wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czemu media o tym nie mówią??

"Kiedy nadejdzie dzień sądu ostatecznego, Allach da każdemu muzułmaninowi Żyda lub chrześcijanina do zabicia, tak aby muzułmanin nie poszedł do piekła."

http://religiapokoju.blox.pl/2011/06/Islamofobia-wygodny-sposob-na-przykrycie.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czemu media o tym nie mówią??

cos strasznego!!!

mnie to nie grozi :)

Ja jestem z Muzułmanami w dobrej komitywie i nie pluję na nich jadem nienawiści :):)

Więc spokojnie czekam tego strasznego dla was czasu :):):):):):)

maruda - aż słów brak. W artykule opisano jak torturowano niewinnego człowieka a ty się cieszysz, że ciebie to nie spotka.
Ręce opadają.
Może Żydem nie jesteś, ale jesteś pewnie Chrześcijaninem albo ateistą.
I nie widzisz nic złego w tym, że niewinny człowiek był torturowany przez to islamskie ścierwo?
Jesteś bardziej popaprany niż mi się zdawało.

E tam, to jeszcze nic. Według ichnich nauk doktryny islamskie przenoszone są drogą płciową.
Zabójstwa honorowe to codzienność. Zabijane są 16-latki, które odmówiły pójścia za mąż za niechcianego faceta. Przejście na inną religię (jakąkolwiek) karane jest śmiercią itp. (Honor rodziny najważniejszy. Rodzina musi się wtedy pozbyć wyrodnego członka).
Zabijanie chrześcijan to także codzienność. Palone są kościoły, nocą mordowane są koptyjskie rodziny. Ot, religia pokoju. Nie mówi się o tym i wielu innych sprawach, bo to by była mowa nienawiści.

Ahhh Protku jak mi jego żal :(:(:(:(

Tylko nie żal mi Muzułmanów torturowanych przez chrześcijan w imię Boga i miłości bliźniego :):):):):)

tylko i wyłącznie latający potwór spaghetti:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%85cy_Potw%C3%B3r_Spaghetti

Masze wiary różnią się ,muzułmanie nie mają przykazań "nie zabijaj" ono wzywa nas do określonych postaw i zachowań .

Nie może być islamski antysemityzm.Mahomet też był semitą.

Kiedys Chrystus już powiedział
Najważniejsze jest wierzenie
Żeby kazdy o tym wiedział

Więc pozwólmy innym wierzyć
aby mogli zycie przeżyć tak
Jak nakazał ich bóg .

Po co wzgarda i pogarda kiedy pycha z nieba spycha .

a nam nikogo nie dadzą?

Uwielbiam ten koronny lewacki argument - usprawiedliwianie współczesnego terroryzmu islamskiego wyprawami krzyżowymi sprzed setek lat. :)
Nie do obalenia. Coś jak "a u was to biją Murzynów" :)

bo to jest argument nie do obalenia biedna owieczko

Szacunek do człowieka jest to taki twór który działa w dwie strony a nie w jedną :)

Zacznij ,,wyższa" raso szanować innych a wtedy na pewno inni będą szanowali ciebie :):)

Ciekawa logika, zgodnie z nią np. dziś powinniśmy nienawidzić i zabijać Niemców, za próbę zamachu na Bolka Ch. i wojnę z 1002 roku ;)

Jasne, że szacunek należy się każdej istocie ludzkiej, niezależnie od koloru skóry czy miejsca urodzenia. Tyle, że porównując religie i kultury na nich oparte, to chrześcijaństwo, mimo swoich niewątpliwych win, dawno wyszło ze średniowiecza, a islam jakby nadal w nim tkwił. Fakt.
Szacunek w obie strony? Oczywiście, jak najbardziej, tylko obawiam się, że jedna ze stron ma go bardziej głęboko w dupie. Ciekawe, która?
Ostatecznie, jestem pewny, że wśród ofiar zamachów w Madrycie czy Londynie było mnóstwo osób lubiących i szanujących kulturę islamską. :)

terroryzm u muzułmanów wymyśliliły STANY trzeba sie trochę zaglebić

wiecie o to jest KORAN????

Dwie różne kultury , dwie rózne religie :)

Z tym że to chrześcijanie zawsze wchodzą z woja w islam a nie odwrotnie :):)

Aha, i nie jestem żadną owieczką i ogólnie żadna religia mnie nie interesuje, ale skoro ma być wzajemność i równość.. Można krytykować jedną z nich to i w drugą stronę powinno to działać.

I działa bo jak na razie to większość najeżdża na islam

Wybielając chrześcijaństwo :(

A tu niestety wina leży po obu stronach :)

No niestety. Ale ja z kolei mam odwrotne wrażenie, że dowolne jeżdżenie po chrześcijaństwie jest, że tak powiem, modne. Po islamie nie wolno, nawet jeśli krytykuje się konkretne zachowania a nie ubliża dla samej zasady.

Przecież maruda sam przyznaje, że po prostu boi się Muzułmanów, dlatego się do nich przymila. Wie, że ateiści , czy Chrześcijanie krzywdy mu nie zrobią, więc obraża wszystkich poza Muslimami.
Gdzieś tam wcześniej pisał, że Czeczeni powinni kogoś pobić za krytykowanie ich pasożytnictwa.

Czyli - to tchórz i hipokryta.

Mówisz protuś że jestem tchórzem ????

Może i jestem nie wypieram się tego :)

Ale ty jako bohater powinieneś swoje żale i lamenty wyrazić otwarcie i powiedzieć muzułmanom że są pasożytami a nie na forum jak szczur zza pleców atakujesz:)

To tyle z mojej strony palancie zza monitora:)

algeroth

Nie wiem czy zauważyłeś ale prothagoras nie krytykuje tylko ubliża :)

krytyka nie polega na tym żeby kogoś nazywać kozojebcą ,leniem czy tez pasożytem , ten dupek innych słów niestety nie używa:(

I dlatego uważam jego osobę za skończonego debila i błąd genetyczny :)

A może protuś masz ochotę pozwac mnie do sądu za to ??? Proszę bardzo.

Z chęcią popatrzę na twoja parszywą mordę i powiem ci to prosto w gębę, na tyle odwagi, pomimo to że nazywasz mnie tchórzem to mi wystarczy :)

image uploading

media mówią o idiotach

Gorzej wypaczonego wyznania jak tych latajacych dywanow nie poznalem. Ich trzeba opryskac jak stonke z powietrza i wykapac smierdzieli bo fuuuu od nich bije straszne , to narod smierdzieli i darmozjadow . Tylko czekac jak zaraz znowu w imie jakiegos debila zamorduja setki nie winnych ludzi , szkoda gadac trzeba sie zbroic :) Nie ma w Polsce dla dziadygow miejsca , wonnnn.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,

all right all night ;)

maruda - naprawdę pochlebia mi, że taki wypierdek jak ty aż nóżkami z nienawiści przebiera czytając moje posty. To dowodzi, że mam rację - prawda w oczy kole.

Otóż drogi matołku - podaj choć jedno zdanie w którym kogoś znieważyłem. Śmiało. Czekam.

To, że ciebie nazywam wypierdkiem to skutek tego, że ty pierwszy obraziłęś mnie. ZAWSZE mam taką zasadę, że nigdy pierwszy nie obrażam ludzi. Jak jednak ktoś obrazi mnie pierwszy - wtedy się nie krępuję.

Co do Kozojebców - kogo tak nazwałem??? Przytocz moją wypowiedź. Narazie snujesz swoje domysły.

Skoro przyznajesz się do strachu przed Muslimami i dlatego ich wychwalasz to nie mam więcej pytań.

Zapomniałes dodać AMEN :):):):):)

Gienia_Smoliwąsowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org