Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik - Ford Mondeo |
Gdzie w Łomży lub okolicach jest godny polecenia mechanik samochodowy znający się na fordach (mondeo)?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik - Ford Mondeo |
ja znam jednego ale w białymstoku zajebisty fachowiec jaki to typ i rocznik tego mondeo??
|
|
1,8 TD 98 rok Mam nadziej że w Łomży się ktoś znajdzie:)
|
|
watpie w to żeby u nas w łomży znalazł się ktoś dobry... wiem coś na ten temat o fachowcach w naszym miescie śiok co oni wyprawiają daj wiarę chyba że po remącie do jak to przysłowiowo się mowi DO ŻYDA póscisz te mondeo..... a co się stało??
|
|
przymierzam się do wymiany rozrządu bo już czas pomału
|
|
Prosze Ciebie mój mechanik ma już drugie forda mondeo więc chyba się na nich zna a mianowicie na ul. Sikorskiego na wysokości cmentarza vis a vis wjazdu na ul.Wyszyńskiego skręcasz w prawo w brame w podwórko jest szydl wiem że wcześniej miał starsze mondeo teraz ma nowsze :) pozdrawiam Łomża leży na Mazowszu !
|
|
W razie czego będzie zaglądał do swojego i tak samo złoży Twój. Nawet części może przełożyć.
|
|
ola - boga ręceopadają ludzie wy wiecie co wy piszecie??? szok mechanik w łomży????????? szok!!!!! jakiś sie zna na takich sprawach???? to jest tak stuka komus jak jedzie po dziurach , bo nasze drogi to wiecie jakie są??!! a gosciu mówi że to skrzynia biegów no i więc wymieniają za pare dni klijent wraca i mówi że dalej stuka , wiec powiedział że to swożeń padł no i na drugi dzień znów stuka , ale gość p0oszedł po rozum do głowy i pojechał do stacji kontroli i wiecie co to wreszcie było??? razem wzięte koszta jakie poniusł ten klijeny????? niby warsztat mechaniczny
|
|
popieram kolegę robciu mechanik w łomży? chyba do popsucia, same lepaki, a co niektórzy to nawet i rozrządu nie potrafią wymienić żeby czegoś przy okazji nie spier......
|
|
ja mam forda mondeo z 2005 i naprawa jego w Łomzy to kompletna pomyłka, nic mi nie naprawili a zgarnęli kase, zreszta ja w Łomzy nie naprawiam juz w sumie nie musze ale jak zdarzy sie , tylko Ostrołęka, solidnie i fachowo
|
|
nie wiem czemu ale dziwi mnie to u forumowiczów że ciągłe są narzekania na mechaników i gazowników albo jeden jest gloryfikowany albo objechany z góry do dołu ja z mechanikiem którego polecałem np nie miałem nigdy żadnych problemów i wcale jakoś nie czuje sie obdarty z kasy, wszystko normalnie nigdy nie miałem problemów, to może ja mam szczęscie w takim wypadku ? wg mnie to w Ostrołęce naprawde wyniesie Cię 2 razy drożej Łomża leży na Mazowszu !
|
|
ja mam mondeo z 2001 i przeklinam go! tak mi sie podobal a ciagle sie cos psuje, jak nie szyba to wycieraczki, niby pierdoly a kosztowne jak cholera bo cale mechanizmy trzeba kupoawc, szkoda gadac, nigdy wiecej forda!!!!!
|
|
NO I CO KTOŚ JESZCZE NAPISZE CIEKAWEGO O NASZYCH MECHANIKACH ŻEBYU PRZEKONAĆ KOLEGE???????
|
|
bo ford i fiat to jeden brat do szczubelka z nimi na rybaki
|
|
szczerze to kazdy z nich cos potrafi jeden popsuc drugi naprawic oni sie wszyscy znaja i sa w komitywie ze soba
|
|
Autor: a kogo to (---.lomza.vectranet.pl) Data: 05-06-11 00:52 bo ford i fiat to jeden brat do szczubelka z nimi na rybaki To se kolego kup vw z silnikiem 2.0 tdi 140 km to dopiero powiesz cos na marke.
|
|
Mechanik z starych kupisk ze stacji kontroli pojazdów. U niego wymieniałem rozrząd w Mondeo.
|
|
kazde auto sie psuje nie ma takiego zeby sie nie psul ja mam 2l 16v mondeo rozrzad 2lata temu wymienialem na starym dworcu u Jacka jest idealnie ale fakt na fordach to w malo kto sie zna w koncu to brat Jaguara a nie fiata jak co niektorzy znawcy pisza znaja sie jak swinie na gwiazdach
|
|
w Rakowie Boginie taki duzy warsztat na koncu rakowa, facet zna sie na rzeczy
|
|
A ja mam 4 samochody różnych marek i nie naprawiam nigdzie wiecej jak u Goska za Prymą mówcie co chcecie a ja mam to w dupie już zmieniałem kilka warsztatów i teraz niech się odpier.... ja jadę tam i jak wyjeżdżam to robię tysiące km bez żadnym poprawek Pozdro i gorąco polecam. PS. Mam bardziej problematyczne samochody jak Ford Mondeo i dają rade
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |