wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chińczycy

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110612/REG20/777440332

Założymy się, że dyżurni lewacy będą się o Chińczykach wypowiadać z niechęcią?
Będą krytykować, że Chińczycy nie zaczepiają Polaków, że szanują naszą kulturę, że nie żyją z zasiłków i że wszyscy znają j. polski.

No lewaki! Do ataku! Ujadać!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chińczycy

do kopalni ich

kopalnie to Czesi chcą wykupić....a Chińczycy niech A2 dokończą hehe

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

"...Powstawanie tego typu sklepów świadczy o ubożeniu społeczeństwa – tłumaczy. – Stara zasada mówi, że oszczędny kupuje droższe rzeczy..."

cytat w artykuły wypowiada się pan radny Grzymała m.in oponent galerii handlowych, gdzie był ów pan jak podejmowano decyzję o budowie niepełnowartościowego bubla basenu przy GP nr 1 gdzie miasto ma dokładać ok. 1,5 mln zł rocznie, kasy gdzie można by wyłożyć na stworzenie nowych miejsc pracy.

"... Stara zasada mówi, że oszczędny kupuje droższe rzeczy..." powinien dodać i "buduje" obiekty które nie przynoszą strat a wydatki się rekompensują.

-

1.5 mln pln. w temacie sportowym to można na LKS dorzucić.a po cholerę taki basen przy basenie?na nasze miasto wystarczylby jeden konkretny,a mamy 2 badziewia:-(,a kasę lożyć trzeba.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Oni jak czeczeni zaczną się mnożyć

od zawsze stanowili 1/5 ludności globu,od '77 mają tzw. politykę jednego dziecka.ale niechaj się mnożą.nike.just do it 12-16h za miskę ryżu i batem od popleczników przewodniczącego Mało

Chinczycy sa pracowici. Nie powiem złego słowa. czego się czepiacie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org