Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebuję pomocy !!!! |
Drodzy przyjaciele i przyjaciółki mam jedną bardzo drobną prośbę do was piszę juz z wami od kiedyś czyli mnie znacie. Wiecie już że jestem godnym zaufania obywatelem Rzeczpospolitej Polskiej i że jestem Zbychu. Otóż jak każdy facet zamarzyłem sobie o kupnie samochodu żeby wyrwać jakąś d.... bo bez mnie nie chcą. Przykro pisać ale każda mi mówi że mam kanciaty łeb, myślę że samochód z radyjkiem MP3 zmieni wszystko tak więc grzecznie was proszę o pożyczkę w sumie 11 476,57 PLN Kiedyś chciałem od Niny 7456.30 PLN ale zmieniłem zdanie i wybrałem iny samochód. Robciu mi da felgi 87 cali a Kalesonki kupią pokrowce. Pozdrawiam siema hej bajo wszystkiego dobrego pozdrowionka trzymta sie heja Gdzie mam przyjść po kasę ????????????????????????????????????????????? PS.Zawsze możecie pomóc bo oni wam pomogą jedna ręka drugą myje a obie myją twarz. http://www.provident.pl/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebuję pomocy !!!! |
ja mogę Ci kupić wycieraczki ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Zbychu Kalisony pokrowce Tobie uszyją hahaha :):):)
|
|
|
Takie che
|
|
|
a może być inny kolor? ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Kuzwa kase dawac a nie prezenty !!!!! Bo się zdnerwuję
|
|
Zbychu My bogate inaczej hehe Mamy wielkie serca i szczodre uśmiechy ;)
|
|
Zbychu ojj tak zdenerwuj sie ;D mrrr :D hahaha ide spac bo mi odbija paa wariaty ;))) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Dorzucę kołpaki i jedną sztukę kota :)
|
|
hehe spij spokojnie niech Ci się przyśni provident jak bierzesz kasę żeby ratować przyjaciela
|
|
Już pisałem chce kasę i już żadnych prezentów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Zbychu Ty mi się przyśnisz ... jak mi w mieszkaniu buszujesz za poszukiwaniem kasy :D heheh papa ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Bierz co dają, a potem na rynek, postaw na kreatywność :)
|
|
*Sun* ja już pod drzwiami stoje idz spac !!! Jak długo mam czekać !!!?????
|
|
ja wypoleruję jedną felgę. Trzy kolejne zostawiam dla innych. Co bys nie narzekał że ludzi dobrej woli brak.
|
|
Figa pomożesz opylić???
|
|
Pewnie, potrzebującemu nie udzielić pomocy, to prawie jak zbrodnia :)
|
|
Jesteście wspaniali !!!! A kasę kto mi ??? To jest ryzyko !!! Oni mogą sprzedać samochód moich marzeń !!!! Chyba tego nie chcecie ???
|
|
A cóż to za marzenie, teraz, to ty kup malucha i dumnie się prezentuj za kierownicą, a gwarantuję Ci, że oglądać się będą nie tylko dziewczyny, hahaha:)
|
|
Figa to jest pomysł ale musi być po tuningu tego chcę ....gość chce 12 431.40 PLN. Czyli podnoszę stawkę pożyczki !!!!!
|
|
Bardzo skrupulatny sprzedawca, niech Ci będzie zrzucę się pierwsza, daję te po przecinku ( , 40) i nie chcę zwrotu :)
|
|
Zbychu zbierasz na samochód marzeń :):):)
|
|
Tak chce mieć fajną furę z tubą i szyby ciemne i fele od Robcia i spojler i halogeny i .....i........i......i.....i coś
|
|
moge ci zbychu dorzucic radio z dvd:))) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Chciałem Zbychu Ci pomóc ale konta nie podałeś, trudno. Rzadko tu zaglądam, pewnie ktoś inny zdąży kasą podrzucić. Może inny razem uda mi się pomóc człowiekowi w potrzebie. Miłej soboty.
|
|
to.ja4 jesteś ??? Kuzwa kto mi wkleił to CBA pewnie admin bo tam był mój samochód!!!??? Na codzień nosze taka legitymacje a tu proszę nawet w niedziele nie dadzą odpocząć oj ci koledzy z pracy. Przypominają mi nawet na forum że mam się zająć jednym rolnikiem za korupcje. Postawił Tadeuszowi K. ze wsi Z flaszke za załatwienie od Ryszarda J. dwóch worków owsa dla konia którego kiedyś załatwił mu Jarosław Z. za indyka
|
|
Haha przestraszył sie i juz jest mój maluch a było logo CBA
|
|
Zbychu Zbychu a Ty nie w kościele ? Przejdź się po ofierze , pewnie trochę nazbierasz hehe
|
|
Chyba jednak na 12 pojde jakoś mi zimno i nie chce mi sie teraz iść. Był ktoś na dworze mocno wieje ??? Nie chce mi sie na balkon wychodzić bo nie ubrany jestem haha
|
|
Zbychu Zbychu ubierz się bo się przeziębisz hahaha
|
|
Nie byłam jeszcze na dworze ,ale okno mam otwarte ,czuję ,że zimno jest ;) Kalisony też na 12 do kościoła idą ,tylko nie wiem w czym bo mi kalisonów nie oddałeś hehehe
|
|
Jak zimno jest to na pewno nie oddam pójdziesz bez jak się ociepli to oddam haha
|
|
Zbychu Zbychu nie masz serca kalisony zmarzną hehehe Jak pójdę bez już drugi dzień z domu nie wychodzę bo nie mam moich kalisonów hahahaha
|
|
zbychu :) To i ja cos od siebie dodam :) przepalona żarówke do przedniej lampy :) Właśnie przepaliła mi sie rowerku i wymieniłem :):)
|
|
maruda dzięki widać że są dobrzy ludzie na świecie bez żarówki odrazu mandat z przepaloną można sie wytłumaczyć a może masz jakieś luzne 98.50 zł ???
|
|
ja mam tylko dolary może być??
|
|
ja rublami sie posługuje niestety:):)
|