wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łks-Pelikan

zapraszamy na mecz z Pelikanem Łowicz w sobote o godzinie 17...obecnosc obowiazkowa..
Pozdro...AvIva

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łks-Pelikan

Ja wpadam :D

Niech obie strony śpiewają na meczu!!! :P
Nie tylko młynek, tylko cały stadion ma kibicować

Autochton, spotykamy się na meczu? Chyba przyjmiesz mnie do grona kibiców ŁKS-u po starej znajomości.

Pozdrowienia.

Ja bym się przeszedł ale gościu wyjechał i nie mam z kim iść tako ... samemu to lipa ...

Siedzę zawsze na piknikowej po prawej stronie , niedaleko głownego przejścia. Zapraszam. Jestem już tam ~ 20 minut przed rozpoczęciem meczu. Mam nadzieję , że nie będziesz Jonaszem.

fajniejsza atmosfera jest kiedy spiewa caly stadion wiec jutro dopingujmy naszych pilkarzy
ptysiu gdzie bedziesz stal na meczu??

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

Jonasz człowiek przynoszący pecha, ściągający biedę, nieszczęście.

Jeżeli mam Tobie przynieść pecha i przeze mnie ŁKS przegra, to może zrezygnuję z przyjścia na mecz.

Pozdrowienia.

Devil, to raczej trzeba podziałać na www.lkslomza.tk
Ptysiowi jak zwykle coś wyskoczy i nie będzie mógł przyjść :P
Ptysiu, powiedz bratu żeby organizował kibiców z młyna na piknik. Tak jak było na któryś tam meczu rundy wiosennej. Kto to pamięta jak cały stadion rzucał hasła??
Ptysiu masz być <lol>:P

dziś ŁKS gra ważny mecz, musimy być 12 zawodnikiem, pokażmy jak bardzo kochamy swój klub, co do dopingu na pikniku to straciłem nadzieje , jak ktos chciałby dopingowac to zapraszam na trybune od rzeki

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE.........

2:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mój wynik w eŁKaeSówce :D:D

Autochtonie, jak widziałeś jeżeli drużyna jest mocna to i Jonasz im nie przyniósł pecha. Byłem na meczu razem z wnuczkiem i mam zamiar dalej chodzić i nie wiem czy nawet na wyjazdowe nie załapię się, bo kolega jeździ swoim samochodem.

Pozdrowienia.

Ja obstawiałem 3:0 ale to nic ...

;-)

a ja 2:0 hehe

No , no , no! Nie spodziewałem się. Przez swoją prowokację , mamy nowego , starego (chodził kiedyś na mecze) kibica. Jak widziałeś jest to sport męski , a wypowiedzi Twoje na forum w temacie co się dzieje na stadionie będą bardziej autorytatywne. Pozdrawiam.

Ty mnie na mężczyznę nie wyglądasz, a też chodzisz na mecze. Co do twojej znajomości sportu to śmiem wątpić. Dużo brakowało do awantury, jak piłkarze Pelikana rzucili się w kierunku sędziego, kibice wszyscy jak jeden mąż pozrywali się z ławek, a piłkarze rezerwowi obydwu drużyn powbiegali na boisko, a w tym czasie wnuczek gdzieś mnie się zawieruszył. Dobrze, że klub kibica był opanowany. Myślisz, że pierwszy raz jestem na meczu. Pierwszy raz byłem na meczu ŁKS-su w 1960r. Do mojego stażu to jeszcze Tobie trochę brakuje.

Lepiej przestań chodzić na mecze , jak masz takie bzdury wypisywać , piłka nożna to męski sport. Zacznij chodzić na balet.

Autochtonku, dlaczego w Tobie tyle złośliwości. Miałem nie dyskutować z Tobą o kibicowaniu, ale muszę Tobie odpowiedzieć na stwierdzenie, że piłka nożna to męski sport. Popatrz na zdjęcia poniżej i zobacz kto tam gra. Jeżeli to jest męski sport, to ja jestem Jonaszem. Jeszcze jedno pytanie. Dlaczego nie lubisz kobiet, bo tak uczepiłeś się tej ochroniarki i jej szefów.
Może drzemie w Tobie ukryta mizoginia

http://www.reprezentacja.com.pl/index.php?plik=felietony/kobiety&nazwa=Pi%B3ka+No%BFna+Kobiet+w+Polsce

...............................................................................................................................................................................................................................................

P.s. Zawodnik musi być gibki i zwinny na boisku jak ta baletnica.

Pozdrawiam i do zobaczenia na meczu.

Męski sport

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org