Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fiat brawa |
co sadzicie o tym modelu samochodu?? jakies opinie??? Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fiat brawa |
Sam nie dawno kupiłem fiata brava i powiem Ci że samochód godny polecenia dużo zależy od tego jaką wersję wybierzesz i jaki silnik no i w jak dobrym stanie będzie
|
|
fajny samochód :-)
|
|
|
hmmm ja to nie polecam tego czegoś ... hmmm 82525 to za jakiś czas będziesz się go pozbywał lub ewentualnie pakował w niego niezłą kase
|
|
No nie wiem sąsiad ma już takiego samego fiata i jeździ 4 lata bez żadnych problemów
|
|
|
kot11111 sam wiesz , że większość aut jest dostępna w kwocie ok 5000 złotych , więc trzeba się nastawić na drobne usterki. Ogólnie całkiem przyjemny samochód , jak na gabaryty zewnętrzne dość przestronny ( był samochodem roku 1996 model bravo/brava ). Sporo aut z salonu w wersji 5drzwiowej , głównie z silnikiem 1.4 , mocniejsze wersje głównie w modelu bravo silniki 1.8 16V . 1.8 HGT. Wiadomo - to fiat , ale w takim przedziale cenowym , myślę , że niezła alternatywa dla np BMW 316 z gazem lub innych pochodnych :)
|
|
jeżdze nim juz 5 lat i nie narzekam, auto mało wadliwe łatwy w prowadzeniu ze względu na niewielkie gabaryty, szczególnie polecam młodym kierowcom,gdyż koszty naprawy są niewielkie
|
|
Mam już 14 lat i bez żadnych problemów. A na pewno nie taki obciachowy jak, no wiesz co :) Spahelnwagen, czy gnojowóz 80. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |