Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
[b]DELTA[/b] |
Dzis byłem na meczu ŁKS-u ŁOMŻA ( na wcześniejszym niebylem bo padał deszcz ) Ochrona bardzo mi sie niepodoba może i jest lepsza ale nie ma kultury !!!!!!!!!!!!!!!! każą dać im swoja butelke z piciem jak masz odkręcą korek i go wyzucą jak sie zapytasz czemu to zrobili to powiedzą takie jest prawo (ale to tylko jak od strony wału sie siedzi) powiesz czy moze pan oddać korek a on powie spier... i taka jest ich kultuira on nie powie tylko sie wydże !! są poubierani jak na wojne maja chustki na buziach ze jak ktos ich trozpozna to ich okopie. Za co ŁKS im płaci za kulture zachować sie nieumieją !! pujdziesz wysikac sie za drzewo a on powie czemu za drzewem a nie w WC a ty odpowiesz że tak jest ekologicnie a on odpowie ja dam Ci ku*** "EKOLOGICZNIE" i taka jest kultura i slużba ochrony Delta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: [b]DELTA[/b] |
masz problem !!!
|
|
Ja tylko pisze jak jest !!
|
|
Macie problem :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Korki odkręcają również odrazu przy wejściu - brama główna!
|
|
EEEE brama gówna jeszcze ujdzie ale nie mlynek z Deltą :P
|
|
nieprawda ptysiu, z tym tępieniem sikania za drzwo to mają racjęęę!!!!! to juz wiem kto sika pod barierka na meczach, to śmierdzi ptysiu, a fuj ,bys się wstydziłłłłłł
|
|
o co chodzi z tym odkrecaniem korkow?
|
|
Prawo stanowi iż na stadion nie wolno wnosić szklanych pojemników itp. Czy palstikowa butelka jest szklana? Pozostawiam to dla ochrony DELTA Kto nie jest ze mną, jest przeciwko mnie
|
|
Nie lepiej wejść od tyłu ?? wtedy nic ci się nie stanie ja zawsze od tyłu wchodze i nie mam kłopotów .
|
|
hmm..a gdzie lojalność wobec klubu śLeDcZy:P...kasa misiu kasa Kto nie jest ze mną, jest przeciwko mnie
|
|
sledczy a zaco lks ma sie utrzyma nie lepiej dac te 7 czy 10 zl na klub i wiedziec ze chlopaki sie bedo za to szkolic lub stadion sie pobuduje niepatrz na odszczymura ptysia to ciociosan jak by kazdy kopsnol po 10 na wjazd to by z 1000 ludzi bylo 10000 tys zl dla klubu i wtedy mozna by bylo malolatow szkolic i 2 liga zapewniona i lomza rozslawiona a tak na marginesie czy w legi wisle czy tam innych klubach ktos robi zdjecia kibicom z murawy w jagieloni za taki sztos klub placi kare. Jak bys mial deko zmysłow to by ci korka od pepsi nie zabrali fiutku
|
|
Czy to prawda , że pojedynczy palant z delty wyciągał z młyna kogo chciał? Umiecie tylko dzieci pod przedszkolem straszyć.
|
|
To prawda co mówicie ale jeśli mam spotkać takie pały jak DELTA to wole iść na z drugiej strony ,a ptysiu to płaci za bilet ? NIE ...
|
|
ja nieplace za bilet
|
|
Ja też nie... kiedyś się nawet płaciło ale dobre czasu poszły w lasy .
|
|
CS GÓRĄ =D
|
|
A ta delta to z kad co unas jest ?? z Łomzy ??
|
|
delta jest chyba z Białegostoku
|
|
Butelek z korkiem nie można wnosić bo to już ustalone. Na pierwszej lidze np meczu Legii przed kazdym wejsciem widac po kilkaset butelek zostawionych ktorych nie było wolno wnieść. Słusznie ludzie z Delty żądali odkręcenia korka ponieważ rzucona butelka z napojem z trybun z korkiem w zawodnika powoduje duuużo większy uraz niż butelka bez korka. Wczoraj jak Delta została wyparta przez naszych kiboli i odchodziła od nich kordonem to jeden odważny szedł metr za nimi i nagrywał ich kamerą w telefonie. Czy jest na forum ktoś kto go zna lub może jest on wśród forumowiczów? Chętnie obejrze ten film. Respekt dla niego.
|
|
ja na mecze nie chodze bo sie boje ze mi piekna twarzyczke obijom...
|
|
Delta jest z Zambrowa. Myśla ze Łomzą jak Zambrów, moga nami pomiatać jak chcą... Jeden ochroniarz bez kasku i chustki to na trybune przy stanowisku komentatorskim czepnał sie "o byle co" do dzieciaka (tzn. dzieciak złapał piłkę co wleciała na trybuny, no i był troche speszony i nie wiedział komu ja oddac bo nikt nie podszedł bo pilke z płkarzy no i przez chwile sie zastanwiał i patrzył sie wystraszony na tłum, gdy ochroniarz podszedł ścisnął go za rękę i kazał mu wyrzucić ja na boisko), ale sie wystraszył jak facet jednen zawołał: "Zostaw go gówniarzu, że ochroniarz jesteś to se nie wyobrażaj ze wszystko możesz. Ty lepiej uważaj, bo dzieci to jeszcze ci wpier**** "
|
|
Carmello: skąd ty takie info masz ze delta jest z Zambrowa??? przeciez to są śledzie, kiedys mecze Jagi ochraniali ale jak dostali kilka razy od kiboli to zrezygnowali
|
|
No ale napewno wiem że włąsciciel mieszka lub pochodzi zamborwa, bo kumpel m mówił co zna jedna pania co "przeszukuje: przy wejsciu:) Poza tym skojarzyło mi sie troche z dyskoteka Delta w Zambrowie :P Pozdro4ALL
|
|
widac ze z zambrowa!! rekawy za krotkie! kolor brzydki..pfff z lomzy by sie tak nie ubrali :D
|
|
Kto szuka - ten znajdzie... http://www.ochrona.pl/firmy.asp?maska=delta&idwojewodztwa=10&iddzialu=3&x=17&y=10
|
|
|
no kto szuka niebladzi !!!!
|
|