Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hiv/aids |
dużo jest nosicieli w Naszym Mieście?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hiv/aids |
a myślisz że ktoś Ci sie do tego przyzna?
|
|
a co? boisz się?
|
|
do *Sun* wyobraż sobie ktoś ma hiv i zaraża innych oglądałam film, nic nie byo widać po tych ludziach,że mają +,połowa z + zaraża innych,duża część niby nie wie skąd mają +
|
|
dobrze że u mnie tylko z lodówki wyżerałaś bo pewnie tez bym był :):):)
|
|
do enya ja nie boję się,bo ja pilnuję siebie itp.
|
|
do marudy kiedy Ty śpisz?
|
|
no i niech tak bedzie...każdy niech się pilnuje i będzie git ;)
|
|
po tym pawleznavary chyba się musisz przebadać :) ale prawda wyjdzie na jaw i tak dopiero po min 3 miesiącach :) a tak poważnie - nawet jak ktoś jest nosicielem nawet może o tym nie wiedzieć - nie sadzisz? Kup wiec sobie karton gumek bo i tak się nie upilnujesz. Zwłaszcza, że zakażenie w testach na 100% wychodzi dopiero po jakimś czasie...wcześniej można przebadać się wstępnie tylko. I to chyba ppo 6 tygodniach
|
|
do enya ja bez gum nie dymam się do enya bez gum dopiero z kimś kogo Kocham po badaniach do enya jak można nie badać się?a są tacy ludzie
|
|
do czarnasuka:) Od wczoraj kiedy ciebie pognałem śpie w nocy :) A do wczoraj ,sypiałem kiedy ciebie nie było bo nocami musiałem lodówki pilnować :):)
|
|
czarnasukaczarna A ja się wcale nie dymam...najwyżej się z kimś kocham :) Ale to kwestia podejścia do tematu i wieku najprawdopodobniej heh... maruda :-)))
|
|
Wiecie co ??? Ja to sie chyba przejade na balkoniku kawałek bo juz nie wyrabiam :):):):) Jakie tematy z samego rana :):):):):):):):):):)
|
|
maruda bo to piątek...ludzie mają przestawiony tryb myślenia ;)
|
|
No kurcze :) To jest piątek rano a nie po 12 :):):) I juz nas tak wzięło???? :):):)
|
|
bo czarnasukaczarna zapewne żyje już weekendem...stąd te dylematy :-)
|
|
Ona weekendem żyje od niedzieli do niedzieli :) A pozostały wolny czas zajmuje sie niczym :):) Pewnie dlatego ma tyle problemów i nie jest w stanie tego wszystkiego ogarnąć :):):) No i jeszcze ta historia z pawlemznavary:( Może to człowieka wykończyć, oj może :):):):):):):):)
|
|
do marudy jakbym przejmowała się wszystkim,to bym już dawno umarła. a kto ich nie ma? /////////////////////////////// mnie weekend nie bierze.
|
|
|
7angelfree piękne zakończenie tematu :D
|
|
do sun jakie zakończenie?będzie 500 odpowiedzi
|
|
myślisz?
|
|
do *Sun*tak
|
|
tylko ty!!!
|
|
Chcesz zarobić na klikaniu w reklamy |
Chcesz zarobić na klikaniu w reklamy jeśli tak wejć na podano strone i zarabiaj razem zemno http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=artur5621 rejestracja darmowa użytkowanie tesz zarabiaj bez wychodzenia z domu polecam . Jeśli masz pytania nawszystkie odpowiem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |