Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do administratora |
Ze strony głównej wywnioskowałem że jednak musisz być pod pantoflem kleru już rozumiem czemu wypier.d.alasz posty które choć trochę nie są zgodne z przekonaniami twoich panów w czarnych szlafrokach Nie musisz odpisywać na moją wiadomość na poczcie idź spokojnie klęczeć w budynku z wierzą masz spory wybór lokalizacji w łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do administratora |
A co admin to też chce pracować ! A skąd wiesz że admin to jest wlascicielem portalu? <www.youtube.com/watch?v=OQPx90bKU3M>
|
|
ADMINIE !!! Źle się dzieje na łomżyńskim forum !!!! Przykro czasem czytać na forum co niektórzy piszą :( Przyjechała osoba z Warszawy ,czyta co łomżyniacy piszą .Sobie dziewczyna pomyślała o łomżyniakach , powinni się wstydzić co poniektórzy pisać takie wulgaryzmy ,a i admin w tym kierunku powinien coś zadziałać .Jesteśmy ludźmi więc zachowujmy się jak ludzie ,a nie jak bydło . denver ma racje usuwacie niewygodne posty ,a pozwalacie na obrażanie i wulgaryzmy Czy administratorowi jest to na rękę , że tak jest na forum 4lomza ???
|
|
7angelfree Jakieś zasady powinny obowiązywać
|
|
nie wiem o co wam chodzi .
|
|
Królu w Twoim królestwie źle się dzieje !
|
|
dziadka_kalesonki oj sama wiesz ile osób przegląda te forum i nie udziela się, z wiadomych powodów. Tak najwidoczniej sobie zażyczył właściciel portalu żeby był profil ogólny, czyli pisać o wszystkim i o niczym. A jak bananował by nicki to mało kto by tu mógł się logować.
|
|
daremny wasz trud :):) nasz admin jest zwyczajnym botem :)
|
|
dobrze sie dzieje.. pszesadyzmuw nie ma .
|
|
Nie zgodzę się z Tobą .Nie pisali by wulgarnie jeśli administrator portali by na to nie pozwalał .Jakaś kultura chyba musi obowiązywać .
|
|
Jasiu nie chodzi nawet o "przesadyzmy " niech piszą o czym chcą ,ale nie w taki wulgarny sposób !
|
|
Ciekawe kiedy ten temat usunie pod presją swojego padre nasz klechobojny administrator
|
|
hmmmm????? 1
|
|
RYNSZTOK !!! do którego wszelakie ŚCIERWO dolewa pomyj !!!!!!!!!!!!!!!! a co poniektórych to bawi . Widocznie ADMINOWI to pasi . Sami kształtujemy swój wizerunek .
|
|
ADMIN JESAT EXTRA TO KROL INTERNETU
|
|
nie usune .. pszeciwez kazdy klnie i ma chamowate zahowanie na ulicy to dlaczwego na forum maja udaWAC?rozumeim przesadyzmom mufmy nie ale zwyklym luckim odruhom widzianym na codzien muwie stanofczo tak.
|
|
a komu się znowóż wulgaryzmy nie podobają?
|
|
|
Łomża idzie na wojnę.
|
|
zezowate szczęscie Masz rację ,sami kształtujemy swój wizerunek ,a administratorowi tego forum chyba to na rękę ,bo gdyby usuwał takie posty to by się towarzystwo nauczyło kultury. Ja się na co dzień zachowuję tak jak na forum , jestem miła i wulgaryzmów nie używam .
|
|
biuro@4lomza.pl tam chyba ktoś żyje;)dziadka_kalesony napisał(a):
|
|
cos mi sie pomieszało;p
|
|
fanka bocianka bocian zadowolony?
|
|
hmmmmmm,,
|
|
Przykazania 1. Nie będziesz czcił adminów innych stron. 2. Nie będziesz zawracał adminowi dupy nadaremno. 3. Pamiętaj byś admina święcił. 4. Czcij admina swego i polecenia jego. 5. Nie wyzywaj. 6. Nie spamuj. 7. Nie flooduj. 8. Nie wygaduj za plecami słów przeciw adminowi swemu. 9. Nie pożądaj władzy admina swego. 10. Ani żadnej funkcji, która jego jest. A u nas , moderator tego forum to typowy LADMIN !!!
|
|
Ladmin – w żargonie informatycznym pejoratywne określenie niekompetentnego administratora systemu informatycznego, którego bezczynność lub działania szkodzą zarządzanemu systemowi, użytkownikom korzystającym z tego systemu, a nawet całemu Internetowi. Ladminem może być osoba, która: * nadużywa wiedzy lub uprawnień pełniąc funkcję administratora; * wykonuje pracę administratora nieudolnie; * ma zbyt małą wiedzę lub uprawnienia do wykonania zadań administracyjnych, których się podejmuje. Ladmin popełnia lekceważeniem, bezczynnością lub nadgorliwością błędy rażące bądź popełnia te same błędy wielokrotnie; nie umie racjonalnie uzasadnić swoich decyzji – zasłania się wykrętami lub powołuje się na zasady, których nie rozumie, interpretuje je wybiórczo lub opacznie; nie przyznaje się do swojej niekompetencji bądź nie umie naprawić błędów. Wszystko to powoduje, że choć zachowania ladmina nie muszą powodować krytycznego zagrożenia, ale są denerwujące, wywołują ożywioną reakcję poszkodowanych i mogą prowadzić do destrukcyjnych konfliktów interpersonalnych.
|
|
ZEZOWATE SZCZESCIE ADMIN JEST PIEKNY
|
|
czarnasukaczarna , a jednak potrafisz być miła , próbuj częściej !!!!!!!!
|
|
do zezowate szczescie tylo dla milych dla mnie ty-rozkazyj sobie ok?
|
|
czarnasukaczarna , nie mam zamiaru Ci rozkazywać , po prostu ładnie proszę .
|
|
zezowate szczescie czego Ty nie spisz? tylko My jestesmy na forum
|
|
zezowate szczescie jaki jest program do ogladania youtube?
|
|
czarnasukaczarna już właśnie się zbieram , do tej pory porządkowałem dokumenty firmowe , w tygodniu nie zawsze jest czas , a w nocy to jakoś i bardziej mogę się skupić . Dobrze idziemy spać . Życzę Ci miłych snów , Karaluchy pod poduchy ! DOBRANOC
|
|
zezowTE SZCZESCIE TY MADRY CHLOPAK JESTES LUBIE CIE
|
|
czarnasukaczarna wybacz , ale nie wiem , to nie moja bajka ! Nie pomogę Ci , sorry .
|
|
nie spac !!!!
|
|
ZBYCHU WIE PROGRAM DO OGLADANIA YOUTUBE
|
|
ja nie mam tyle kasy żeby tam oglądać ja tylko na wrzute mogę
|
|
czarnasukaczarna mówiłem Ci , że potrafisz być miła ! schlebiasz mi , dziękuję staram się być grzecznym dla grzecznych , uprzejmym dla uprzejmych , czasami - chamem dla chamów !!!
|
|
DO ZEZOWATE SZCZESCIE BO JA MAM TERAZ WSZYSTKO NOWE A INFORMATYKA MAM W PN. BO MI PLYTKI MA DAC ODNOSNIE ZBOKA Z NAVARY WCZORAJ NIE DAL BO SKLEP BYL ZAMKNIETY
|
|
JA MOWIE CO WIDZE A LUBIE MADRYCH KOLESI
|
|
ZEZOWATE SZCZESCIE MASZ NAJFANIEJSZY NICK
|
|
NAJFAJNIEJSZY
|
|
ZEZOWATE SZCZESCIE CPUN MIESZKA NA POSESJI KTORE TO ULICE?
|
|
czarnasukaczarna Dziękuję . Nie za dużo tych komplementów ??? nie pisz tak bo się rumienię - ale jest miło . A Tobie współczuję , odpuść sobie tego gościa . Pa !!!
|
|
ZEZOWATE SZCZESCIE JESLI CHODZI O ODPUSZCZANIE TO MI ZWISA TEN TYP BO TO TYP UWIERZ MI JA CHCE DO JEGO MATKI PODZIEKUJE K9RWIE
|
|
ZOBACZY TYP KIM JEST TYLE
|
|
czarnasukaczarna błagam oszczędż mi szczegółów !!! idziemy spać - DOBRANOC
|
|
MI NA NIM NIE ZALEZY TO BURAK JEGO GUST? SMIESZY MNIE.
|
|
DOBRANOC ZEZOWATE SZCZESCIE
|
|
zezowate szczęscie dobra NOC
|
|
ZBYCHU DOPI8RDALA
|
|
TYLE NICKOW?
|
|
DOBRANOC .
|
|
że co ???
|
|
zezowate szczęscie Dobre przykazania ;)
|
|
Mili Państwo ! Ladies and gentlemen ! Tak , do wiadomości wszystkich , a co poniektórym dla przypomnienia . Netykieta (kontaminacja net (ang.) – "sieć" i etiquette (fr.) – "formy zachowania się") – zbiór zasad przyzwoitego zachowania w Internecie, swoista etykieta obowiązująca w sieci (ang. net). Netykieta, podobnie jak zwykłe zasady przyzwoitego zachowania, nie jest dokładnie skodyfikowana, nikt też nie zajmuje się systematycznym karaniem osób łamiących te zasady, jednak uparte łamanie zasad netykiety może się wiązać z różnymi przykrymi konsekwencjami, jak np.: zgłoszenie nadużycia do działu abuse i odcięcie "niegrzecznego" osobnika od określonej usługi internetowej przez jej administratora. Zasady netykiety wynikają wprost z ogólnych zasad przyzwoitości lub są odzwierciedleniem niemożliwych do ujęcia w standardy ograniczeń technicznych wynikających z natury danej usługi Internetu.
|
|
o co chodzi ? coś nie pasi ?
|
|
A gdzie byli w tym czasie rodzice? Pytam się - gdzie byli rodzice?!?
|
|
co się stało się pytam sięęęęę ????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |