Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Simlock |
Witam, gdzie tanio można zdjąć sim locka w NOKIA 6070 albo jak można zdjąć samemu. Z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Simlock |
do pawełka przy dworcu HELP GSM czy jakos tak
|
|
W hali targowej na piętrze :)
|
|
na hali,koles zdejmuje sim lock
|
|
|
w du pe kopany
|
|
nie polecam Ci Pawła kawał oszusta.. Na hali targowej u Adam
|
|
I czego dupe opieprzasz Pawełkowi . Wg mnie najlepiej i najtaniej robi w łomży , profesjonalnie , nie zadne rozkrecanie i szukanie *** wie czego . Ja polecam i nie mam mu nic do zarzucenia.
|
|
Tylko Pawel z Help Gsm.
|
|
najlepiej i najtaniej można simlocka zdjąć w WORTELU na DMOWSKIEGO 1A robiłem z nokii e 52 z orange i koszt 100 zl i z dnia na dzień był zrobiony
|
|
ściągnij se kalkulator kodów z neta i za frajer se zdejmiesz. Panie Sławku nie ładnie se robić auto reklamę :) Tu Fundacja TVN Nie jesteś Sam. Jeśli chcesz pomóc ofiarom tsunami wyślij swoje zdjęcie, aby zobaczyli że na świecie są jeszcze większe tragedie.
|
|
Kumpel 3 dni w zamrazarce trzymal i pozniej wsadzil na tydzien do klatki z chomikiem i simlock sie wkur.... sam wyszedl. Tanio polecam !!!
|
|
Help GSM,zawsze jak mam problem z komórkami tam idę i zawszę jest miła obsługa i dobrze wykonana praca.Polecam !
|
|
U Pawła za 10 zł a w tym WORFELU chcieli 25 zł więc polecam :)
|
|
a mój kolega wsadził do mrowiska telefon , ale po pijaku i teraz znaleść nie może. podobno z simlockiem się widział. czyli to działa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |