Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
culture.pl |
Lubię chodzić na różne imprezy, lubię wiedzieć, co się dzieje w moim mieście. W wyszukiwaniu ciekawych rzeczy pomaga mi stronka www.culture.pl/pkpp z ciekawostek dowiedziałam się, że Polska objęła patronat nad wszelkimi imprezami w UE na czas swojej prezydencji :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: culture.pl |
i po co to piszesz? NINKA88
|
|
mam nadzieję, że są tu ludzie, którzy interesują się kulturą i chcą wiedzieć, na jakie imprezy warto pójść a nie mają ochoty wertować gazet czy inaczej szukać informacji o wydarzeniach kulturalnych.
|
|
czysta reklama ....
|
|
A gdyby nawet to co ? Uważacie że to jej biznes ? Na tym forum z łatwością można znależć inne bardziej jaskrawe i nachalne posty będące formą cwaniackiej , ukrytej reklamy . Poza tym ludzie tu piszą naprawdę idiotyczne teksty , okraszone bzdurnymi komentarzami . Jest się o co czepiać ???
|
|
a ja bardzo dziekuję magdalenko za tą stronkę , culture.pl okazała mi się bardzo pomocna ,dzieki niej dowiedziałam, się że w licu będzie mieć miejsce inauguracja prezydentury polskiej w Europie. Tak się składa że będę akurat w Warszawie w tym czasie na wakacjach więc dopiszę to do kolejnych atrakcji :)
|
|
dzięki madalenko za info
|
|
Ja też ! i od jutra będę bardzo kulturną osobą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |