Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macica |
.....Byl to z malymi problemami techniczymi serwis radia bab :))))) tak zakonczyl wiadomosci dziennikarz . Ale sie Usmialalm :))))) o spartaczeniu wiadomosci nie powiem juz ale to bylo najlepsze wiadomosc byla o cmentarzu zydowskim slucham z zaciekawieniem tego a tu za chwile facet o Macicy gada :)))))))) hihihihi Mysle sobie jak to szyjka macicy na cmentarzu zydowskim ? :))))) hihihihihi Sorry ze tak publicznie ale bede sie smiala caly dzien :))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macica |
|
Jeśli to prawda, proszę o nagranie. Hihihihihihi , dzięki za wpis, na początek dnia lux. Pozdrawiam
|
|
I co? Bawiłaś się dobrze? I tyle Twojego! Teraz zajmij się swoim zdrowiem. Skoro macica jest taka dla Ciebie ważna, to zadbaj o nią, bo przyda się do dochowania się potomstwa. I daj spokój facetowi. Pomylić się może każdy.
|
|
ja osobiscie sie zawsze dobrze bawie przy sluchaniu radia bab. jest totalnie nieprofesjonalne choc tematy poruszane sa wazne. to akurat bylo walniecie sprzetu ale jezykowe kombinacje na antenie to zero profesjonalizmu, zenada. ale mimo tego jest to najlepsze radio w tym miescie. i to jest przykre.
|
|
Nie słuchałem BAB. Ale z Trójki przerzuciłem się na NAdzieję. Do południa bardzo dobre radio. A Trójka mnie coraz bardziej zawodzi. Co do przejęzyczenia, każdy ma prawo, ale czy to było przejęzyczenie? Pozdrawiam BAB NAdzieję i Trójkę
|
|
Ludziska, spoko. Przecież BAB tak naprawdę to bardzo młoda stacja. Serwisy i audycje nadają od kilku miesięcy. Trzeba ich pochwalić, że się starają ciekawe i niezależne radio w Łomży zrobić, a nie zaraz ganić za jakieś potknięcia. Początki bywają trudne. Wpadki zdarzają się też gigantom. Trudno chyba zapomnieć, jak w RMF swego czasu kompletnie nawalony po Sylwestrze gość czytał serwis noworoczny. A przecież nie tak dawno profesjonalna Trójka puściła w serwisie materiał, w którym dziennikarz po przejęzyczeniu dorzucił siarczyste "kurwa mać". Po prostu im się nagrania pomyliły i wyemitowali próbne :-) Radio BAB, tak trzymać!!! Jesteście coraz lepsi. Pozdrawiam. grover
|
|
a ja bardzo sie ciesze ze Nadzieja ma zasieg na tyle duzy, ze bedac w woj warminsko - mazurskim, nie majac duzego dostepu do netu, moge na biezaco sledzic co dzieje sie w Łomży. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |