Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep 517 !!! |
Słuchajcie kupiłam spodnie w wyżej wymienionym sklepie, uprałam ręcznie i.... puściły kolor!!! Czy komuś zdarzyło się coś takiego !!!Sprzedają tam totalny szajs!!! Skąd one mają ten towar!!!!!!!!!! MADE IN CHINA!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep 517 !!! |
woow ale nowosc... ciuchy z marywilskiej z przebitka ceny 20x
|
|
z kąd ????!!! Ja piernicze jestem zrozpaczona, zapłaciłam przeszło 100 zł!
|
|
Zgodnie z obowiązującym prawem, Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów podejmuje działania w przypadku naruszenia zbiorowych interesów konsumentów. Natomiast w sprawach indywidualnych bezpłatną pomoc prawną konsumenci mogą uzyskać m. in. u miejskich lub powiatowych rzeczników konsumentów. Do ich kompetencji należy: zapewnienie bezpłatnego poradnictwa konsumenckiego i informacji prawnej w zakresie ochrony interesów konsumentów, składanie wniosków w sprawie stanowienia i zmiany przepisów prawa miejscowego w zakresie ochrony interesów konsumentów, występowanie do przedsiębiorców w sprawach ochrony praw i interesów konsumentów, współdziałanie z właściwymi miejscowo delegaturami Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, organami Inspekcji Handlowej oraz organizacjami konsumenckimi, wytaczanie powództwa na rzecz konsumentów oraz wstępowanie, za ich zgodą, do toczącego się postępowania w sprawach o ochronę interesów konsumentów. Rzecznik konsumentów w sprawach o wykroczenia na szkodę konsumentów jest oskarżycielem publicznym w rozumieniu przepisów Kodeksu postępowania w sprawach o wykroczenia.
|
|
marywilska to takie centrum chińsko-polskie (dawniej zwany STADION - jednak wtedy było centrum chińsko-rosyjskie), spodnie kosztowały pewnie koło 15zł :)
|
|
o kurcze tyle kasy?? o beybe szok w trampkach
|
|
Na niktórych spodniach jeans na ulotkach są informację o mozliwości farbowania. Popatrz na metki. Ale jeżeli uprałaś z zaleceniami i co gorsza spodnie straciły kolor - oddaj do reklamacji i domagaj się kasy bądź wymiany.... może tak?
|
|
a ja kupuje w tym sklepie i nigdy mi sie nic takiego nie zdarzyło,zamiast pisac idz zloz reklamacje
|
|
made in china za 40 zł a sprzedawane za 130 zł , zadna markowa odzież a tylko szmateks
|
|
Zdarza się norma zareklamuj i po sprawie.
|
|
Oczywiście Made in China ;P Lepiej nie skomentuje bardziej dobitnie tego "butiku" tak jak i większości sklepów na ul długiej. Ubrania są słabej jakości a te ceny ?! Zapewne wiele rzeczy jest na rynku łomzynskim, ale w innych cenach. Zgadzam się z wcześniejsza osobą, na marywilskiej, hali banacha itp można kupić takie ciuchy o wiele, wiele, wiele taniej. Ale dużo osob i tak tam kupuje, bo w Łomzy oprocz sieciówek w stokrotce czy nielicznych sklepach nie można dostać nic normalnego do ubrania.
|
|
chilipepper05 nie gadaj że wszystkie shopy na Długiej sprzedajA to samo.jest kilka z dobrą gatunkowo odzieżą np.Lee Wrangler De Facto...A pozatym jeśli się w temacie jest to się wie że teraz większość odzieży jest szyta właśnie w Chinach a to dlatego że firmom odzieżowym to się opłaca.Wszędzie tak jest.
|
|
do bzzyyy dobrze ci tak ty pewnie jestes znajoma pawlaznavary hahhhahahhahahahahaha,ta co chodzi z kulkami hahahhahahahahha on kradnie ty tracisz i rzopaczasz hahhahahahahahah
|
|
czarny pijar konkurencji
|
|
pawełznavary jak wsiada do auta wkłaada sobie biały wibrator i odpala navarę i jest bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz często też zajeżdza do izy,co ogłaszza się na odlotach jak wchodzi do klatki to zaklada kaptur od bluzy i idzie na loda i od tylu blachy navary..............WE...........................cala w leasingu pracuje w de laval blondyn zboczeniec imprezowicz lubi tez panow
|
|
Ależ owszem zgadzam się z Toba Rufi :)
|
|
Ja kiedys tez czesto robilam zakupy,na jakosc nie narzekalam,ale ceny maja kosmiczne.wiele rzeczy jest na rynku o polowe taniej.np teraz spodniczki z kokardka.masakra.!!!
|
|
w szafie mam wiecej ubran niz w tym sklepie.A jesli chodzi o ceny to Kradziez
|
|
SZOK!
|
|
Fakt mogli by nieco przystopowac z cenami, bo to zdzierstwo! Przestałam tam kupowac.
|
|
A JA TAM LUBIE TEN SKLEP. ciuchy sa fajne!
|
|
Spodnice z kokardkami w ktorych wszyscy teraz chodza na rynku kosztuja 35 zl a u nich 70 lub 75zl.a jest identyczna.
|
|
ceny kosmiczne i to prawda, ze na rynku maja polowe taniej, ba!!! Nawet u chinczyka jest drozej niz na rynku, wiec jaki wniosek? Kupowac na rynku tlyko, ze niektorzy wola isc do 517 i zaplacic za tak zwana marke, bo to przeciez lans odziewac sie w takich sklepach, bo nie jedna paniusia na ryneczku nogi nie postawi
|
|
Gadacie na ten sklep a i tak w nim kupujecie :D heh Ja nie mam nic do sklepu 517 pozdrawiam ;))
|
|
Tak się składa że sprawdzałem towar i na Marywilskiej jak ktoś pisze tych ubrań się nie znajdzie... Ciuchy mają naprawdę wyszukane według mnie, a to że jest made in china to sorry ale co teraz nie jest..? Nawet ciuchy znanych marek szyte są w chinach bo tam maja fabryki i nie są to podróbki!
|
|
pawel z navary ma takiego lacho.ciga 2o lat stary alkoholik matka zulica dom melina menele dziady zlodzieje jak sie z lachonem widzi leje jej do ryja i przetrzymuje ta polyka i mowi pycha glodna bylam policzki ma jak chomik od ku.tasow i spermy
|
|
idz z reklamacja
|
|
A zwiewne kalisony mają ? dla dziadka _kalisony ;) Mają fajne ciuchy ,najfajniejsze w tym stylu w Łomży ,ale to nie są ubrania firmowe . bzzzy Oni ich przecież nie szyją tylko sprzedają......a myślałaś ,że z Paryża lub Mediolanu ;)
|
|
Jak się coś sprzedaje to bierze się za to odpowiedzialność . Towaru nie reklamujesz u producenta , a u sprzedawcy . Nie istotne czy to Paryż czy Mediolan - zdarza się . Po prostu zareklamuj .
|
|
zezowate szczęscie Chodziło mi o to ,że to nie jest wina sprzedawcy ,że z towarem się coś nie dzieje "uprałam ręcznie i.... puściły kolor" ,trzeba zareklamować . bzzzy Trzeba zareklamować,a nie zaraz pisać na forum jaki sklep zły . Zdarzają się w najlepszych markach reklamacje , najpierw idziesz i załatwiasz sprawę w miejscu zakupu ,a nie obsmarowujesz na forum .
|
|
Ja kupuję odzież tylko od sprawdzonych producentów często polskich... Mam kilka par od http://www.mimionline.pl/index.php/kategoria-produktu/spodnie/ Bardzo wytrzymałe, nie spierają się, nie zmieniają rozmiaru... Wysoka jakość bawełny i naprawdę wygodne.
|
|
spadaj pało . Nawet w święta w pracy .... Troll je...any
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |