Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WANTED DEAD OR ALIVE!!! |
jak w temacie.....chodzi o pewnego pana mianujacego sie moim mezem.... (temat zalozony z nudow.calkiem powazny....lol) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WANTED DEAD OR ALIVE!!! |
Jaka nagroda jest za znalezienie tego pana?;)
|
|
poprosimy zdjęcie poszukiwanego :)
|
|
Nie sadze żeby Pani za takiego brzydala wyszła za maż. Ale kto pyta nie błądzi . Czy to ten?
|
|
do 7angelfree zgadles...lol Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Do martuchnam zerwał się z łańcucha zasłabły chyba był:)
|
|
nastepnym razem krowiego uzyje:)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Do martuchnam tylko nie za krótki ;) Obowiązkowo śniadanie do łózka i miesiąc prania i sprzątania:) Jak przez dwa tygodnie buziaka nie dostanie ale tylko w policzek!! To sam zrozumie i nie będzie uciekał;)
|
|
oki poslucham cie mam nadzieje ze pomysl nie zawiedzie:))))tylko z tym buziakiem nie pasi.mysle ze niedostanie zadnego:)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam oj bez przesady chusteczki higieniczne się bierze i całuje potem tylko przykłada do policzka męża. A najlepiej to do mamy wysłać to najlepszy sposób:) I powiedzieć teściowo syn się nie sprawdził podlega reklamacji:)
|
|
ooooooooo problem w tym ze moja tesciowa bylaby wniebowzieta jakby on wrocil:))) bo cholera mnie nie trawi od samego poczatku :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |