Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncerty na lato |
co byście chcieli zobaczyć ? moje propozycje Czesław Mozil Myslovitz My Riot http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncerty na lato |
tak Realistycznie ? TSA , Perfect , Lady Pank , Kult , Acid Drinkers ... to wystarcza .
|
|
|
wszystko można zrealizować :) tylko trzeba dużo Ludzi ! :)
|
|
Pogromca_kretow_6 Jestem za Lady Pank :) Zawitali do Łomży już : Maanam , Perfect , Wilki , Formacja Nieżywych Schabuff , Budka Suflera Byliście na koncertach ?
|
|
Manamu nie pamietam :P ale Wilki , Formacja Nieżywych Schabuff , Perfectu , Wilków bardzo dobrze pamiętam :) a Propo Golec Orkiestra ma być w Łomży za tydzień w Sobotę . Informacje są że będą w Łomży , nawet na ich stronie jest ... ale co gdzie i jak to nie mam pojęcia ...
|
|
Może będą grali w jakimś lokalu tylko dla Vip-ów Też sprawdzałam nie podali miejsca
|
|
Piszę tylko że w miejscu Zamkniętym ... to może masz rację , Lokal . :) myślałem że to na Gościniec ... :)
|
|
Maanam był w wakacje 2008 Wilków koncert był super :)
|
|
Na Gościńcu w tym roku DODA w sobotę 16 lipca 2011 na Muszli
|
|
W zeszłym roku byłem na Feel-u- podobało mi się. Oprócz ww. zespołów, doliczyłbym Myslovitz :)
|
|
|
|
ENEJ
|
|
Łomżyniak45 Kalisony tez by się wybrały na ENEJ .Znasz szczegóły ? Zbychu Byłam na Dżemie jeszcze z Ryśkiem ,początek lat 90 w starym kinie Październik Pogromca_kretow_6 Jeszcze IRA dała czady na Starym Rynku dwa lata temu :):):)
|
|
Łomżyniak45 Już kalisony znalazły ;) ENEY Koncert odbędzie się w piątek, 10 czerwca, w sali koncertowej łomżyńskiej filharmonii. Początek występu o godzinie 19. Bilety można kupić w sklepie Świat Elektroniki przy ulicy Giełczyńskiej 2, w godzinach 9-15. Bilet w przedsprzedaży kosztuje 48 zł.
|
|
Żenujące,że taki zespół jak Enej ma grać w sali koncertowej haha, co ludzie będą siedzieć na dupach i klaskać? To są bardzo rytmiczne i wesołe utwory do zabawy ,a nie do paziowania. Druga sprawa...48zł bilety? Przesada i nielekka.
|
|
Fakt ,źle pomyśleli organizatorzy hehe
|
|
dziadka_kalesony Wyobrażasz sobie zabawę przy tym zespole w filharmonii? Na ich koncercie nie da się wysiedzieć. Grają skoczną muzykę. A w filharmonii się siedzi... Z tego co słyszałem ten koncert jest odwołany..... :(
|
|
Nie bardzo sobie wyobrażam zabawę w filharmonii hehe Też kalisony lubią pobrykać ,tak jak ostatnio na Juwenaliach :) ale chętnie bym na ENEY poszła :)
|
|
o ja bym chciała zobaczyć ewr lub fokusa mmm to było by najlepsze ;):)
|
|
Łomżyniak45 Masz rację odwołany ten koncert ENEY ,chętnych nie było ,miejsce złe i bilety drogie ;( (podobno zespół chciał dużo za koncert i dlatego bilety takie drogie )
|
|
reggae'owe klimaty zadowoliłyby mnie najbardziej :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
dziadka_kalesony Cholernie Ci zazdrosze że słyszałeś Dżem z Ryśkiem ! jaa byłem tylko 6 razy ... i go nie słyszałem ... Enej , powiem że robi totalna rozpierduchę :D To co Oni zrobili na Kortowiadzie to żaden kolejny zespoł tego nie powtórzył :)
|
|
Pogromca_kretow_6 kalisony były raz na Dżemie wtedy jeszcze z Ryśkiem :) lubię ten kawałek Enej - Radio Hello http://www.youtube.com/watch?v=XJYCSJLlWl0&feature=related
|
|
bless A byłeś na Juwenaliach w tym roku ?
|
|
bless I na koncercie na Starym Rynku było rege , kalisony były i świetnie się bawiły RAGGAFAYA też nieźle dali czadu :) Gutka lubię :) http://www.youtube.com/watch?v=uCUEXpOpCGM
|
|
Na juwenaliach łomżyńskich nie byłem
|
|
aby nie dipolo,była by załamka wolałbym 2-3 dj naprzykład na starym rynku
|