Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ulubione Wasze danie? |
jakie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ulubione Wasze danie? |
MASZ OCHOTĘ ZAPROSIĆ MNIE NA OBIAD LUB NA KOLACJĘ?
|
|
napisz co lubiszz a wtedy sluze przepisami. pozdrawiam nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
zaraz czarnasukaczarna zacznie reklamować www.krakvet.pl Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
|
czarna Ty znowu o tym żarciu? wrzuć na dietę... słyszałem że za dużo czekoladek wcinasz..
|
|
zrem wlasnie fasolke bo bretonsku
|
|
żurek i borowiki duszone a na deser tiramisu a to wszystko popije sobie ginesikiem o
|
|
do qwety sp.ierdalaj sam wrzucaj na diete ja wygladam extra
|
|
extra size chyba ;D
|
|
...ja lubię baraninę w śliwkach, super żarcie....albo kreta w majonezie. no i mysz w chamburgerze też swietne żarcie...hehe
|
|
kotlet bity z końskiej pyty !!
|
|
do qwety ja mam 184 cm zajebiscie wygladam pawelznavary ma 189 cm a krasnal qwety 2 cm?
|
|
schabowy
|
|
duszona karkoweczka w sosie pieczarkowo smietanowym z odrobina musztardy... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
czarne suki hahaa ;)
|
|
MIELONY NAJLEPSZY KOTLET NA ŚWIECIE
|
|
ulubione danie czarnej to zupa z nasienia meneli z centralnego
|
|
Czarna na drugie danie najbardziej lubi kluski z sera z pod napleta
|
|
pawelznavary lubi jesc brud spod paznokci+grzyba zlizywac
|
|
Uwielbiam jaja (w każdej postaci). Na Święta planuję przygotować je w ten sposób: http://www.przepisy.pl/przepis/wielkanocne-jajka-z-pieczarkami-zielonym-groszkiem-szynka-i-zoltym-serem. Myślicie, że będą smaczne?
|
|
Są tacy co mówią że najlepsze danie to danie dupy. A tak serio to chyba nie mam takiej ulubionej potrawy.
|
|
Polskie danie czyli pierogi ruskie.
|
|
Ja najbardziej lubię dania jednogarnkowe, typu jakieś makarony albo ryż. Ewentualnie burgerki ale to już tylko w jakiś dobrych burgerowniach :)
|
|
Ja lubię dania z grilla. U nas sezon jest otwarty. Znalazłam ostatnio coś bardzo praktycznego, co ułatwia przygotowanie dań. Zerknijcie sobie tutaj http://organika.com.pl/produkt/preparaty-dla-domu-i-ogrodu/kominek/parafinowa-rozpalka-do-grilla/ . Jest to parafinowa rozpałka do grilla, która jest znacznie bardziej praktyczna i funkcjonalna. Dzięki niej przygotowuje się dania w naprawdę ekspresowym tempie.
|
|
Oj powiem Wam,że chyba nie jestem w stanie wskazać tutaj potrawy, która smakuje mi najbardziej Ogólnie jestem niesamowitym smakoszem oraz lubie jęść. Tak wiec jest wiele rzeczy, ktore mi smakują :) Jeśli miałabym już jednak coś wskazać to byłoby to na pewno ciasto z truskawkami: https://www.przepisy.pl/przepis/ciasto-z-truskawkami-4224 Mam do niego niesamowita slabość i czekam aż wreszcie będą sezonowe truskawki .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |