Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak tu zyc po diabła tu przyjechałam nawet pracy nie moge znalezc |
Ojca nie mam na stanowisku,matki,ani ciotki mieszkałam do tej pory w Warszawie ale poznałam tu takiego jednego i się zakochałem ale ,hmm pójdę do ratusza może tam coś się zdarzy? jak myślicie? zdarzy się?:) Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak tu zyc po diabła tu przyjechałam nawet pracy nie moge znalezc |
Ty to facet czy kobieta bo już się gubie.... Dasz rade...podoba mi sie Twój podpis uwierz dasz rade....
|
|
dasz rade w tym pieprzo....m korupcyjnym miescie napewno dowiedziec sie ze za 1000zł da rade przerzyc jak nie ma innej opcji albo lepiej za zasiłek jakis heheh
|
|
Jak blondynka to kto?:) Eva Ali-baba
|
|
Ojca nie mam na stanowisku,matki,ani ciotki mieszkałam do tej pory w Warszawie ale poznałam tu takiego jednego i """"""""""""""""""""""""""""""""""""się zakochałem""""""""""""""" ale ,hmm pójdę do ratusza może tam coś się zdarzy? jak myślicie? zdarzy się?:)
|
|
?? Eva Ali-baba
|
|
Oj oj i wpadka hehe wracaj teraz do swojego nicka hehe
|
|
tzn? Eva Ali-baba
|
|
straszne
|
|
jedz do o-ki
|
|
Ja ..... to zakochałeś sie czy zakochałaś bo już sam nie wiem ???
|
|
Jeśli ktoś jest facetem i udaje kobietę na forum takie błędy się zdarzają.
|
|
rozdwojenie jazni ---------------------------------------------
|
|
największym wzięciem cieszą się wątki na tym forum o tematyce "narzekanie"
|
|
Bo tak jest najłatwiej , tylko narzekać i krytykować potrafią . Całymi dniami i nocami siedzą przed kompem , wystukując pazurem w klawiaturę , obwieszczają światu jacy to oni pokrzywdzeni przez los . Ludzie zgnuśnieli !!! Tyłka z domu to jeden z drugim nie wychyli , nie zrobi nic w kierunku poprawienia sytuacji . Wirtualne życie ! W sobotę 11.06 2011 , akcja " I LOVE NAREW - Razem zrobimy więcej " , sprzątanie Narwi i okolic . Zobaczymy jaki będzie odzew . A jak żyć ??? Można się przecież modlić , kościołów to my mamy pod dostatkiem , a jak nie , to jest jeszcze trochę w Łomży wolnego terenu - dobudujemy !
|
|
|
alibaba kolejny klon andreo?
|
|
@alibaba Ty to chyba ten pieniacki charakter przejęłaś od 40-stu rozbójników . Wszędzie rozpierducha , objechałaś już prawie wszystkie firmy/ instytucje w Łomży . Wzniecasz na prawo i lewo ogień , robiąc dużo dymu - co? masz nadzieję że przy tym coś Ci się upiecze? Zakochana warszawianka z tytułem magistra UW , blondynka szukająca pracy w Łomży , cierpiąca na rozdwojenie jażni . Zdecyduj się EWA , czego Ty chcesz? PS: Wyrazy współczucia dla męża – z Twoim charakterem to On nie ma chyba łatwego życia .
|
|
Autor: Zbychu (---.centertel.pl) Data: 10-06-11 10:06 Ty to facet czy kobieta bo już się gubie.... Autor: Buck-oh-six (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-06-11 11:20 Jeśli ktoś jest facetem i udaje kobietę na forum takie błędy się zdarzają. Autor: dvw (---.dip.t-dialin.net) Data: 10-06-11 11:42 rozdwojenie jazni @Zbychu alibaba to trzecia płeć!!! Niezdecydowany/a ???
|
|
zezowate szczęscie kobieta ale coś mało ma tego warszawskiego sprytu;)
|
|
Prowokatorka!
|
|
zezowate szczęscie bez przesady ja już tyle razy pracowałem w budżetówce i nie mam szans na stałe a tu panna z doskoku chce coś zdziałać nie ma szans.
|
|
7angelfree Widzisz , chciała by dusza do raju, a tam już nie ma miejsc . Wsio zajęte. Z tego ta frustracja. Próbowała i nic się nie zdarzyło. Teraz odgryza się na forum, kąsając wszystkich dookoła . W Łomży z budżetówką to jest naprawdę nieciekawie . Szkoda , że zlikwidowali województwo , śledzie łyknęli prawie wszystko co było dobrego do zabrania . Życzę powodzenia .
|
|
zezowate szczęscie skad wiesz ze nie probowala? ze nie chodzi i nie zalezy jej na pracy? Ty moze jestes cwany bo masz znajomosci, dobra prace i fajnie to tak sie z kogos posmiac... ja pracy szukam od 6 miesiecy probowalem na rozne sposoby to tu to tam i nic... wiec jak kogos nie znasz to nie oceniaj po jednym zalozonym temacie... skoro jestes taki cwaniak to bys moze doradzil gdzie sie udac w sprawie pracy a nie dobijasz tylko ludzi...
|
|
zezowate szczęscie proste kasaka leci z wawy do białego a zanim do leci do Łomży to zostają groszę ale to i wina POwiaków oszczedzają na zwykłych ludziach zamiast gdzie indziej szukac oszczędnośći.
|
|
Autor: Pan F (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-06-11 12:12 Nie było moim zamiarem naśmiewać się z kogoś kto nie ma pracy . Wiadomo jak jest w Łomży. Nie oceniam nikogo po jednym założonym temacie . Zobacz wcześniejsze tematy/posty @alibaba , a może zrozumiesz o co biega??? Życzę powodzenia , dobrej pracy za uczciwe pieniądze.
|
|
PS: Cwany to ja nie jestem , po prostu ZARADNY ! Coś mi się w życiu chciało , "wziąłem sprawy we własne ręce" i nie czekałem cudu , założyłem firmę i pracuję sam na siebie .
|
|
podpisz, pieczątki i juz 10 tysiecy? :D
|
|
no wybacz nie widzialem jej postow... ciezko jest z praca... no widzisz zalozyles firme to jednak jestes cwany... ale zalozyc firme to nie taka latwa sprawa i jeszcze do tego nie w lozmy...
|
|
Autor: Pan F (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-06-11 13:01\ no widzisz zalozyles firme to jednak jestes cwany... ale zalozyc firme to nie taka latwa sprawa i jeszcze do tego nie w lozmy... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Do założenia firmy nie trzeba być cwanym a przedsiębiorczym i jest to prosta sprawa. Trudniej jest prowadzić firmę tak by przynosiła zakładane zyski.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |