Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Notebook |
Witam sytuacja mnie zmusiła do zakupu notebooka.Niestety nie za bardzo sie w tym wszystkim orientuję.Mam do wydania około 3000pln.Jaki za takie pieniądze jest w miare sprawny i najlepiej mało awaryjny?Gdzie dokonać zakupu,lepiej w sklepie czy z internetu?Na co mam zwrócić uwagę?Będę go używał do robienia projektów a Auto-Cadzie oraz edytora tekstu.Więc chyba nie musi być to jakis demon prędkości.Z góry dziękuję za okazaną pomoc. bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Notebook |
Popatrz na allegro :D
|
|
zajrzyj na strone www.esc.pl maja najlepsze ceny i dowoza towar do domu. we wtorek odbieram od nich notebook ASUS A3L 5012 za 2699 PLN. OSKUBALIŚMY PELIKANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A jak z gwarancją na tego acera? Gdzie najbliżej jest jakis punkt serwisowy? bigi2004
|
|
jest 2-letnia miedzynarodowa gwarancja.o punkcie serwisowym nic nie slyszalem.
|
|
bigi2004: napisz swój numer GG. Skontaktuję się z Tobą i załatwi się sprawę... Pozdrawiam
|
|
moj numer gg to 4449856 bigi2004
|
|
Przy zakupie Notbooka nie sugeruj się prędkością procesora ale tym czy jest to procesor Mobilny. Kupilem w tamtym roku Celerona 2,4 (nie mobilny - czyli nie centrino) i bardzo sie grzeje oraz wentylator się długo włącza. Porządnego (nowego) można już mieć za ok 2800zł, zobacz na www.aristo.pl i oczywiscie Allegro :) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |