Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Selekcjoner... |
... nie kadry narodowej, a odpadów aluminiowych, działa na terenie naszego miasta i ...chwała mu za to :) Zobaczcie ile puszek co tydzień potrafi dostarczać du skupu metali kolorowych. Gdyby nie jego działanie te wory trafiłyby na wysypisko. :) ![]() ![]() Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Selekcjoner... |
słyszałem że taka osoba zarobi w ciągu miesiąca 2000-3000 zł ? to prawda?
|
|
nie mam pojęcia, ale z pewnością ten ładunek nie jest lekki ...
|
|
pracowita mroweczka podziwiam takich stanisław
|
|
prawdziwy biznes"men";]
|
|
hehehehe... ciekawe kiedy to było robione zdjęcie ??
|
|
Z 70 zł zarobi za to napewno
|
|
pomyślcie o tych bezimiennych którzy musieli wcześniej te piwo z puszek wypić :-) wielu ludzi pracowało na sukces Selekcjonera
|
|
Selekcjoner działa na os. Konstytucji i Górka Zawadzka - bynajmniej tam go widuję. Moje puszki z pewnością są w tych worach :D
|
|
wyobrazcie sobie ze kazda puszka jest zgniecona :) ile tego musi byc? :)
|
|
Podobno ponad 3 zł za kilogram, to przy 50 kg daje 150-200 zł. Ale przez dzień tyle się chyba nie uzbiera. Może przez cały tydzień?
|
|
Misiek-2lo napisał: >wyobrazcie sobie ze kazda puszka jest zgniecona :) ile tego musi byc? :) Tak! wyobraźcie sobie teraz jak bardzo zaśmiecamy nasze miasto, bo z pewnością nie wszystkie puszki pochodzą ze śmietnika, tylko z chodników i placów. Chwała mu za to, bo dzięki niemu jest trochę czyściej, a i on sobie zarobi. Na poparcie mojej tezy przytoczę przykład: na parkingu przy ul.Kołłątaja 2, 10 m od śmietnika siedzi w mercedesie facet i popija piwko (oczywiściew z puszki). Wracam z powrotem, faceta już nie ma, a puszka leży na trawniku przy placu zabaw, 10 m od śmietnika. Czekałem chwilę w nadzieii, że facet zaraz przjdzie, ale nie doczekałem się. Tak oto wygląda dbałość o nasze otoczenie. slm
|
|
u mnie przy osiedlu facet prasuje butelki plastikowe :D
|
|
żadna praca nie hańbi,ale każda męczy;-) "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
slm napisał: "...na parkingu przy ul.Kołłątaja 2, 10 m od śmietnika siedzi w mercedesie facet i popija piwko (oczywiściew z puszki). Wracam z powrotem, faceta już nie ma, a puszka leży na trawniku przy placu zabaw, 10 m od śmietnika." Prawie osiem metrów pustą puszką rzucić to sztuka!!! _________________________________________- ... & vice versa!
|
|
dzisiaj jak wyrzucałem śmieci spotkałem Selekcjonera przy prasowaniu puszek obcasem. powiedziałęm mu, że jest sławny bo piszą o nim w internecie. na początku nie bardzo zajarzył chyba co to internet to powiedziałem mu, że ludzie doceniają to, że bez niego byłoby o wiele brudniej. facet podrapał się po głowie, uśmiechnął i powiedział dziękuję.
|
|
Żadna praca niechańbi !!
|
|
ptysiu91: Twoje błędy w pisowni hańbią. Kup sobie słownik ortograficzny, a najlepiej elementarz. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |