poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
postrach III LO ma szanse na dyrektorski stolek

ludzie jak przeczytalam "aktualnosci" pewnej lomzynskiej stornki o malo z krzesla nie spadalm... czy wy wiecie kto ma szanse zeby zostac naszym dyrektorem...tak wasze najczarniejsze mysli moga sie sprawdzic. Szanowna pani G.Ch.
ten postrach szkloy dyrektorem... ja juz sie boje
jesli te rokowania sie sprawdza to III LO stanie sie szkola do ktorej kazdy bedzie chodzil ze starchem... kazde przekroczenie morow naszej ukochanej szkoly bedzie moglo grozic conajmniej zawalem...
ta kobieta wczesniej juz latala po szkole straszac uczniow a wyobrazcie sobie co moze byc teraz...
brak zmiany obuwia a nie mowiac juz o nie posiadaniu identyfikatora moze zakonczyc sie pobytem na dyrektorskim dywaniku..
jak ja sobie przypomne ze ta kobieta nie chciala wpuscic mnie do szkoly z powodu zamiany zdjecia w identyfikatorze to boje sie pomyslec co onabedzie robic teraz gdy zostanie dyrektorem...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: postrach III LO ma szanse na dyrektorski stolek

Przezyjesz, stolek zmienia ludzi,czasami na lepsze;)

zgadzam się to najgorsze co może się zdarzyc,jestem absolwentka tego liceum ale "dzika locha" tak ją zwali tam pozostanie na zawsze w pamieci mojej razem ze swoim kajecikiem w którum odnowtowywała kto ubrał się galowo na świeto szkoły,kto zmieił obuwie itp itd.Boże toc to klęska dla przyszłych uczniów tego liceum.Normalnie koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

ja juz sie boje isc do szkoly

w łomży jest więcej n iz jedna szkoła :P

no ja juz zaczynam mylec nad inna szkola bo jak "dzika locha"sie na mnie uwezmie to nie mam zycia tam =[

Hmm ... niechce Cię dołować , ale ona już jest dyrektorką!!:D
Podobno było jakieś zebranie w tej sprawie ...(ale to z niepewnych żrodeł).
Damy rade :D Przynajmniej 100dniówka będzie odjechana :D
Pozdrawiam .

A tak propos ma ktoś sprzedać książki do III LO do I klasy?? :D

florek bylo wczesniej sie zglosic :P
a moze ktos ma ksiazki do II klasy??

nie przesadzajcie, skończyłam tą szkołę i jakos zyje, tez narzekalismy na rygor, ale teraz z perspektywy czasu stwierdzam ze nie było tak źle i porzadek chociaz był, przynajmniej bedziecie mieli pozniej co wspominac:)))

takajakata

Słyszałem z opowiadań kolegów że w sumie to jest tam zabawnie na swój sposób.

(NIE)Stety w tym roku opuściłam mury tej szkoły...A jej "postrach" wspominam mile!Bywało różnie,raz lepiej raz gorzej,ale ktoś musi nad tym wszystkim panować...Zmiana obuwia to podstawa,miałam tak ułożony plan,że 3 razy w tygodniu miałam po 8 godzin( w tym w-f)i nie wyobrażałam sobie przesiedzieć lekcji w tym samym obuwiu w którym przyszłam do szkoły.Identyfikator to sprawa śmiechu warta =)Byłam 2 razy w gabinecie na dywaniku,ale tam okazała sie zupełnie inną osobą niż na szkolnym korytarzu=)z reszta informatyka z nia to były wczasy w Ciechocinku a nie informatyka...Ajjj to były czasy...zgadzam się z maleństwem-jest co i kogo wspominać =)

Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa

No ciekawe jak to wyjdzie. Ale może nie będzie tak źle... Życzę trafnej decyzji i oby jak najbardziej korzystnej dla szkoły, a przede wszytskim dla Was- uczniowie 3lo=)
A swoją drogą ciekawe kto zostanie w niedalekiej zapewne przyszłości dyrektorem 2lo?=)

A jakiż to może być "postrach" w porównaniu z p. Śliwińską, uczącą dawniej w Mechaniaku w Senatorskich czsach? Już nie ma takich katów... Eh, łza się w oku kręci....

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

pamietam rure jeszcze z podstawówki w 7 uczyla matmy zeczywiscie suczysko niezle jesli sie nie myle to chodnicka . wbijala dzieciom paznokcie w uszy

Moge wszystkich pocieszyc, Pani G. Chodnicka zostala dyrektorem

:)

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

CZytam to i muszę się uśmiechać pod wąsem:-). Sprobujcie zobaczyć w nauczycielach też ludzi takich samych jak Wy. Każdy ma swój sposób bycia i własne metody, ale szkołę się i tak wspomina przez całe życie, a tych "specjalnych" nauczycieli szczególnie... Sądźcie ich więc raczej po intencjach, a pewnie oceny będą łagodniejsze.

Zbych

"Moge wszystkich pocieszyc, Pani G. Chodnicka zostala dyrektorem"

Wspólczuje.....

Ajajaj a to ci dopiero a to jakis gosciu na bawełnie jest beee,a to jakas babka wam zyc nie daje,no same problemy jak babcie kocham.Ja wam powiem jedno - w d-u-p-a-c-h wam sie poprzewracało.W kazdej szkole jest jakis demon grasujacy po kiblach,rzucajacy klatwy na dobre dzieci,co to papierosków nie pala,utleniaczy przez nos nie wchłaniaja.Jak sie chce robic studia to trza kuc,bo coraz zadziej tatusie z mamusiami beda mogli pomóc.A jak nie to sa jeszcze szkoły co nie trzeba sie tak pilnie przykładac do nauki,a ja za pare lat moze poszerze działalnosc ,to bede potrzebowac paru fizycznych.Tu niestety sa tylko dwie bramki do wyboru ,a nagrody do odebrania dopiero po parunastu latach.

bedzie dobrze

takajakata

to jeszcze nic dzis wiem napewno ze jeszcze bedzie nowa matematyca o imieniu grazyna s(...) to tez niezla (... )i kolezanka chodnickiej ma byc podobno vice dyrektorko przy takim skladzie to nawet nauczyciele bedo mieli przejebane ps. wspulczuje mialem lekcje z jedno i drugo babo kilka lat temu PRZEJEBANE

poki co jest ok :p

ja mam jeszcze ksiazki niektore do sprzedania do 3 klasy, w tym roku skonczylam 3 lo, moj e0mail tita0000@vp.pl, napiszcie mi czego potrzebujecie a ja wam odpisze czy mam :), pozdrawiam

w odniesieniu do pierwszego postu:
nie chcesz nie chodz a jesli sam pozwoisz na to aby kto s rzadzil toba to bedziesz ie bal
szkola srdenia jest poto abys ty sie uczy;l anie po to zebys obie do niej chodzil od neichceia
sraj na to ze jste jaki s tam ostry dyrektor
pomysl o tym ze kiedys ty mozesz miec nad nim wladze. i pomys lo tym jak on sie bedzie wtedy czul a jezeli ci snie uda dtrwac do tego celu to wiesz ze najwyzej ebdziesz sie ta,m uczyl 3 lata, po tych trzech layach bedziesz ywzej niz owa osoba zarzdajaca i wteduy mozesz wymoerzyc jej kare

nastepny problem :
cz bedziesz wtanie wymierzyc kare???????
rzecz prosta: nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
bo w 3 luidzie nie maja wlasnego poczucia wartosci

pozdro all 14/88

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org