Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedłużanie włosów |
Którą fryzjerkę/salon polecacie do przedłużania włosów? Proszę też o opinie na temat metod oraz rodzajów włosów, jakimi przedłużałyście włosy. Proszę nie podawać mi kontaktów do żadnych domowych samouków
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedłużanie włosów |
Samouk domowy 100 % lepiej zrobi niż w salonie Doświadczyłam tego Nigdy więcej nie zrobie tego w salonie
|
|
Salon Fryzjesrki obok CTO na tzw'blaszakach' Salon znajduje się w domu piętrowym takim ciemnym pomarańczowym ;) Profesjonalnie robi Pani Glinojecka włosy ;)
|
|
Dziś rano w Dwójce było o przedłużaniu włosów. Profesjonalne wykonanie, gdzie przykleja się naturalne europejskie włosy na specjalny klej keratynowy w temperaturze 60*C, (do tej temp. nie uszkadza się swoich włosów) kosztuje od 1000zł wzwyż. http://www.racoon.pl/component/content/article/60 Tu losowy cennik z internetu. http://www.woledlugie.pl/uslugi_i_cennik.html Wątpię by w Łomży ktokolwiek miał takie materiały i wiedzę na ten temat.
|
|
napisz do mnie na maila - jest w profilu opiszę Ci swoje doświadczenia
|
|
A kto ci powiedzial ze w domu to tylko samouki? Nie wszyscy co pracuja w domu sa bez szkolen...to wcale nie znaczy, ze jak w salonie to od razu z certyfikatami, bo i samoukow zatrudniaja w salonach chociazby dlatego, ze maja do tego dryg i robia lepiej niz wystudiowane osoby. Tak samo jest z fryzjerkami... Wlosy przedluzaja w Elfryzie, Ewelina na Dugiej tez chyba przedluza...ale nastaw sie na koszty od 1000zl w zwyz
|
|
i chyba w Akademii fryzur przedluzaja tez ale nie jestem pewna...
|
|
Ja osobiście przedłużam i sama się tego nauczyłam bardzo wiele dziewczyn do mnie wraca i nie uważam że jako samouk robie to gorzej niz babka w salonie ;/ jesli cos jest twoim przeznaczeniem robisz to dobrze w salonie wcale nie znaczy lepiej !! Żyje jak chce
|
|
To też jest problem,mniejszy dla kogoś ale dla Ciebie ogromny.
|
|
Ładnie przedłuża p. Marzena na dworcu.
|
|
zgadzam się z tym p. Marzena
|
|
JA TEŻ POLECAM PANIĄ MARZENĘ salon MM
|
|
NIE PRZEDLUZAJ KLEJ CI ZOSTANIE NA GLOWIE
|
|
jaki klej heh tam kleju nie ma jak ktos nie zna sie i robi to zal Żyje jak chce
|
|
Trzeba się przejść po salonach i się dowiedzieć.Ja osobiście znam dziewczynę co ma kursy przedłużania włosów robione w warszawie i robiła w domu i bardzo dobrze robiła,Więc nie każdy w domu to samouk,oczywiście są ale to nie trzeba do takich chodzić co same się uczą i potem robią,to się trzeba znać na tym tak jak na wszystkim.
|
|
klej zostanie na wlosach hahahahahha!!!dobre!!!chyba jak sobie na kropelke przykleisz:)
|
|
do alicji z krainy czarow KRETYNKO TY CHYBA NIGDY NIE MIALAS PRZEDLUZANYCH WLOSOW HEHEHEHEHEEHHEHEE DEBILKA JAka
|
|
pod pachami sobie przedluz tez sexy
|
|
Jak by co pisac do mnie :P hehe chetnie zrobie :DP Żyje jak chce
|
|
czarnasukaczarna idż do lekarza masz poważny problem z głową. prędzej na cipie zostanie ci klej niż na włosach po przedłużaniu . żal mi ciebie . nie masz o tym pojęcia a mieszasz dziewczynie w głowie!!!
|
|
do maruska jak tam ssij hu.ja ja mam pojecie o wszystkim ma ....00000000 0 na koncie a wlosy pzedluzane mialam 3x i nigdy tego nie powtorze
|
|
do maruska jak tam ssij hu.ja ja mam pojecie o wszystkim mam ....00000000 0 na koncie a wlosy pzedluzane mialam 3x i nigdy tego nie powtorze
|
|
do maruska jak tam klej to ty masz w ustach sucha sperme kundla a powaznie to ty hu.jowa cala jestes lekarz twoj pan
|
|
Niepowiemnic podaj mi swój nr gg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |