Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pub łomża. gdzie sie wybrac w sobotni wieczór? |
czesc wszystkim! Gdzie można miło i kulturalnie spedzic dzisiejszy sobotni wieczór? nie jestem stad , polećcie proszę jakieś fajne miejsce.... dzieki z gory
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pub łomża. gdzie sie wybrac w sobotni wieczór? |
pod kosciolem
|
|
nie takich miejsc szukam. chyba źle mnie zrozumialas
|
|
na dyskoteke
|
|
jeżeli chodzi o dobrą zabawe to polecm trasę ostrów ---- wyszków zajebiscie ale to w dzień a w nocy to może diuk . biebza kisielnica itp itd szkoda że na łąkowej już niema nic fajnie było wiesz?? zabawa na 102!!!
|
|
tak. ale na jaka dyskoteke?
|
|
no to manieczki polecam eveline skarbie
|
|
wiesz co robciu te miejsca ktore wymieniles sa dobre dla smierdzieli palantów i ludzi podupadłych psychicznie. do zyczliwych i pomocnych ludzi raczej nie nalezysz!
|
|
manieczki w łomży? pierwsze slysze...
|
|
hahahahahahah
|
|
W pore zadane pytanie, znawcy tematu właśnie siedza w tych klubach raczej bez dostepu do forum. .
|
|
Przejdź się na juwenalia :)
|
|
Otworzyli manieczki 3000 w miejscu dawnego Atomu, to jakas fillia tych manieczek własciwych na 100% pewne info ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
oj !!!!!! będziesz miała z tym problem . Sobotni wieczór , fajne miejsce , miło i kulturalnie - nie masz zbyt dużych wymagań ??? Wiesz gdzie się znajdujesz ? Tu nie ma nocnego życia . To jest porządne miasto , siedziba diecezji , zamieszkałe przez przykładnych obywateli , dobrych katolików , o jedynie słusznych poglądach , tu się przestrzega ciszy nocnej ( a i nawet wieczorowej ). <<< Fanaberie >>>. Siusiu , paciorek i spać .
|
|
dobra! zezowate szczescie powiedz mi gdzie isc na piwo ? jestem sama w tym miescie nie znam zadnego miejsca. powiedz chociaz gdzie nie ma duzo ludzi i mozna sie odstresowac od codziennego zycia?!!! Co wy tu robicie calymi dniami w takim razie?
|
|
niko tam sa tlumy.... ja chce poprostu wypic piwo!!!! ;p
|
|
eweline czy jak tam jak nie jesteś z tąd to nie pie,,dol głupot lacho-ciągu!!!!!!!!!!!!!!!!! za 5 zł he he he bura-S
|
|
zal mi cie robciu. naprawde musiales miec przykre dziecinstwo (albo ono nadal trwa) skoro tak sie odnosisz . To tylko kwestia wychowania, którą może kiedys naprawisz.
|
|
WEŻ przestań evelin skąd ty naprawde jesteś??? niechcesz to nie pisz
|
|
jak ci evelin czy jak tam nie pasuje nasze miasto TO!!!!!!! WON Z FORUMMM!! NIE DAM PLUĆ ŁOMŻY W TWAŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BURA - S,,,,,,,
|
|
...a tak na poważnie to się dziewczyna dowiedziała !!! Sami życzliwi . Trole . Jest już trochę za póżno , będą problemy z wolnymi miejscami , ale próbuj . Yama , Amnezja , Retro - tylko to można polecić , zapytaj najlepiej taksówkarzy . Miłej zabawy !!!!
|
|
Najlepsze piwo i doborowe towarzystwo jest w pubie Sawanna:):):):):)
|
|
HE HE HE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I TO SIĘ NAZYWA.............. JAK KTOŚ KUMATY TO WIE O CO CHODZI A NIECH NAM PLUJĄ W TWAŻ!!!!!!!!!!!!! :((( WIEDZIAŁEMN SORY :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
|
|
Słynna łomżyńska uprzejmość . Na chamskie pytanie , kulturalna odpowiedż . No , ale niektórzy tak rozumieją dobrą gościnność !!!!!!!!!!!!!!!!! Wstyd !!! Na piwo tylko ? - to próbuj tzw. Grzybek na ul. Legionów , może Hattrick Pub , też Legionów , Pub pod Ratuszem , - pomyślę jeszcze .
|
|
ZEZOWATE NIBY SZCZĘSCIE WIESZ CO?? JA I MOŻE TROLEM JESTEM W WOJSKU BYŁEM TROLEM WIESZ KONDO....IE O CO MI CODZI????
|
|
CO KU...WA ZEZOWAYE SZCZĘSCIE GŁOWE W DU..PE SCHOWAŁEŚ MANEKINIE JEB,,ANY A MOŻE TY JESTEŚ CH... KOLEGO EWELINE CZY JAK TAM TEJ KUR,,,E YY PLACKO...JEBI..E CZARNASUKOCZARNA GDZIE TY JESTEŚŚŚŚŚŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Z wojskiem to @robciu miałeś TY tyle wspólnego co MARKIETANKA . To tam nabrałeś dobrych manier ?????????????
|
|
Tu mieszkają sami POPIERDOLEŃCY EVELINE! : -)) NA TYM FORUM ZWŁASZCZA! :-) Zignoruj ich! :-)
|
|
Frustracie zakompleksiony , @robciu , tylko na tyle Cię stać ???? Dawaj dalej !!! Pokaż na co potrafisz .
|
|
Do @eveline , - @aniuskimoje trafnie to podsumowała . Łomża to jednak nie jest złe miasto , nie brakuje tu ludzi na poziomie , kulturalnych , a za chamstwo PRZEPRASZAMY . Jeszcze raz - miłej degustacji .
|
|
ZEZOIWATY TY CH,,U CO TY WIESZ O ZABIJANIU JAK TY SIKASZ NA SIEDZONCO HE HE HE PED....LE J...NY BW DU..PE LODY CHCESZ KUPIĆĆ TO NIE W ŁOMŻY BONIKT CI NIE SPRZEDA SAM SOBIE ZRÓB POCIESZYCIELU DZI,,,,EK A TY PED..LE ANIUŚKITYMOJE TO STUL PYSK BO CIE ZNAJDE I PIER,,,NY RYJ OBI..JE I JAK BĘDZIESZ PA..ŁE ROBIŁ CW...LU???????!!!!!!!!!!
|
|
Właśnie ,,Zezowate szczęście" : ) Masz rację! :-) Z tym wyjątkiem ,że tu nie ma kultury :-) na forum rzadko! ;-) Dlatego ja się nie udzielam zbytnio często.. bo nie ma sensu tracić nerwów na ,,zjebanych psychicznie ludzi" którym już nic nie pomoże w życiu! :-)
|
|
WŁASNIE MACIE RACJE PE...ŁY PISZECIE DOPIERO PO 00.00 JAK MY WSZYSCY SPIMY WIEŚNBIAKI BURAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA TYLE WAS STAĆ POJ...BY????!!!!
|
|
Szukaj szczęścia ***** nie domyty! :-) Robciu.. Ty fałszywa mordo! :-) Nara SIOSTROJEBIE :dddd Ania
|
|
@robciu to z Ciebie straszny kozak jest , jak Ty nie boisz się kobiety i nawet ryj potrafisz obić . Wojsko to Ty pomyliłeś chyba z HORDĄ TATARSKĄ , albo bandami UPA .
|
|
JA TO IDĘ SPALIĆ SĄSIEDNIĄ WIOSKE.. IDZIE KTOŚ ZE MNĄ????
|
|
I spal siebie przy okazji : -)) haha :DDDD jednego mniej... ;-)
|
|
Kończ Waść , wstydu sobie oszczędż , @robciu żałosny człowieczku z piórkiem w dupie .
|
|
Kiedyś bym powiedział Yam Cafe,Pod Koniami,Theslav Pub,teraz nie bardzo jest gdzie spokojnie posiedzieć...
