Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Redakcjo! |
I znów wyjdzie na to, że się czepiam tego pana, ale czy koniecznie przy tekście o wrześniu 1939 r. w Łomży musi znajdować się twarz p. Sroczyńskiego? Myślę, że tragiczne wydarzenia, wspominane w tym artykule, zasługują, by nie oszpecać ich twarzą JAKIEGOKOLWIEK kandydata, bez względu na to, kto to jest. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Redakcjo! |
też widziałem. uważam Żę TO JEST NIE JEST NA MIEJSCU A PRZEDEWSZYSTKIM IDIOTYZM ZE STRONY KANDYTATA DO SEJMU. TO TYLKO ŚWIADCZY O PAZERNOŚCI NA PIENIĄDZE.
|
|
ciekawe czy aby ta pazerna reklama pa jaca urzedasa nie odniese odwrotnego skutku bigi2004
|
|
Ale ot frajer ten sroczyński wiecie jak zawiódł ŁKS
|
|
ja pierdole co za kapiszon czy naserio on chciał żeby jego reklama tak była przyklejana ?? ja myśle że zamiast tych reklam pajaców na stronach mogli byc coś zrobić no nie ?
|
|
Ja tego typa na plakatach sie nagladalem bleeeeeeeeee
|
|
|
wywieszcie jeszcze reklam ze 100 albo zrubcie ze strony tablice ogłoszeniowo. Niedługo to te plakaty z tym sroczyńskim to na dżwiach bedą wieszać.
|
|
I bede się cieszył jak niewygra a klej mocny spróbowałęm porwać frajera !!
|
|
nie prubuj bo zobaczy i cie zgarnie
|
|
Drodzy forumowicze, czy nie za daleko zagalopowaliście się w krytyce właściciela(i) portalu 4łomża. Przecież jest to prywatny biznes, a nie instytucja charytatywna. Chcąc zarobić muszą umieszczać reklamy, nawet i takich kandydatów których nie darzycie sympatią. Szczególnie Pan Sroczyński sprzeniewierzył się tym, że obiecywał pomoc dla ŁKS-u z kasy miejskiej i słowa nie dotrzymał. Czy razem z pocztą nie otrzymujecie reklam? Też ich tolerujecie, bo za to jest darmowa poczta. Trzeba mieć trochę wyrozumiałości dla właściciela(i). Jeżeli komuś nie podobają się reklamy proszę zainstalować program który będzie kasował reklamy. Nie można narzucać komuś co On może zamieścić na portalu a czego nie. Zobaczcie jak się ładnie prezentuję. Wolność Tomku w swoim domku. Pozdrowienia.
|
|
Maciek + wszystko racja i popieram + ale... co do pana Sroczynskiego to sie mylisz...
|
|
P. Sroczyński to człowiek który ma charakter, w przeciwieństwie do innych chętnych do sejmu ...
|
|
Nie jestem za Panem Sroczyńskim ani za PO. Partia ta nie jest wcale taka czysta i święta jaką się mieni. Dałem tylko przykład co jest przyczyną krytyki właściciela(i) portalu. Pozdrowienia.
|
|
Nasrać na niego ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakac ale niedługo będę miał sprawę w sądzie z powództwa urzędu miejskiego:P o to że nie zapłaciłem podatku od nieruchomości:( mimo,że na szczęście nie pozbyłem się kwitów(dowodów wpłaty) no i jak mam głosować na takich debili co chcą parę razy kasę ukraśc? jutro jadę do urzędu miejskiego i ciekawe komu tam będzie głupio jak zacznę im jechać od nieuków i popaprańców:P bigi2004
|
|
A mi się podoba jego uczciwośc. Jest na przykład informacja na "Głownej" o dziurach w jezdni. Otwieram jaej pełną wersje i tam mi się w środku tekstu od razu wyświetla winowajca- wiceprezydent odpowiedzialny za inwestycje w Łomży. Pogratulować odwagi cywilnej. Ale to, że reklama (orkiestry) się otwiera i we wspomnieniu o Jurku Swoińskim to już chyba "lekkie" przegięcie? A jak sądzicie: Kołakowski na tym zdjęciu jest po liftingu czy to zasługa Photoshopa?
|
|
Wywalić te gęby z 4lomza mamy do tego prawo przecież to ludzie z forum nabijają statystki odwiedzin. A sroczynski to się nawet nie ogolił do swego plakatu odrazu widać ze to ciemny typ.
|
|
|
Mimo mimowolnej antypatii, jaką czuję do tego pana, jednak to ja wywołałem ten temat i chyba musze człowieka trochę bronić, bo wszyscy tutaj na niego naskoczyli. Sądzę, że nie było wolą p. Sroczyńskiego umieszczać swoją twarz przy informacji o bombardowaniu Łomży w 1939 r. Jest to wina WYŁĄCZNIE portalu 4lomza.pl, któremu tenże kandydat zapłacił za reklamę swojej buziulki, a któryż to portal po prostu seryjnie zamieszcza wizerunek niestety przyszłego posła przy każdym artykule. Nikt z redakcji nie pomyślał, że jest to trochę nie na miejscu, ewentualnie wprowadzenie prostej poprawki jest rzeczą zbyt trudną dla pracowników... Przypuszczam, że gdyby zapytać p. Sroczyńskiego, sam zgodziłby się na usunięcie swojej twarzy z tym artykule. Mało: ktokolwiek zleciłby reklamę 4lomza, czy p. Kołąkowski, czy Jarota, też pewnie skutek byłby ten sam... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |