wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZAGINĄŁ HUSKY....

WITAM DNIA 15 MAJA ZAGINĄŁ HUSKY ROCZNY MAŚĆ SZARA.
NIEDALEKO DWORCA. JEZELI KTOS WIDZIAŁ PROSZE PISAĆ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZAGINĄŁ HUSKY....

do giełczyna pobiegł

Gienia_Smoliwąsowa

no napewno

Widziałam tego psa wczoraj ok 8.15 przy szkole 7 przyłączył się do 2 innych psów i pobiegli w stronę Biedronki. Zwróciłam na niego uwagę. Był bardzo ładny i zadbany.

Czy piesek się znalazł?

niestety nie;(

jakiś czas temu widziałam huskykiego na mieście szary z brązowymi oczyma nie miał żadnej obroży...

Napisz o tym na MM Łomża, mają tam specjalną zakładkę dla zaginionych zwierząt

uciekaj husky uciekaj, moze ktos bardziej odpowiedzialny cie przygarnie

jak był bez obrozy to mój husky i jeszcze na dodatek brazowe oczy

Kolejny zaginiony... Tacy ludzie nie powinni mieć żadnych zwierząt. Nawet nie potrafią opiekować się swoim pupilem!

no jak ma rok to juz kawaler i poszedl sobie szukac zony wroca we dwoje napewno

przestańcie mówić że ktoś nie umie się opiekować. najpierw dowiedzcie się o huskich, to nie małe dziecko, tylko szybki zwinny pies który widząc wolność ma skłonności do ucieczek. sama mam huskiego i też zdarzyło mu się uciec, bo np. listonosz bramki nie zamknął! ogarnijcie się.

powodzenia w szukaniu, na pewno się znajdzie, oby cały i zdrowy. no chyba, że ktoś sobie przygarnie.

dzieki za poparcie . ale taka prawda najpierw trzeba wiedziec co to za pies a dopiero potem komentować...
jak do tej pory sie nie znalazł piesek pewnie ktos sobie przywłaszczył;(;(

Dziwne, moja koleżanka ma Hasky, ale nigdy jeszcze jej się nie zgubił. Furtkę zamyka na klucz, żeby wchodzący go nie wypuścił, a na spacery prowadzają go na smyczy :).

Nieodpowiedzialni ludzi kupują psa bo jest "taki milusi" jak maskotkę a potem się dziwią że im ucieka. Szkoda zwierzaka, bo albo go potrąci auto albo myśliwi odstrzelą lub zdziczałe psy zagryzą.

Tępych debili, którzy kupują psa bo im się podoba, nie żałuje, może następnym razem kupią sobie rybki.

Kurcze ludzie jacy wy wredni jestescie!! Nie macie co robić tylko jeszcze dobijać zrozpaczonych właścicieli tymi swoimi uwagami co kto powinien itp. Jeżeli nie macie informacji o piesku to zachowajcie swoje wredne opinie dla siebie.

Mam nadzieje że piesek się odnajdzie, Nie trać nadziei i szukaj pieska. Może jakies ogloszenia porozwieszaj ze zdjęciem psiaka.

Mimo mojej opinii na temat właścicieli też mam nadzieję że pies się znajdzie,

Bardzo proszę podanie adresu e-mail bądź numer tel. bo najprawdopodobniej wiem gdzie może znajdować się husky. Mój e-mail anetaa-taa@o2.pl

no niestety ludzie nie rozumieja tego jaki jest HUSKY ze nie usiedzi w miescu.
Ale skoro komuś się nudzi no to niech komentuja

Pisze bez jaj: jechalem jakies 45 min temu dwupasmowka sikorskiego w dol w strone woj. polskiego i zawracalem spowrtoem w rpzeciwnym kierunku tylko nie zawracalem przy wjezdzie do tartaku tylko troche nizej i doslownie naprzeciwko tej nawrotki za brama domu rzucil mi sie w oczy wlasnie sliczny pies HUSKY, dom nie wygladal za dobrze i sam do siebie powiedzialem w duchu - taka chalupa byle jaka a pies jaki ladny... w sumie to nie daleko dworca wiec jestem rpzekonany ze to pewnie bedzie ten pies... jedz tam i zobacz sobie

http://maps.google.com/maps?q=53.175462,22.062508&num=1&sll=53.124708,22.551752&sspn=0.136768,1.317575&ie=UTF8&ll=53.175318,22.065021&spn=0.005022,0.013937&z=17

Dokladnie tutaj zawracalem

DZIEKUJE BARDZO ZA WIADOMOSC ZARAZ POJADE I SIE UPEWNIE CZY NAPEWNO TO MÓJ HUSKY.
DZIEKUJE BARDZO

No to napisz czy to ten byl... ciekawi mnie to

DOBRZE NAPEWNO TU NAPISZE

Nie spieszy Ci sie cos po tego psa... okejo ja wychodze z domu a Ty napisz czy to byl ten... pozdrawiam

ciesz się,że ludzie piszą posty nawet nie po twojej myśli, przynajmniej temat jest ciągle w górze, a tak by szybko zniknął.

A tak przy okazji znajoma mówiła że kilka dni temu na ul. Kierzkowej biegał ładny husky z drugim psem.

dalej nie bylas po niego ? czy to nie ten ?

kloszard

hej byłam sprawdzalam czy jest ten pies dzwoniłam do domu ale nikt nie odpowiada takze ja niewiem czy on tam jest. Na podwórku jego nie było

Hmm jeśli dobrze rozumiem kloszarda, chodzi o te dwa domy, które stoją obok siebie, przy komisie? Jeśli tak, to strzał chybiony, to jest pies ludzi tam mieszkających :(
Sylvitta podaj info do radia, porozwieszaj ogłoszenia ze zdjęciem, najlepiej w miejscach często uczęszczanych, u weterynarzy, w zoologach. Husky to pies towarzyski, mógł się przyłączyć do innych psów i włóczyć się po nieużytkach przy torach.

nie to na przeciwko tych domów , wiem ze tam jest husky widzialam ale to nie mój. Na przeciwko tych domów jest tam taki stary dom można tak powiedzieć, wiec tam go szukałam przynajmniej tak zrozumialam z wypowiedzi kloszard

CZY KTOŚ WIDZIAŁ PIESKA???????

kolezanko 3 dni temu widzialem jjak tir przejechal hus,,,,, na wojj polskiego przy biedronce jakies dzieci go ganialy i mial jak mi sie zdaje brazowe oczy

daniel

może wrzuć zdjęcie pieska jak go zobaczę to najwyżej zabiorę do siebie i dam Ci znać:) wiem co to znaczy szukać pupila

że co? tir przejechał? to napewno huskiego widziałes?

tylko w tym problem ze ja nawet jednego zdjecia jego nie mam;(

a czy ja nie wyraznie napisalem

daniel

to rusz kobieto tyłek za przeproszeniem i zacznij go szukac choc teraz to juz nie wydaje mi sie zeby sie znalazł pewnie ktos go juz sobie przywłaszczył

w to to nie wątpię jak już tyle czasu się go szuka ale to też nie takie proste znaleść tego psa byliśmy w tylu miejscach bo widziano husky a na miejscu okazało się że to nie ten więc prożba jest kierowana do was gdybyście mogli pomóc, poinformować o błąkającym się husky bądz widzianym gdzieś u kogoś.... my cały czas go szukamy i jesteśmy tej nadzieji że z waszą pomocą się odnajdzie

a ten husky to pies czy suka bo jak suka to już jej nie ma , rano około 8 na wysokości baru mewa na sikorskiego , samochód ją trzepnął niestety zeszła w trakcie wizyty weterynarza , straż miejska ją tam zabezpieczała .

Napisz o tym na MM Łomża, ostatnio jakiegoś pieska tam znaleźli

a gdzie dokladnie sie to pisze na tym MMlomza ze zaginął pies bo ja pierwszy raz widze ta strone

na szczęście to pies nie suka

ktoś widział?????

jak można zgubić psa?

Nie wiem, gdzie ten akurat mieszkał, ale jak w bloku to na jego miejscu też bym uciekł :P Mieszkanie to nieodpowiednie miejsce dla takiego psa jak Husky

Signature will be available soon. Please wait ;)

hahahahahhah PEWNIE HUSKY JEST JUŻ NA BACHAMACH

WSZYSCY WIDZIELI LECIAŁ SAMOLOTEM NAD ŁOMŻĄ HAHAHA

JAK MACIE ZAMIAR BEZ SENSU KOMENTOWAĆ TO NIE ODWIEDZAJCIE TE FORUM. NIE WIECIE JAK JEST A JEDNAK MĄDRZEJSI JESTEŚCI
ŻE TACY LUDZIE SIE RODZĄ

biegł w strone tesco na promocje;):D:D

BRAK WAM INTELIGENCJI. ŻAL!!!
CIOŁKI

TY SAM JAK TE TESCO

Sylvitta któryś ze wcześniejszych forumowiczów miał rację - we wtorek lub środę taki piesek "husky" był potrącony przez auto na ul. Sikorskiego niedaleko targowiska - i rzeczywiście też widziałem tam Straż Miejską także może ich dopytaj co z tym pieskiem się stało...

jan111155

ja widziałam ale to była prawdopodobnie suka a moj to byl pies

Sylvitta,

porozwieszaj ogłoszenia na mieście, ze zaginął Ci pies. Nie każdy czyta 4lomza czy tym podobne łomżyńskie portale.
A jeśli ktoś zobaczy Husky'iego na mieście i akurat zobaczy Twoje ogłoszenie z nr telefonu to prędzej zadzwoni i szybko poda Ci lokalizację psa niż gdyby miał iść do domu i szukać takiego postu na 4lomza.

Nie wpadłaś wcześniej na to?

DZIEKI ZA PODSUNIETY POMYSL ALE BEZ ZDJECIA PSA CELU NIE OSIAGNE

to wstaw w ogłoszenie podobne zdjęcie, byle Husky, żeby ludzie wiedzieli jak ta rasa wygląda.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

cisza w temacie?
a chociaż ogłoszenia porozwieszałaś?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org