Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kupony w McDonald's |
Witam jak otrzymac ten kupon wystarczy kupic zwykłego hamburgera czy jakis zestaw i czy ktos juz cos wygral z tego kuponu???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Odp: Kupony w McDonald's |
Nie wiem czy jest w ogóle coś takiego, ale wiem na pewno, że te kupony to po prostu chwyt marketingowy aby przyciągnąć klientów. Podam przykład: Mój kumpel tankował niedawno na stacji paliw ORLEN. Było takie coś takiego, że można było wygrać BMW i inne nagrody ze zdrapki. (Za jedne tankowanie była jedna zdrapka) on wziął około 50 -.- Ale z pośród tych zdrapek było około 15 wygranych z treścią ,,wygrałeś kolejny los,, . Ja uważam, że tak samo jest w McDonald's. Ale powodzenia, może coś wygrasz ;)
|
|
Re: Kupony w McDonald's |
raczej prawda z tymi kuponami. nie wiem dokladnie na jakich kanapkach sa, czy jak, ale np jak sie zbierze 10 (obojetnie jakich) to lod za darmo hehe
|
|
Jak tak jest no to może być. meg- podlasiakxxx napisał(a) ,że ,, wystarczy kupić zwykłego hamburgera czy jakiś zestaw,, więc czemu mówisz, że nie wiesz na jakich kanapkach ? =)))
|
|
prawda z tymi kuponami moja koleżanka jak coś zamawia to trafia jej się darmowa cola , frytki...ale nie wiem co trzeba zmówić bo rzadko tam bywam;)
|
|
dziś chcieli mi coś tam dać ale powiedziałem że śmieci nie chce haha
|
|
ale mi chodzi o te kupony z monopoly to chyba weszło cod dopiero
|
|
dziś chcieli mi coś tam dać ale powiedziałem że śmieci nie chce haha
|
|
matiek97 - mowie, ze nie wiem na jakich kanapkach, bo są te w "papierkach" i te w "pudelkach" :P hehe ale pewnie jak juz cos, to w tych "pudelkach" podlasiakxxx - no to wlasnie te naklejki z monopoly
|
|
na pewno na bigmacu jest, a tak, to jak zestaw weźmiesz. Konkurs kończy się 10 lipca. Ja wygrałem już kanapkę i lody.
|
|
koszt przygotowania jakiegos big maca czy wieś maca to ok 1,20 zł, cheesburgera 77 groszy... jak jednemu klijentowi na 200 dadza drugiego to nie zbiednieja. A promocja przyciaga...
|
|
http://www.mcdonalds.pl/monopoly/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |