poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ostatni dZwonek.

Jesli teraz nie pozbedziemy sie islamskich najezdzcow to niestety nie pozbedziemy sie ich nigdy.Rozplemia sie jak zaraza arabska we Francji,Belgii czy Holandi.Pozniej bedzie za pozno.Oni beda wg prawa zasranej UE uwazani za Polakow i beda mieli takie same prawa jak my.Tyle ze nigdy sie nie zasymiluja.Beda mieli polskie paszporty i nie bedzie ich mozna nazwac czeczenami czy marokanami tylko beda Polakami.Jakim prawem sie pytam ?

co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ostatni dZwonek.

Zupelnie sie z tym zgadzam, muzulmani to taka rasa ludzi ktora nigdy sie nie zintegruje z krajem w ktorym mieszka.Daj im palec a wezma reke.Uczmy sie na bledach innych .Francja juz sobie nie radzi z ta plaga w Belgii robi sie podobnie.Nie mozna na to pozwolic.

DLACZEGO ONI JAK MAJĄ POLSKIE OBYWATELSTWO NIE MUSZĄ PRACOWAĆ? BIORĄ DUŻĄ KASĘ Z MOPS I GDZIEŚ MAJĄ BIEDĘ! POLSKA RODZINA DOSTAJE DZIADOSKIE PIENIĄDZE. BRAK SŁÓW. TO PLAGA ŁOMŻY!!!

tak szczerze to niby co my możemy zrobić?

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

hansklos wystarczy przeczytać Twój nick i wszystko jasne

Co jest jasne ? Oswiec mnie ?

Ma fajnego "orła" na klacie pasuje do Twojej wypowiedzi na temat cudzoziemców.

Ciekawe.To kurde spostrzegawczy jestes....

nooo

Nie musisz Hansa ogladac jak Ci nie podoba sie

Nic sie od niego nie różnisz Hans

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXyRoHmEX2m7H7HIzy7slcFpeDbImorcYgitCA0Sma1K6NrJaU

Sie zle wkleilo sie

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXyRoHmEX2m7H7HIzy7slcFpeDbImorcYgitCA0Sma1K6NrJaU

zacznie się gorsza bieda, strach do autobusu będzie wejść i dziecko do szkoły wysłać

Czesio

Czesio co Ty bredzisz z rana ? Więcej tolerancji kochani !

Zbyszku , zapewniam Cie moj drogi ze to nie ja .

Czy mamy byc tolerancyjni na wszystkie patologie czy jakas granica gdzies istnieje ?
I kto o tym decyduje ?

hansklos

Jak nikt nikomu nic złego nie robi to co Tobie przeszkadza ? A patologie to inny temat

hansklos patologia to też Polacy np. w Londynie

Czesio w Londynie też mają autobusy.......nie przejmuj sięod Łomżyniaka też można w czape dostać jest ich tu trochę takich

Zgadza sie .Macie racje.Ale jesli ja nie chce takiej londynskiej patologii w moim miescie to co ? Jestem nietolerncajny? Rasista ?

hansklos

Na to wychodzi ,że jesteś nietolerancyjny .Postaw się w ich sytuacji ,muszą szukać swojego miejsca na ziemi bo nie mogą żyć w swojej ojczyźnie .

hansklos ci w Londynie też nie chcą .......

Nie zgadzam sie ze musza szukac swojego miejsca ,Wojna sie skonczyla i mozna wracac do domu.Pytam jeszcze raz gdzie jest granica tolerancji i kto to ustala ?
Jesli ktos mi mowi ze za moje pieniadze w moim domu mam utrzymywac darmozjadow to mowie NIE !!! Nie tylko zagranicznych - polskich tez.

hansklos hahaha Libańczyków nie długo wpuszczą do kraju i będziesz beczał:)

A po za tym niż demograficzny w Polsce jest 2+1 taki jest model Polskiej rodziny.

Niemcy turków chcą się teraz pozbyć a kiedyś rak do pracy nie było to z otwartymi rękoma ich przyjmowali.

Światowy człowiek jesteś z belgi na dajesz a pewnie nie jednemu obcokrajowcowi łapkę podajesz a tu na necie krzyczysz bo tam nie masz odwagi:)

Brak mi odwagi.
W Brukseli mieszka ponad 900 tys. " ludzi". Ok 300 tys to cudzoziemcy z obcym paszportem ale z prawem pobytu.Ok 300 tys to " Belgowie " obcego pochodzenia np. Marokan z paszportem belgijskim.Do tego ile tys nielegalnych ktorych nie mozna policzyc.Pytanie. Jezeli liczba emigrantow przekracza liczba tubylcow to w dalszym ciagu nalezy mowic o tolerancji dla emigrantow ? Miejscowi sa w mniejszosci wiec teraz to dla nich trzeba byc tolerancyjnym ?Teraz pluja sobie w twarz co zrobili ze swoim smiesznym krajem .Prawie rok kraj gdzie lezy stolica UE nie ma rzadu.Moze czas by zniszczyc w koncu tego potworka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org