Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzien Dobry!!!! |
jak w temacie.kolejny sloneczny dzien..Milego dzionka usmiechu i slonka dla wszystkich!!! Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzien Dobry!!!! |
Dzięki i wzajemnie :) Tym, którzy idą do pracy lub już pracują życzę powodzenia i szybkiego powrotu do domu :)
|
|
Dzień dobry wszystkim :) Łomżyniak45 dziadkowe_kalesony są zawiedzione , dawałam Tobie rady co kupić dziewczynie w prezencie ,nic nie odpisałeś i nie wiemy co wybrałeś ;)
|
|
ściema i wzajemnie miłego
|
|
Dziękuję i również miłego oraz udanego dnia życzę ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
no witam witam, co dobrego?
|
|
dziadka_kalesony Pokierowałem się Twoimi propozycjami co do biżuterii i kupiłem srebrny zegarek z piękną bransoletką. Ceny podawać nie będę bo sam jestem w szoku :P Także dziękuje Ci za pomoc :)
|
|
Łomżyniak45 Dziękuję ,że odpisałeś :) Ależ proszę , cała przyjemność po mojej stronie :) dziadkowe_kalisony się cieszą ,że mogły pomóc ;) A dziewczyna zadowolona ?
|
|
dziadka_kalesony Jadę do niej 30 czerwca więc wtedy się wszystko okaże ;) Miejmy nadzieję, że się spodoba :)
|
|
Łomżyniak45 To pewnie nie możesz się już doczekać :) Daj jej razem z prezentem malutki bukiecik ,będzie w siódmym niebie ;) Powodzenia :)
|
|
dziadka_kalesony DZIĘKI WIELKIE RAZ JESZCZE
|
|
|
witam witam.dobry:)))) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
witam serdecznie piwo z rana jak śmietana.......
|
|
Pobudka! W końcu nie jest tak gorąco jak wczoraj :D
|
|
Ja tam wolę kawę ;) Miło mi powitać Was z rana :)
|
|
kawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mocna carna z odrobina mleka.bez cukru of course. Milego dzionka wszystkim Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |