Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie jeździć konno ? |
Jest dosyć duży wybór szkółek u nas i w okolicy. co polecacie i jakie są ceny. Może zrobimy mały ranking. Pozdrawiam serdecznie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie jeździć konno ? |
Polecam jazde na koniu! Znajomy oduczyl konia jedzenia i picia niewazne ze krotko pożyl ale najwazniejsze ze nauczyl hahaha :)
|
|
Stanowczo odradzam Śniadowo!
|
|
w łóżku koziol0
|
|
Jest na pewno na poznańskiej i w kisielnicy - cen nie znam.
|
|
Na Forcie II w Piątnicy - chyba 40 PLN/godz. Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Ja polecam Quźnię, Ośrodek Jeździecki z ul. Poznańskiej! Fajni profesjonalni instruktorzy. Oferta nauki jazdy jest skierowana zarówno do dzieci jak i dorosłych. Bardzo dobrze przygotowane zwierzęta, zarówno konie jak i kucyki. A jeżeli chodzi o ceny, to jak najbardziej konkurencyjne! Więcej informacji znajdziecie na www.quznia.pl Fuska
|
|
Ceny w Quźni juz od 25 zł! Fuska
|
|
W Kisielnicy, konie spokojne i ułożone, dobrze zrobione. Jazda - 30zł/60min, kurs jazdy konnej - 300zł - 12g. :) Jedyny mankament, że w weekendy nieczynne.
|
|
No dobra, niech już będzie. Jeżeli tylko kandydatka na dżokeja w miarę się prezentuje, to mogę być za konia. Jazda po dywanie, wokół ławy i na balkon. Tylko k*rwa, bez bata i ostróg. No i, nie galopem, gdyż piję dużo kawy i pompa nieco szwankuje. Ale ogon nadal wysoko zadarty, co gwarantuje że , pani dżokej z siodła się nie zsunie, nawet gdybym stanął dęba. I nie targać ze sobą żadnego owsa, jedynie kawa Jacobs mielona, 0.25 kg za 10 zł. I po cóż daleko szukać i liczyć koszty. A tu, centrum miasta i prawie gratis. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Polecam Służewiec Wyścigi/ tory wyścigów konnych Wa-wa . Tam mają konie z poczuciem humoru - Koń by się uśmiał !
|
|
W łóżku albo gdzie tam wolisz :D
|
|
|
Byliśmy w quźni w niedzielę i brama zamknięta była na cztery spusty, żadnej informacji, no i chyba mało tam mają terenu. Bardziej podobało mi się na fortach w Piątnicy.
|
|
na bawelnie gdzies jest w okolicach szkoly wsa i przedszkole zaraz jest obok cena to chyba 50/h
|
|
na pawleznavary
|
|
ja na nim jezdze i jest extra moj
|
|
Od wielu lat interesuję się jazdą konną. Byłam w wielu klubach, oglądałam konie i sposób prowadzenia nauki jazdy konnej. Trudno jest spotkać dobrego instruktora. Wielu z nich podczas prowadzenia jazdy patrzy na zegarek i czeka końca lekcji. Taki Was nigdy nie nauczy. Prawdziwy instruktor kocha konie i będzie od Was dużo wymagał. Tylko z takim człowiekiem będziecie bezpieczni. POLECAM KISIELNICĘ. skoczek
|
|
adam forty maja swoją oprawę, wszystko zalezy od poziomu i stopnia Twojego zaawansowania, lub Twoich dzieci. Nie bywałam w niedzielę, ale myślę ze na telefon bez problemu umówiłbyś się. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
zgadza się
|
|
A w Kisielnicy gdzie jest ośrodek? Czy można tam jechać i obejrzeć ?
|
|
Koń to przeżytek,jak to powiedział Kargul. Sprzedam łódź motorową 4-osobową z silnikiem i przyczepą podłodziową.Przyczepa posiada wciągarkę. Łódka zarejestrowana w PZMWiNW. Przyczepa zarejestrowana,OC do IV 2012 Silnik Mercury 25 HP dwusów. Kierownica,manetka,teleflex,zbiornik paliwa.Siedzenia przednie wysokie,miękkie. Nie wymaga żadnych napraw,jest gotowa do pływania w każdej chwili.Obecnie stoi na wodzie na Mazurach. Zużycie paliwa około 5 litrów na godzinę. Kontakt- lak-meb@wp.pl br1
|
|
Właścicielem ośrodka w Kisielnicy jest szpital. Codziennie prowadzone są tam zajęcia z hippoterapi dla osób chorych i niepełnosprawnych. O ile wiem ośrodek ten zdobył wiele złotych medali przez osoby niepełnosprawne na krajowych konkursach w ujeżdżeniu. Sam budynek stajni to zabytek. Pochodzi z dworu Kisielnickich. skoczek
|
|
ja polecam Qźnię na ul. Poznańskiej. ceny takie jak ktoś już wyżej napisał :)
|
|
POlecam Quźnię na Poznańskiej
|
|
Ok, ale czy trzeba mieć cokolwiek swojego? W sensie np. które artykuły jeździeckie trzeba kupować - http://horsepol.pl Zakładam, że jeśli ktoś stale chodzi na jazdy, to powinien już mieć własny sprzęt. Mylę się?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |