Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
M jak miłość - ulubiona aktorka |
Pytanie do wszystkich fanów serialu. Które są wasze ulubione aktorki w M jak miłość? Ja bardzo lubię Olgę Serebryakovą, która gra Nataszę i jeszcze Bożenę Stachurę, która gra Grażynę Łagodę. Obie wg mnie są bardzo utalentowane i powinny częściej występować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: M jak miłość - ulubiona aktorka |
Dereszowska
|
|
M jak miłość - ulubiona aktorka |
Witam! Moimi ulubionymi aktorkami serialu "M Jak Miłość" są: Teresa Lipowska, Katarzyna Cichopek, Małgorzata Kożuchowska. Lubię je najbardziej za rolę a szczególnie te najśmieszniejsze, gdzie potrafię się zaśmiać na maxa! Pozdrawiam fanów serialu.
|
|
ta babka co z kubą i igorem ma firme. świetnie gra :P i świetą ma rolę.
|
|
pies Bruder
|
|
Ta mała co gra Lenkę , córkę Zduńskich . Najlepsza aktorka , gwiazda tego serialu .
|
|
Bracia Mroczek sa moimi ulubionymi aktorkami.
|
|
Ja też przepadam za Olgą Serebryakovą i poza serialem też chętnie obejrzałabym ją w jakimś filmie kinowym, żeby mogła swój talent w pełni pokazać. Z M jak miłość lubię też Andżelikę Piechowiak, no i oczywiście Teresę Lipowską
|
|
moja mama
|
|
Sandra Bulock i Penelope Cruz
|
|
Zocha !!!!
|
|
kurcze w ta sobote widzialam na lotnisku faceta ,ktory gra doktora mlodego( ten ktory zalecal sie do lekarki ,ktora ma klopoty z noga a dawno juz nie ogladalam filmu p.t. Na dobe i zle ))- naprawde wyglada tak jak na wizji:))))))))))) nie to co STALINSKA -mina taka jakby dziesieciu zabila a o 11 myslala a stara!!!! pomarszczona -----------------jakim cudem tak dobrze wyglada na wizji?!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Bieber ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |