Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowofundland/ wodołaz czy ktoś w Łomży ma takiego psa? |
Szukam osoby ktora ma w lomzy nowofundlanda, nie chodzi mi o szczeniaki ale zeby porozmawiac jak sie chowa i spisuje w domu bo planuje takiego kupic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowofundland/ wodołaz czy ktoś w Łomży ma takiego psa? |
Jak nie znajdziesz to zawsze możesz umówić się z hodowlą, że przyjedziesz, popatrzysz. Hodowla z prawdziwego zdarzenia powinna się wręcz ucieszyć z takiego podejścia.
|
|
wydaje mi się że na Szosie Zambrowskiej jest taki pies,boczna uliczka pierwszy dom po prawej na przeciwko mechanika sam.
|
|
w hodowli beda zachwalac zeby kupic a mi trzeba opinii subiektywnej jakiegos wlasciciela. czy jest wymagajacy jesli chodzi o czystosc i jak reaguje na dzieci bo mamy niemowlaka w domu. ok dzieki skocze na szose moze uda mi sie pogadac z wlascicielem
|
|
w Lomzy jest pare takich psow, widywalem na miescie. Niestety ciekawe czy ich wlasciciele to czytaja.
|
|
witam mam takiego psa ale do bloku on sie nie nadaje bo jest duzy mozna go zobaczyc na sikorskiego 228
|
|
hej potrzebny mi jest na duza dzialke przed domem jesli nie bedzie problemu to wybierzemy sie na spacer zobaczyc go
|
|
ok zapraszam przed 18 tą
|
|
Hodowla będzie zachwalała - dlatego mają tą rasę, a nie inną, ale nikt nie będzie Ci wciskał psa na siłę, żeby potem go zabrać, bo Tobie nie będzie odpowiadał. Popytaj też na forach tematycznych. Dopóki masz tak małe dziecko, powstrzymaj się z psem. A krzywdę dziecku może zrobić zarówno bernardyn, york, kot syjamski czy chomik.
|
|
Nowofunlandy wcale nie potrzebują dużej przestrzeni bo z natury są leniuchami i strasznymi pieszczochami. Kochają za to wodę, więc fajnie jak latem mają wystawioną balię z wodą i mogą się popluskać. Kochają dzieci. Oczywiście dużo zależy od tego jak go wyszkolisz. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |