Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Numery imć p. Sroczyńskiego |
Czy fakt, że pan Sroczyński, tak ślicznie szczerzący sie do nas ze zdjęć, ma na tablicach swojej bodajże Toyoty numerki 11111 nie zakrawa na bufonowatość tego pana? Ja rozumiem, żeby sobie zapłacił za tablice imienne, ale tenże jegomość, jak mniemam korzystając z kontaktów i adresów w Wydziale Komunikacji, załatwił sobie zwykłe tablice, tyle że z takimi numerami. Oto idealny kandydat na posła - hiperbufon. Jak dotąd wydawało mi się, że jedynym żywym organizmem widzianym z kosmosu jest wielka rafa koralowa. Okazuje się, że są 2: dochodzi ego p. dwojga imion wiceprezia miasta... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Numery imć p. Sroczyńskiego |
a ja widze że na tym forum to ludzie strasznie zazdrośni i zawistni są!!!
|
|
Bom Polak i katolik :-) ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
prawdopodobnie gość całe życie utwierdzał się w tym, że jest numerem jeden w okolicy :)... i tak mu zostało :(
|
|
Jak rejestrowałem swój samochód na wierzchu leżały BL 10444, grzecznie o nie poprosiłem - nie dali. Dali jakieś tam inne. Mi, zwykłemu obywatelowi.
|
|
Ale zazdrośnicy. Toyota jest rzeczywiście śliczna. Ale moja " cytrynka" też. A z tymi numerami to chyba nieprawda. Otóż będąc blondynką , poprosiłam w Wydziale Komunikacji o jakiś łatwy do zapamiętania numer rejestracyjny i dostałam 87654. Bez protekcji i znajomości.
|
|
|
|
Napewno latwiej jest dostac taki numer jezeli jest sie prezydentem ale.... nie jest to przeciez tak strasznie trudne. Tez mam ladny i okragly numer na tablicy. Kiedy rejestrowalem auto zapytalem -czy jest jakis ladny numer najlepiej z samymi piatkami. I dostalem :) Bez zadnych przekretow itp. A poza tym: 1. Gdyby nasze wladze tylko w taki sposob wykorzystywaly swoje stanowiska to mielibysmy Szwajcarie 2. Jestem ciekawy czy na jego miejscu - gdybys mogl miec taki numer - nie wzialbys takiej ladnej tablicy? Pzdr :)
|
|
Dwa budowane ronda kompaktowe powinny otrzymać imiona: - pierwsze św. Brunona - drugie św. Marcina
|
|
do Foxa: jak mogłeś dostać numer z samymi piątkami jeśli najwyższe wydawane w Łomży z ledwością przekraczają 17000? w tej chwili nawet 22222 jest nieosiągalny
|
|
Chodzilo mi o zasade, ze nie trzba byc prezydentem zeby dostac okragly numer. Tablice mam powiatowe, a nie miejskie. Tam jest troche mniej cyferek kosztem liter
|
|
i w czym problem?? ja nie rozumiem! Bo ktos sobie jakies tablice zalatwil? A ja mam to w d.... i dzieki temu jestem zdrowszy.
|
|
oczywiście problem jest jaj najbardziej błachy, tylko jak zauważył autor tego tematu zastępca prezydenta lubi się pokazać na wszelkie sposoby . tyle i kropka
|
|
Kolank0 ma to w d..... Niezły numer! Rejestracyjny! O zdrowie dbać trzeba, więc... idę w ślady Kolank0...:)))
|
|
JAK macie coś do niego to weście idźcie na przystanek MKP i domalujcie mu coś/ napewno sie ucieszy.
|
|
1000 zł dał za tablice :D
|
|
Z tego co wiem to wiekszosc osob pracujacych w Urzedzie Miejskim "zalatwia" sobie takie numerki.
|
|
tanie numerki
|
|
tak... obciach. Nie godzi się, Panie Prezydencie. Ale cóż, co kraj to obyczaj. Pozdro.
|
|
Powinien mieć BL 00000 ... Pozdrawiam
|
|
...albo 666 -= i feel You =-
|
|
tak do kompletu, numer drugiego zastępcy, też chyba nieprzypadkowy?
|
|
No ślicznie , to jest po to by podległa policja wiedziała co za szycha jedzie . Przecie to jest nasza władza i notable . Grunt to być decydentem , jak szary pracownik podległy v-ce prezydentowi może odmówić wybranych n-rów. Czyżby to byli synowie na kształt synów Kim Ir Sena? A może władza tak do głowy uderza? I pan Sroczyński chce nas reprezentować w sejmie? Co będzie jak obrośnie w piórka? Co jest z obiecanym boiskiem? Kibice i ich rodziny pamiętają! Stop takim działaniom!
|
|
kie tipy....... wylusujta
|
|
A widzieliście jakie ma Maciej Głaz przewodniczący komisji rewizyjnej? Na nowym okularniku (nieźle płacą w MPGKIM i za diety w radzie miejskiej) powiesił sobie BL17017
|
|
No i co z tego ?Brakuje ludzi co jak za dawnych czasów lali takich gosci w pysk za niespełnienie obietnic.Jak ci cos wykreca to dawaj ich w morde.to za pare lat sie nie wezma za wybory
|
|
Pan v-ce prezydent miasta Choiński podobnie - BL 12012. Pozdrawiam
|
|
Dla mnie to wszystko to jest Banda **** a nie politycy. Stare komuchy wszystko i tyle,siedza od dawien dawna na stołkach i tylko sobie pierdzą. w polsce nie bedzie dobrze dopóki na stanowiskach beda siedziec stare komuchy, byłe UB-eki SB-eki , ORMO-wcy itd. Trzeba czekac az te pokoleni powymiera... władze przejmą mlodzi ludzie nie liczący tylko na prywatne korzysci ale na korzyści ogółu, wtedy bedzie lepiej :) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
MrS mój samocodzić zdalnie sterowany ma nakleiki bl 00000 hehe Facet ma kase :D
|
|
luiz... jezeli te pokolenie to komuchy itp.. to twoi starsi to ubeki albo ormowcy? ..... no i nie byl bym taki pewny co do tego ze mlodsze pokolenie bedzie bardziej lojalne wobec innych...chodzi oczywiscie o kase!
|
|
ryba nie mieszaj w to moich starych i rozróżnij pare spraw, mialem na mysli polityków ktorzy siedza na stołkach od dawien dawna, za czasów gierka juz sie ciągali po urzędowych stanowiskach i tak siedzą do dziś, kiedyś kradli i ludziom dawali kraść a dzis tylko oni mogą kraść i to ludzi boli. Dla mnie zeby bylo dobrze to trzeba wszystkich dawnych komunistów wywalic na zbity pysk i wsadzic, mlodych, wyksztalconych ludzi ktorzy poprowadza polske na przód a nie jak te komuchy piep...one tylko nakrasc i kraj w ruinach zostawic. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luiz... aj anderstend ju nał....
|
|
no i pasuje robota :) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
piatka! hehehe
|
|
a moze 50 ? bolsa zimnego a nie piatka :P hehhe ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ludzie jak wam się oni nie podobaja to na nich nie głosujmy a te numery toć to obciach całkowity musieli by mi doplacić te 1000 zł żeby takie wziąć- naprawdę Mając takie łatwe do zidentyfikowania numery jesteśmy łatwo namierzalni i wcześniej czy później to się na nas zemści bo łątwo je zapamiętać gdyby zdarzyło się nam coś przeskrobać Psy nas szybciej znajdą . te łatwe numery to niby sa po to abyśmy łatwiej zapamiętali np w Dziale Komunikacji czy PZU? No nie róbmy z siebie debili no chyba te pare cyfr zapamięta każdy ćwok . No może z wyjątkiem rodziny Sroczyńskich.
|
|
Hyba ludzie nie macie większych problemów. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
No Hyba nie ;-))) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |