wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mechanik - Ford Mondeo

Gdzie w Łomży lub okolicach jest godny polecenia mechanik samochodowy znający się na fordach (mondeo)?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mechanik - Ford Mondeo

ja znam jednego ale w białymstoku zajebisty fachowiec

jaki to typ i rocznik tego mondeo??

1,8 TD 98 rok
Mam nadziej że w Łomży się ktoś znajdzie:)

watpie w to żeby u nas w łomży znalazł się ktoś dobry...

wiem coś na ten temat o fachowcach w naszym miescie

śiok co oni wyprawiają daj wiarę

chyba że po remącie do jak to przysłowiowo się mowi DO ŻYDA póscisz te mondeo.....

a co się stało??

przymierzam się do wymiany rozrządu bo już czas pomału

Prosze Ciebie mój mechanik ma już drugie forda mondeo więc chyba się na nich zna
a mianowicie na ul. Sikorskiego na wysokości cmentarza vis a vis wjazdu na ul.Wyszyńskiego skręcasz w prawo w brame w podwórko jest szydl

wiem że wcześniej miał starsze mondeo teraz ma nowsze :)
pozdrawiam

Łomża leży na Mazowszu !

W razie czego będzie zaglądał do swojego i tak samo złoży Twój. Nawet części może przełożyć.

ola - boga ręceopadają

ludzie wy wiecie co wy piszecie???

szok

mechanik w łomży?????????

szok!!!!!

jakiś sie zna na takich sprawach????

to jest tak stuka komus jak jedzie po dziurach , bo nasze drogi to wiecie jakie są??!!

a gosciu mówi że to skrzynia biegów no i więc wymieniają za pare dni klijent wraca i mówi że dalej stuka , wiec powiedział że to swożeń padł no i na drugi dzień znów stuka , ale gość p0oszedł po rozum do głowy i pojechał do stacji kontroli i wiecie co to wreszcie było???

razem wzięte koszta jakie poniusł ten klijeny????? niby warsztat mechaniczny

popieram kolegę robciu

mechanik w łomży? chyba do popsucia, same lepaki, a co niektórzy to nawet i rozrządu nie potrafią wymienić żeby czegoś przy okazji nie spier......

ja mam forda mondeo z 2005 i naprawa jego w Łomzy to kompletna pomyłka, nic mi nie naprawili a zgarnęli kase, zreszta ja w Łomzy nie naprawiam juz w sumie nie musze ale jak zdarzy sie , tylko Ostrołęka, solidnie i fachowo

nie wiem czemu ale dziwi mnie to u forumowiczów że ciągłe są narzekania na mechaników i gazowników albo jeden jest gloryfikowany albo objechany z góry do dołu

ja z mechanikiem którego polecałem np nie miałem nigdy żadnych problemów i wcale jakoś nie czuje sie obdarty z kasy, wszystko normalnie nigdy nie miałem problemów, to może ja mam szczęscie w takim wypadku ?
wg mnie to w Ostrołęce naprawde wyniesie Cię 2 razy drożej

Łomża leży na Mazowszu !

ja mam mondeo z 2001 i przeklinam go! tak mi sie podobal a ciagle sie cos psuje, jak nie szyba to wycieraczki, niby pierdoly a kosztowne jak cholera bo cale mechanizmy trzeba kupoawc, szkoda gadac, nigdy wiecej forda!!!!!

NO I CO KTOŚ JESZCZE NAPISZE CIEKAWEGO O NASZYCH MECHANIKACH ŻEBYU PRZEKONAĆ KOLEGE???????

bo ford i fiat to jeden brat do szczubelka z nimi na rybaki

szczerze to kazdy z nich cos potrafi jeden popsuc drugi naprawic oni sie wszyscy znaja i sa w komitywie ze soba

Autor: a kogo to (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 05-06-11 00:52

bo ford i fiat to jeden brat do szczubelka z nimi na rybaki

To se kolego kup vw z silnikiem 2.0 tdi 140 km to dopiero powiesz cos na marke.

Mechanik z starych kupisk ze stacji kontroli pojazdów. U niego wymieniałem rozrząd w Mondeo.

kazde auto sie psuje nie ma takiego zeby sie nie psul ja mam 2l 16v mondeo rozrzad 2lata temu wymienialem na starym dworcu u Jacka jest idealnie ale fakt na fordach to w malo kto sie zna w koncu to brat Jaguara a nie fiata jak co niektorzy znawcy pisza znaja sie jak swinie na gwiazdach

w Rakowie Boginie taki duzy warsztat na koncu rakowa, facet zna sie na rzeczy

A ja mam 4 samochody różnych marek i nie naprawiam nigdzie wiecej jak u Goska za Prymą mówcie co chcecie a ja mam to w dupie już zmieniałem kilka warsztatów i teraz niech się odpier.... ja jadę tam i jak wyjeżdżam to robię tysiące km bez żadnym poprawek

Pozdro i gorąco polecam.

PS. Mam bardziej problematyczne samochody jak Ford Mondeo i dają rade

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org