Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szambo betonowe szczelne |
Witam serdecznie. Czy ktoś z was budował ostatnio dom oraz szambo? Z uwagi na specyfikę gruntu interesuje mnie o szczelny zbiornik, betonowy lub z tworzywa sztucznego. Kto w Łomży czy okolicach się tym zajmuje? Kto budował takie coś - może mi polecić jakąś firmę. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szambo betonowe szczelne |
Wsadz 4 kręgi bez dna i nie bedziesz nigdy wywozil szmba ja tak mam przy mojej willi
|
|
Ten post to ma być żart czy na poważnie? Napisałem - z uwagi na specyfikę gruntu interesuje mnie SZAMBO SZCZELNE. Ta "Twoja willa" to chyba marzenie... zanim napiszesz kolejny bezsensowny post informuję Cię że z "czterech kręgów bez dna" też trzeba wywozić.
|
|
nie zważaj na Zbycha to znany erotoman-gawędziarz i posiadacz 20letniej beemki heheh http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Ja nie wywoże wypompowuje do rzeki ale tylko wtedy jak jest duzo wody
|
|
ja to za płot wylewam i nie musze wywozić no i problem plam znika sam he he he
|
|
Dzięki LegendarnyObywatelu.... Czy na tym forum piszą sami idioci? Nie masz nic merytorycznego do powiedzenia to po co piszesz bzdury? No chyba że chcesz podbić wątek (dziękuję)
|
|
A od moje BMW prosze sie odczepic biedaki
|
|
Zbychu przecież ty masz syrenke nic nie pisałeś że zmieniłeś auto
|
|
Mam dwa samogody a co bogaty jezdym
|
|
Witam serdecznie. Czy ktoś z was budował ostatnio dom oraz szambo? Z uwagi na specyfikę gruntu interesuje mnie o szczelny zbiornik, betonowy lub z tworzywa sztucznego. Kto w Łomży czy okolicach się tym zajmuje? Kto budował takie coś - może mi polecić jakąś firmę. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. ---------------------------------------------------- Proszę moderatora forum o usunięcie offtopikowych wypowiedzi i napomnienie niektórych wypowiadających się w tym wątku.
|
|
japoniec tu niema moderatora, albo ma to w d..ie. Sprawdz w piątnicy za motelem tam widziałem plastikowe pojemniki na szambo.
|
|
robrob wolność słowa to nie te czasy komunizmu
|
|
Powtarzasz się z tym szambem !!!!
|
|
Najlepiej samemu wybetonowac,jest najtaniej,a jezeli nie masz czasu daj namiar to sie dogadamy!Wogle ile metrow szesciennych cie interesuje?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |