko w cieniu pić , leżeć w trawie, liczyć chmury:):):) fresz1 Nasza fresz już podśpiewuje ;) hehe
|
|
Witanko;-)
|
|
witanko Omania tak ja lubie takie kawałki nucić :)
|
|
Omania Witaj Omania :):):) Prawie Wszyscy już dzisiaj są ;) FAJNE :):):)
|
|
no to ludziska wsiadac do SZCZESLIWEGO POCIAGU i odjezdzamy :)
|
|
tak kalisonki masz racje,,, ale nie ma to jak dobra zabawwwaaaaaaaa!!!1!! :))
|
|
oooo jest i omania ???? :) buziaczki słodziaczki:))
|
|
kogo tam moje szklane oczy nie widziały dziś ,to powitać i nikogo nie przeoczyć :):) ehhhhh bida ze mną wzrok juz nie ten , nawet szklane oczy często zawodza :(
|
|
a co to tutaj słychać??Jedni gdzieś wyjeżdżają,inni pracują a ja nic nie wiem;-(
|
|
maruda Dziaduniu szklane oka i odkręcana noga ;)? hehehe fresz1 Fresz ,a to lubisz ? http://www.youtube.com/watch?v=4t2LiC0P_JQ&feature=related
|
|
kochani ja zmykam na spacerek :) miło było ale szkoda mi pogody buziaczki :)
|
|
Omania Zaraz wakacje ;) tak będzie w najbliższym czasie , kalisony też się wybierają w Góry i na Mazury :):):)
|
|
kalisony słucha się słucha :)
|
|
|
tAAAKK,podobno.Tak w ogóle to przepraszam że nie odpisałam na maila ,,,ale nie wiedziałam co napisać;-(
|
|
Lipka wyszła :( Urlop mi przesunęli o tydzień :(:( zmiennik sie rozchorował :( Ale za to do 22 lipca będę miał :):):) W środku lata angine złapac ???? To co on robił cholerka ??? może ktos mi podpowie co mozna robic latem żeby złapać anginę :):):)
|
|
Klime za bardzo podkręcił :-)) Ja zawsze na angine latem choruję :)) Aby to raz...
|
|
a co tu nagle taka cisza???? człowiek na chwile odejdzie od bandury i o prosze no :)
|
|
robciu Robicu fajna bryczka :):) maruda Dziaduniu lepiej nie chorować ;)
|
|
kalisonki :) chcesz to cię przewioze he he he
|
|
robciu przejedź się trasą do Ostrowii to może asfalt na tych 8 km przy okazji przodem zrolujesz :D
|
|
Siema łobuzy chcecie może coś kupić ??? za niedrogo he he he heeeeeeeee.........he
|
|
enya no cio ti no szkoda zdeżaka ,, czy ty wiesz ile to kosztuje ŚiOK.. WITAJ enya,,
|
|
siema zbych a co masz dobrego na opchnięcie????
|
|
robciu ale może w końcu naprawią ten obraz nędzy i rozpaczy...nie możesz się poświęcić dla ogółu?
|
|
hmmmm enya no dla ciebie wszystko.... będe tęsknił za swoją bryczko.....:((
|
|
Roberto lepiej napisz co chcesz kupić będzie prędzej he he .......heeee o kurcze Kalisony tak o mnie zle pisala jestem w szoku Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-06-11 09:35 Zbychu to palant jest brzydki ma kwadratowy łeb ....... wiecej nie piszę brak słów
|
|
no robciu nie tylko dla mnie :) pół Łomży będzie Ci dozgonnie wdzięczne...medal może jaki dadzą :)
|
|
Omania Spoko ;) rozumiem , jak byś miała kiedyś jakieś pytania do kalisonów to masz @ pisz śmiało ;) fresz1 Puszczam oczko dyskretnie ;) Zbychu Zbychu kalisony kupiły szczęście na wagę za nie drogo pamiętasz ? ;) hehe Robcio nie słuchaj Zbycha tam było napisane co innego ;)
|
|
zbichu to ja chce kupić homonto masz coś takiego????? idz ty wkręcasz z tym tematem nic takiego nie ma patrzyłem.......
|
|
Kalisony a dlaczego tak o mnie napisałaś ??/ Jestem teraz smutny troche ... Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-06-11 09:35 Zbychu to palant jest brzydki ma kwadratowy łeb ....... wiecej nie piszę brak słów
|
|
robciu pojechał zwijać asfalt
|
|
Roberto a homonto ma być do tego mustanga ???
|
|
hmmmm to trans am zbichu,,, własnie jestem na etapie negocjacji kupna MUSTANGA,,,,,,, HE HE HE
|
|
zajebi.....fura a jaki warkot co....
|
|
Zbychu Nie wkręcaj kalisonów , robcia i innych ;) robcio "chcesz to cię przewioze he he he" Jasne ,że chcę taką bryką ;) hehe
|
|
enya już pojechalem he he he,,,, wiem że to szok ta trasa ja to przez ZAMBRÓW lub przez OSTROŁĘKE SMIGAM NO DALEJ ALE BEZPIECZNIEJ
|
|
ZBYCHU hmmm mażenie nasze ŚiOK 8V POD MASKĄ OLABOGA
|
|
Zbychu Zbychu a gdzie moje szczęście na wagę ??? Kasę przelałam do jednego z Twoich barków ,a szczęście nie dostarczone hmmm ;)
|
|
KALISONY JUZ ZAPÓZNO trzeba było szybciej :))
|
|
Kalisony za mało przelałaś jeszcze trzy browary i bedzie git majonez haha Ja też zamontowałem w jednym z moich furek V6 i wolne wydechy jak odpalisz to już jest czad nie mówiąc juz o V8 to jest orkiestra
|
|
Zbychu Już więcej nie wlazło ,ledwo drzwiczki się domknęły ;)hahaha Git majonez ;) hahaha
|
|
i wygodniej;-)
|
|
a to jest cacko hmmmmmm jużjest mój,,,,, he he he to dla niego te homonto chcę kupić MUSTSNG GT
|
|
Dziadek leci na razie :( okazało się że jestem od czasu do czasu potrzebny w firmie :) żuce szklanym oczkiem około 20 :):)
|
|
Omania Wygoda to podstawa! ;) Wygodniej się pisze co siedzi w Naszych myślach ;)
|
|
Roberto nie wysyłaj takich fotek bo bardzo mi się podoba ta fura a nie mogę się zakochać bo mam inne wydatki. A ile taki kosztuje ??? Kalisony zaraz wyślę depeszą i będzię git majonez hehehe
|
|
maruda Dziaduniu bez Ciebie to jak bez prawej reki i w firmie i na forum ;) robciu Ale cacko :):)
|
|
ZBYCHU TO CACKO TO KOSZTUJE JAKIEŚ NO JAK DLA CIEBIE TO JAKIEŚ 100 TYSIA PASUJE??? NO W $
|
|
hmmm kto sie chce szarpnąć na przejażdżkę takim cackiem???
|
|
omania gniewasz się na mnie skarbie????:((
|
|
Roberto to już mi się nie podoba wolę diesel do tego się przymierzam 3.0 V6 TDI http://www.githaros.pun.pl/_fora/githaros/gallery/2_1274008334.jpg
|
|
|
kalisony???? :))))
|
|
robciu,na Ciebie nie mogłabym się gniewać;-)
|
|
Biały bardziej mi sie podoba
|
|
ja pier,,,,,, ZBICHU no super a co powiesz na to warto by było wydać grosza???
|
|
omania tak myśle ,, tak ładna przywitanie ci napisalem a ty nic no??;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;(
|
|
robcio kalisony???? - o co chodzi Robcio ?
|
|
a nic tak tylko mi sie napisało wiesz kalisonki???? :)
|
|
Roberto fajny jest ale zalezy ile trzeba wydać a wiesz czym lubię jeżdzić ...... Busem haha wygodnie i też zapier.... osobówkę rzadko biore chyba z miesiąc temu jezdziłem Chicaż dziś jezdziłem moją furą z lat 80 tych haha ale tylko troche wyciągnełem ją na spacerek po roku
|
|
oj robciu widziałam;-)w dzień też dopytywałeś się o mnie ehhh aż miło że ktoś tęskni;-)
|
|
no widzisz omanio ty mój skarbie ??? bez ciebie to nie ma ROBCIA:((( to fajnie że ci miło jest :)
|
|
robciu & Zbychu Macie we dwóch zajawkę na punkcie motoryzacji :):):) Zbychy Kalisony może też się wybiorą na ten Piknik Rodzinny w Szumowie o którym rano informowałeś ;)
|
|
zbychu ja to w pracy MOVANO zapiepszam od czasu do czasu jubie nim smigać bo jest zrywny....... a swoim to już jeden silniz zarżnołem he he he i się robi w warsztacie a drugi to jużledwo żyje he he he he
|
|
Facet musi mieć jakiegoś swira haha Kalisony jeśli chodzi o piknik to super impreza polecam oj będzie sie działo haha
|
|
Roberto ja Trafica mam 115 KM super fura śmiga jak osobowy
|
|
Zbychu "Świra "hahaha Pasja to skarb , czyni człowieka szczęśliwszym, nadaje życiu sens ;)
|
|
hmmm no tak wiem o tym ,,,,,,, zbichu
|
|
Kalisony ja to już przez tą pasję do motoryzacji i do natury czyli drzewa zwierzęta komary i muchy prywatne to już świra dostaje haha
|
|
Święte słowa kalisonki ty moje zwiewne .........:))
|
|
Zbychu Zbychu zapomniałeś o kozach ;) hahahaha
|
|
|
|
robciu Crazy ;) hehe Dzięki za dedykację dla kalisonów ;) hehe
|
|
zbicu a to dla ciebie he he he he he rajdowcu ty królu kazachstańskich szos he he he hehe he he he he he he he http://youtu.be/LhEutWq-7jg
|
|
kalisonki??? a co nie pasuje do ciebie???:((
|
|
Robcio & Zbychu to dla Was ;) http://www.youtube.com/watch?v=KUla-F9toBA Kalisony oddalą się na jakiś czas do kuchni do garów ;) hehehe
|
|
robciu Pasuje ;)
|
|
hmmm no naprawde crezy??:)) no ja nie moge hi hi hi hi
|
|
robciu Crezy kalisony ;) hahaha UCIEKAM
|
|
a i dziękuje kalisonki świetna nuta coś w moim guście kocham to ...... szybkość SZYBKOŚĆ !!!!!!!!1
|
|
Fajne nutki kocham to co on śpiewa adrenalina serce w gardle bez strachu pedał w podłogę i do przodu z uśmiechem na twarzy haha Chociaż mam kilka zdjęć jak ktoś mi robił z karpiem i spojrzeniem takim z koncetracją haha jak nie ja haha
|
|
Robciu hehe kochamy to samo :-)
|
|
|
A JAK ZBICHU tym się żyje to jest pasja ..... SZYBKIE SAMOCHODY NO I ŁADNE DZIEWCZYNY.... he he he
|
|
|
witać witać megan ?? a czemu na chwile???
|
|
omania dziękuje piękne trijo naprawde :)) buziaczek za to......hmmmm
|
|
bo wiesz robciu, nie wiem jeszcze czy czy po "szkodnika" wyjechać nie muszę, a tak wogóle to jak zawsze z "doskoku", zawsze coś jest do zrobienia ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
witam witam i o zdrowie pytam???????????
|
|
hmmm no tak czasami tak bywa w życiu,,, megan??? a co to ten szkodnik???
|
|
ooo lovelas stary pryku ... kope lat>>>
|
|
no kope lat przyjacielu.........
|
|
hmm no tak,, a piwo to pije??? lovelas??
|
|
jak ma to pije. a czemu miałby nie pić?????
|
|
a ja też sącze sobie takie lekko schłodzone . no miodzio lovelas... hmm a gdzie są moje dziewczynki????:((
|
|
|
ja to już połóweczke z sąsiadem zdążyłem wypić...... ale fajnie sie zrobiło... a gdzie jest reszta forumowiczów???????????
|
|
|
a cha no rozumiem juz megan ,, tak tylko pytalem z ciekawości,,, hmmm i co tam jeszcze ciekawego???
|
|
robciu nie rozpieszczaj mnie tak;-)bo powiem że chcę wiecej;-)
|
|
oj lovelas ty się oszczędzaj na spodkanie czwartkowe lepiej,,,, hihihihi
|
|
hmmmm omania??????
|
|
Ciężko się tu do was wbic ale sie udało w końcu :) Powitać kogo nie widziałem :)
|
|
tak ja już na nie oszczędzam . ;)))))
|
|
no proszę nie było mnie przez 2 godziny a to robcio i omania no Omania myślałam że jesteśmy koleżankami heja ludziska widzę że tu romantycznie że hoho motoryzacyjne silniki warczą no miodzio:)ojjj kalisony widzisz co ty zrobiłaś trzeba mieć charakter by tak zjednoczyć ludzi bravo :)
|
|
a puszki są???
|
|
kolejne dwa worki ;)))))
|
|
to ja też sie dopne do was bo mam sporo puszek :)
|
|
|
o dziadziunio ??:) no to będzieniezła biba he he he
|
|
no a jeszcze prawie tydzień został to nazbieramy tyle że hohohohohohoho może zaczniemy zbierać butelki????? troche lepiej płacą.......
|
|
a ja niemam żadnej puszki weżmiecie mnie ze sobą na zbiory puszek
|
|
|
Pójdziemy po bandzie az przeniesiemy stolicę do z Wawy do Łomży :):)
|
|
no to madziara jutro 5.30 rano wyruszamy spod 4+
|
|
madziara no co ty na krzywy ryj chcesz się wpisać???:)) he he he a butelki masz??? też moą być hi hi hi
|
|
niema problemu lovelas jak mnie niebedzie to mnie obudz
|
|
http://demotywatory.pl/3156162/Pomimo-ze-dzis-nie-jest-8-marca
|
|
megan & madziara Witaj :):) fresz1 "ojjj kalisony widzisz co ty zrobiłaś trzeba mieć charakter by tak zjednoczyć ludzi bravo :) " Dziękuję za te słowa Fresz :):):) Bez Was Kofani by się to nie udało ;)
|
|
Heeeeeeeeej ludziska ;)) fresz hehehe jak po spacerze? ja padniętaaaa...:) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
To ja narazie robie wyjazd bo koniec zmiany niebawem :) Rzucę szklanym okiem po 22 :)
|
|
znajdą się dziś wieczorem poszukam żeby nieiść na krzywy ryj
|
|
podaj numer kom to zadzwonie po ciebie;)))))))
|
|
yyyyyyyy kochani to kiedy te spotkanie w końcu jutro czy w czwartek ?? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
maruda "Pójdziemy po bandzie az przeniesiemy stolicę do z Wawy do Łomży :):) " W Łomży są najfajniejsze dziewczyny ;) http://www.youtube.com/watch?v=PKc4VR00GuE
|
|
nick stąd że kiedyś w wszkole przyjaciółki mnie tak nazwały i do tej pory mi tak zostało..... tzn. kiedyś założyłem konto a teraz nie chce mi sie zmieniać nicka......
|
|
o losie!! a cóż Ciebie może zaciekawić rob... Kalesonki... Doczytałam historię z dwóch dni, widze ze spotkanie sie na czwartek szykuje ponowne, ale to długi weekend, o ile sie nic nie zmieni ponownie ominę.. :( http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
lovelas chciałbyś co hehehehe
|
|
no tak zgadzam sie z tym kalisony,,, :) znam paę takich pod ratuszem przebywają czasem hi hi hi
|
|
chyba nie widzialna jestem.... no nic w takim razie lece ;) miłego wieczoru "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
no jasne że bym chciał madziara ;))))))))))
|
|
*Sun* Witaj *SUN* :):):) Chyba w czwartek ,reszta niech się wypowie kiedy chcą i kiedy im pasuje ;)
|
|
słoneczko słoneczko przepraszamy i cieplutko witamy.........
|
|
oooch sun skarbie ty mój witaj??:))
|
|
dziadka kalesony popieram co do dziewczyn najfajniejsze najładniejsze hehehe
|
|
freszko,nie przejmuj się ;-)Dla robcia wszystkie dziewczyny to Skarby;-)
|
|
ojj SUN spacerek extra szkoda że się wiaterek zerwał trzeba było wrócić ale tutaj też milusio jest jak widać :) Robciu ty jak zwykle mój kocurek romantyczny buśka:) Kalisony nie dziękuj taka prawda:)
|
|
kalesoniki więc ja juz w 50% gotowa na spotkanie ;D lovelas wybaczam heh robciu ;))) lece coś wszamać "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
kamień z serca.........
|
|
smacznego słoneczko:))
|
|
dziękuję :) ale i tak sie nie podzielę haha ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
robciu Nasze dziewczyny wszystkie fajne ,każda wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju ;) A chłopaki też fajni ;) lovelas Jeśli Ciebie tak kiedyś w w szkole przyjaciółki nazwały to musiałeś być "Pleyboyem " ;)
|
|
lovelas pley ,,,, o ja cię chromole:)))))) he he he he he
|
|
megan Data spotkania jest kwestą ustalenia ,tak żeby Wszystkim pasowało ;)
|
|
kochani w ten czwartek jest Boże Ciało będziemy pić jak świnie!!1 heheheheh jak wy idziecie to i ja a co mi tam zdrówko wasze relaksik przy piwku :)
|
|
robciu Robcio masz konkurencję ;) hehehe
|
|
bo ja kofam was dziewczynki wszystkie:)))) kofane moje ale muszę powiedzieć że jest ta jedna jedyna w swoim rodzaju a jes to muszę wam teraz oznajmić, jest tooooo dziewczynaaaaaa ooooo imieniuuuuuuuu ,,,, no i tu się teraz bijcie między sobą bo ja i tak wam nie powiem bo was wszystkie KOFAM q!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
poprostu przeżyłem kiedyś bardzo ciekawe ekchem zawody miłosne ... hehehehe było minęło
|
|
*Sun* W 50 % gotowa ? ;) To jak Ty Słonko przyjdziesz pół Ciebie będzie na spotkaniu ,a druga połówka w domku ?;) hehehe Smacznego :)
|
|
Robciu my ciebie też wszystkie kofamy :)taka nasza natura:)
|
|
lovelas Rozumiem ;) Mądre słowa : MIEJ SERCE , PATRZ SERCEM ,PATRZ W SERCE ! :):):)
|
|
A te boże ciało to macie wolne od pracy? Jeśli tak, to może lepiej w środę spotkanie zrobić, coby nie było, że w czwartek ktoś nie może bo w piątek musi rano wstać :p
|
|
motto życiowe można powiedzieć......
|
|
robciu Robcio chcesz żebyśmy biły się o Ciebie ;) hehehe
|
|
JA TO WE ŚRODE GNUJ WYWALAM ZI OBORI no i świniom muse dać winc ni wiem ce bede no,,, HE HE HE HE WITAJ algeroth
|
|
algeroth Witaj :) Dobrze gadasz ,w środę by lepiej pasowało ;)
|
|
a ja ju z bym zapomniał robciu że ci pomagam ;)))
|
|
kalisony??:)) no jak chcecie no l i jak mnie tak kofacie jak to freszzz napisała ,, no to czemu nie , popatrze sobie he he he
|
|
środa to dobry pomysł ustawowo jest wolne więc raczej wszystkim to będzie pasowało ?tylko robcio troche przyjdzie inaczej pachnący od tego gnoju ale usiądzie trochę dalej i będziemy krzyczeć:)ale ważne ze będzie :)
|
|
|
nie przyjde bo się własnie obraziłem wiesz??!
|
|
fresz1 Ropcio będzie musiał się 3 godziny moczyć w wannie po "GNUJ WYWALAM ZI OBORI " hahaha
|
|
uuu .....uuuuuuuuuuu...uuuuuuuuu.UUUUUUUUUU,,,,, chłopakiiiiiiiii:)nie płaczą:) OJ Robciiiiiuuuuuuu nie obrażaj się na myszki nie warto :)
|
|
robciu Roccio nie gniewaj się ;)
|
|
a może wtorek ?;))))) w środę to ja już startuję na weekend :( niedziela byłaby najjjj :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Spokojnie, wystarczą 2 godziny
|
|
hahahaha algeroth dobre;)))))))))
|
|
Założę zaraz nowy zaraz i każdy wpisze kiedy jemu najbardziej pasuje (będzie łatwiej ustalić termin ) pt. "KIEDY " Wtedy podejmiemy wspólną decyzję ;)
|
|
ale siem najadłammm.... kalisony hehe oki już teraz jestem w 100 % gotowa ;) a może by jutro tak te spotkanko com?? robcio ale Ty tajemniczy bys zdradził która to tak w głowie Ci zamotała byśmy sobie nadziei nie robiły wszystkie :P lovelas bardzo łądne motto ;)) fresz ja mam nadzieje że my to razem na spotkanie ruszamy ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
algeroth A jednak tylko 2 godziny ,a nie tak jak myślałam ,że 3 ;) hehe
|
|
eee co wy śpicie?! "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Namyślają się ;) hehe
|
|
przecież wiesz że ja tolubie podglądać sun ;)))))
|
|
ja jestem obrazony ale nie śpie....
|
|
SUN pewnie że razem jeszcze Omania ma blisko do jednaczewiaka to i może ona się będzie chciała dłlączyć i coś olivka wspominała ze z tych rejonów jest to jakby co pójdziemy większą gromadką wszystkie w jeden cel ale kochani myśle że nasz lokal jest bez zmian oczywiście ja jestem za ratuszem :)
|
|
ojj i to bardzoo intensywnie patrze ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Ja tam piję piwko, żeby mieć kolejną puszkę do wora.
|
|
masz racje zbieraj zbieraj ;)) eee czy mi się wydaję czy temat "KIEDY" ZNIKŁ...??? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
algeroth to i ja swoją odkładam
|
|
*SUN* ZNIKŁ TEN POST " KIEDY " a dopiero był ????????
|
|
ja już na biurku uzbierałem kilka to na jutro na browara dla sun będzie;D
|
|
dziadka kalesony no właśnie ...myślałam że to mój komp świruje ale jednak nie...ktoś bardzo brzydko nam tu robi.... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Może nie można się organizować w Bandy ;) hehe To tutaj piszcie ja odszukam ;)
|
|
hmm to dziwne ..............
|
|
admin nam chyba zazdrości heheh:)
|
|
lovelas ahh dziękuje i 3mam za słowo ;)) hehehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
znikł ten post tylko pisało cośtam żeby sie skontaktować z adminem....... buuuuuuuuuuu
|
|
Sun, jak dla mnie jutro byłoby oki, jeden z niewielu weekendów kiedy jestem na miejscu i bez dziecka :)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
środa pasuje czwartek też :)dostosuję się w te dni :)
|
|
A gdzie jutro się wybieracie, też ratusz?
|
|
Niech każdy poda Swoją propozycję ja odszukam i policzę Wasze głosy ;) Kalisony żegnają się na razie .....MIŁEGO WIECZORU KOFANI :)
|
|
hmmm kalisony wpisz temat * nowe spodkanie * :))
|
|
założył ja nowy temat może mojego nie wykasują ;)) megan super a reszta ? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Znowu skasują :( PISZCIE TUTAJ ,a jutro rano będzie nowy temat ;)
|
|
No to ja jestem za środą, a jeśli jutro ktoś się gdzieś wybiera, to niezależnie od tego też może być. I tak pewnie przynajmniej na chwilę gdzieś wyjdę.
|
|
algertoh tak pod ratusz fresz to my sie dogadamy na gg jeszcze ;)) mi pasuje im więcej tym lepiej hehe kalisony jak narazie nikt nie wykasowął mojego tematu więc ..;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
wieczorek dobry ja to bym poszla tylko jeszcze nie wiem kiedy i z kim i gdzie freszka podpowiedz!!!!bp ja tak z doskoku dzisiaj bo mnie raz laczy raz nie laczy.... :)
|
|
kręćka dostaje chodzmy tam na nowy temat:)
|
|
chciałam to samo robciu napisać hahah przenosimy się ;)) olivka możemy iść razem ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
sie ciesze :)
|
|
ło matko bosko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aleście tego natrzepali jak mnie nie było:):):):) Zdaje się że tylko godzina a jak by cały dzień :):):)
|
|
Omania :) Słoneczko :) /////////////////// *Sun* :) //////////////////// fresz1 :) I kogo w międzyczasie nie widziałem :):):):) Powitać :)
|
|
a mnie weżmiecie ze sobą najakieś spotkanie
|
|
zapraszamy;-)
|