wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IRON MAIDEN 10.06.11

ktoś się wybiera na koncert ? wezmę 2 osoby albo sam się z kimś zabiorę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IRON MAIDEN 10.06.11

czekaj coś mi się obiło o uszy eddie09 gdzie to jest w wawie??

taa lotnisko bemowo

wiedziałem. stary poczciwy IRON MAIDEN UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŁA.
to były czasy eeeeeeech szkoda gadać bo i tak mało kto wie o co chodzi

dalej są ! bilety można na allegro po 150zl kupic juz

masz racje robciu nie słyszałam dziadek google mi pomógł
http://www.youtube.com/watch?v=a8HqTX00p0o
1 lepsza nutka mi się włączyła nie moje klimaty ale w ucho wleciała :)ale na koncert do wawy nie pojechałabym.EDDIE fajnej zabawy życzę przy takich klimatach na pewno nudzić się tam nie będziesz:)

dzięki fresz1, prędko w polsce nie zagrają, pewnie za 5-10lat jak dożyją ;) hehe

po co kupowac bilety bedzie jak w tamtym roku na slayer oraz metallica-przez pierwsza godzine wstep tylko z biletami potem kazdy wchodzil i wychodzil jak chcial-kto byl ten wie-stracic mozna bylo negrala-pedrala i chyba anthrax gral potem

byłem na IRON-ach w 2008 i nikt nie wszedł ! a jak wyszedł to już nie miał wstępu, chyba że bilet drugi kupił

a byles kiedys na bemowie?? pewnie nie... tego sie nie da upilnowac ....naprawde nie pisze zlosliwie-bylem widzialem wiec wiem...a metallica i slayer to 10 razy wiecej ludzi niz na IM wiec moze i masz racje

no akurat nie byłem, ale na stadionie gwardii było prawie 30000 ludzi i nie widziałem nikogo kto by wszedł za friko przez ogrodzenie bo służby pilnujące były rozstawione co 20-30m. hmm to ile osób było na metalice ?

Piłem kiedyś z Bruce Dickinson w hotelu Katowice chyba ze 3 lata temu teraz spiewa z Blaze Bayley di 4 rana dawaliśmy czadu :-)

gdzies 2 razy tyle a bemowo to nie stadion-pojedziesz zobaczysz sam:Ppozdrawiam i zycze niezlej jazdy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org