poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czyszczenie miasta

czy samochód którym tak się chwali zakład oczyszczanie miasta musi robić tyle hałasu o 3 w nocy
jedzie ul piłsudzkiego na rondzie solidarności a słychac go przy rycerskiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czyszczenie miasta

A skąd byś wiedział, że posprzątali- gdyby nie było tego zgiełku? :-)

Zbych

slyszał !!

hehe...:):P

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

Albo hałas albo czystość.

I tak dobrze, że w nocy to robi... bo prędkość ma taką samą jak 90% samochodów z literką "L" na dachu.

Mi nie przeszkadza ;-) jak u babki w wakacje mieszkałem to tam o 24:00 droge remontowali i mi nie przeszkadzało nawet :-) i te Tiry które cało dobe jadą tam i tu =]

W nocy to to ufo przypomina :D

NiemoralnieNormalna

NiemoralnieNormalna, dokładnie :)
Za pierwszym razem jak to to przejeżdżało pod moim oknem, to nie wiedziałem co to :). W pokoju widziałem tylko kolorowe światełka na suficie ;D
Jeździ póżno, to fakt, ale jakby jeździł rano, to też byłoby narzekanie. Niedawno na forum ktoś rzucił pomysł, żeby roboty drogowe wykonywać w nocy. Coraz bardziej przemawia do mnie powiedzenie, że Polak w swojej naturze ma wieczne narzekanie.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Ja jestem ZA żeby wszystkie roboty robili wieczorem ;-) Malowanie pasów o 21 to dobry pomysł to czemu nie może być z robotami drogowymi albo czyszczenie ulic ;-)

O 21:00 jest za duży ruch drogowy, ażeby czyścić ulice! Dlatego robi się to w nocy.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

A o 6:00 rano ?

O szóstej rano połowa Łomży śpi :)

NiemoralnieNormalna

To autko czyszczące wystąpi w charakterze budzika..:). Gdyby dzisiaj rano koło mego domu takowe jechało, nie zaspałabym do pracy...:D

Mogliby hałasować od 22,00 do 1,00 lub 2,00.
1. Ruchu już nie ma.
2. Nikt nie śpi. Ludzie albo się bzykają, albo oglądają filmy.
Za pobudkę o piątej rano ktoś wnerwiony może im rzucić granatem w to cudowne autko.
Zaraz zacznie się jeszcze jedna atrakcja. O szóstej rano wylezą ciecie, by taką okrutnie ryczącą dmuchawą wywiewać liście z chodnika. Jak się taki pojawi pod moim oknem wcześniej niż o ósmej, to burakowi przy..... bombą wodną i będzie spoko zanim się wysuszy.

Romi

dziś wspomniana maszyna znowu "szalała" po mieście w środku nocy

moga chaląsować od 22 do 6 hehe

ty na jedna czyszczarke narzekasz jery, a co bys powiedzial gdybys mieszkal przy trasie64. latem goraco, a w nocy okna otworzyc nie mozna bo tir za tirem jedzie- to jest dopiero halas. jak jest za goraco to do 23 jest spokoj bo maja zakaz jazdy, ale potem jak to wszystko ruszy w nocy ..3ba wstac i okno zamknac (bog zaplac za okna z terrazy2ow, dobrze tlumia)

:).....to przeprowadz sie to nie beda juz ci halasowac:)

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org