|
|
POWIEM WAM TAK,,, KOBIETKI PO PIERWSZE PRRZEPRASZAM PO DRUGIE PRRZEPRASZAM A PO TRZECIE TO TREBA BYŁO ODRAZU PISAĆ ŻE WY DZIEWCZYNY PO CO TE DARME NERWY???
|
|
głupio Ci ????????? @ robciu !!!!!! Ja to w spodniach chodzę . A jakbyś chciał mi zrobić tego loda o którym pisałeś , to znajdziesz go zawsze w lewej nogawce . do @swd56 - zgadzam się , w lokalach brylują małolaty , poza tym dużo chamstwa .
|
|
a to widzisz zezowate szczenscie to ty pedał jesteś he he he matko,,,bco ty sam sie przyznałeś peda,,le ale z ciebie zjeb niesamowity nie masz odwagi w dzień to po nocach się kryjesz pedal...e
|
|
przecwelować to zawsze Ciebie mogę , abyś tylko umył dokładnie zęby , bo mój koń lubi czystą stajnię . @ robciu , jak ty jesteś CIOTĄ , to nie znaczy , że każdy musi nią być .
|
|
PS: NIE licz na " kakałko" , sorry , ale się brzydzę . Musisz poszukać kogoś innego aby Cię bzyknoł w pupę .
|
|
buda pysku czytaj szmato gejoska dokladnie
|
|
tylko geje piszą tak jak ty cytuję * bzyknąć w pupę* wtedy ty nads,,sz się he he he żygać mi się chce gejjjuuu!!!!!!!!!!!!!!! jak czytam to co piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
gul ci skoczył ??? straciłeś rezon , wieśniaku z charakteru i przekonania . Ptasi móżdżku , potrafisz tylko pienić się jak szczyny w sedesie , lub gówno w klozecie ??? BURAKU !!! Pruj się dalej !!! Co ? browar ci spalił szare komóry ???
|
|
@ robciu , ty naprawdę masz jakąś obsesje na punkcie gejów . Jak dla mnie , - to i ich i ciebie PIES PIERDOLIŁ . Nie wadzi mnie ta opcja , bele by tylko trzymali się z dala . A co wy tam ze sobą robicie to już mnie nie interesuje . Wybacz , ale nie miałem styczności i nie wiem jak się do ciebie zwracać . To jak do siebie mówicie , tak we własnym gronie ???
|
|
wadzi mi ta opcja ..........................................................................
|
|
pocałuj mnie iesz gdzie he je je ptasi wypierdku sam jesteś wieśniakiem cioto he je jej BUDAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIŁO CI KONDON...IE??????
|
|
OLAŁ CIĘ CIEPŁYM MOCZEM MIŁO SIE Z TOBĄ PISAŁO PTASI WYPIERDKU JESTEŚ WIDZĘ NA POZIOMIE CZARNEJSUKICZARNEJ WIEC ŻYCZĘ UPOJNEJ NOCY HE HE HE HE
|
|
robciu polecam na sobotni wieczór: http://so.pwn.pl/ ponadto puchar w napinaniu i odznaka hejtera tygodnia, powiem matce, przestanie tobie opłacać neostradę...i co wtedy????
|
|
a wieczorem w sobotę do kota na zabią.....ale chyba za późno.....
|
|
SMIESNE CIO???
|
|
nio
|
|
w **** zabawne, pękam.
|
|
A że "BZYKNĄĆ w pupę" - chciałem być kulturalny , ot tak , żeby ładnie zabrzmiało . Nie chciałem się zniżać do twojego poziomu . Wybacz , nie udało się . <<< " Chamstwo , trzeba tępić siłom i kulturom osobistom ". >>> Idę spać POPAPRAŃCU , robciu !!!!!!!!!!!!!! Skończył mi się browek .
|
|
Chcąc obrazić , porównujesz mnie do @czarnejsukiczarnej , nie dość żeś prostak to i fałszywy , dwulicowy cham . Spójrz wstecz , jak tracąc rezon , pewność siebie , gubiąc wątek - szukałeś u niej pomocy wołając "CZARNASUKACZARNA GDZIE TY JESTEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ " No i co ? Tępy prostaku .
|
|
Wypaliłeś się ?????????? TROLU !!!!!!!!!!!
|
|
Szczena ci opadła ????????? TROLU !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nauczysz się może prostaczku , trochę kultury . Jak ktoś ładnie , grzecznie pyta to jak wiesz - odpowiedz , a jak nie to MORDA W KUBEŁ , głupie uwagi zachowaj dla siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
MYŚLAŁEŚ h..u że odpadłem ????? tu się wieśniacki wypierdku krowy i świni mylisz nie po to nosilem czerwony beret żeby się bać takich cwelów jak ty cioto, na dworcu za gumę do żucia żeby ci z giemby nie jebał..o robiłeś pal..ę a matce mówiłeś że to bigos ci się odbija he he he z przelykiem wstyd wiesz cwelu?? won bo jak cię spodkam to h,,,j cie tylko powącha he he he
|
|
A nie uciskał cię ten berecik przypadkiem ??? Trzeba było mamie powiedzieć , że jak ci tą " beretkie " zakładała na twój pusty sagan i puszczała na pole paść krowy , to mogła trochę lużniej wiązać kokardki . A może to ty ten berecik , to zakładałeś na łeb ??? Ojojjjjjjjjjjj !! Trzeba było najlepiej naciągnąć kondona . Widzisz , toś ty się z CHUJEM NA GŁOWY POWYMIENIAŁ . Biedactwo !!! Pucuj się teraz gdzie jakobyś był w tej armii . No , dzielny wojaku .
|
|
nie ja tylko ty bo ty o sobie piszesz he he he nawet o tym nie wiesz
|
|
Wojak duma . @ robciu , dumał nie dumał ,
|
|
Czacha dymi . Chyba mu się resztki mózgu zlasowały !!!!!!!! Matołku-koziołku , przytkało cię ???
|
|
ale jaja co ale się ubawiłem oooj smiesznie było no idę spać a ty napisz jeszcze coś na mnie to rano będą mieli co czytać podpuszczałem cię cały czas człowieku wię sam się poniżyłeś będą się smiąć z ciebie dziś rano z poważaniem robciu dobranoc
|
|
Właściwie to nie powinienem się z niemoty nabijać , on jest już i tak pokrzywdzony przez los . Miał trudne dzieciństwo , dzieci go omijały , matka mu pęto kiełbasy na szyji wieszała bo i psy nie chciały się z nim bawić . A i ten berecik ! , wszystko mu się pomieszało . Łeb z głową myli . Poza tym rozdwojenie jażni , bredzi coś pseudo dziecinnym slangiem . Raz przedstawia się jako , nosiciel czerwonego beretu , drugim razem zachowuje się jak gówniarz . - " SMIESNE CIO ??? "
|
|
@ robciu obłudny , mały człowieczku nie odkręcaj kota ogonem . Jak ty ten pełen chamstwa i wulgaryzmów prostacki atak na @ eveline , uważasz za żart , to wybacz mamy inne poczucie humoru . Kto chamstwem wojuje , ten od chamstwa ginie . Kozakowałeś lecz rady nie dałeś . To ja zabawiłem się z tobą , obnażając twoje prostactwo . To ty traciłeś " zimną krew ", zaczynając potok inwektyw i wulgaryzmów .
|
|
właśnie nie ma gdzie ! no może 54... http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
zezowate szczecie ma racje
|
|
eveline polecam pawla z navary,imprezowicz wysoki,26 l. WE...................................LOMZYNIAK
|
|
eveline tylko musisz kupic sobie kulki dopochwowe ,BO PAWEL Z NAVARY WE................JE LUBI
|
|
ale to nie jest warunkiem musisz tez cpac i pic
|
|
Szkoda że już nie ma lokalu pod gruszą .Tam było fantastycznie Julek :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |