Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kosmetyczka MASAKRA!!POMOCY |
Witam pochodze z Wroclawia milamlam probny makijaz u Serafinskiej Katarzyny na 3 maja nie dość ze za ciemno to nie dala mi przetlumaczyc o co chodzi i z tego co mowila mi kolezanka ktora tydzien temu brala slub i sie u niej malowala i awanture zrobila bo makijaz bym tragiczny i kazda z klientek wychodzi w tym sammym tylko inne kolory !!!!!!a Pani ktora jej pomaga jej pracownica nawet paznokci nie umiala pomalowac bo smogi zostaly a lakiej pani katarzyny odprysl na drugi dzien pomsta stary czy co?? Teraz szukam na lipca kosmetyczki ktora zrobi mi makijaz delikatny i ktora jest mniej zarozumiala czy ktos mi pomoze??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kosmetyczka MASAKRA!!POMOCY |
a tak chwalili ... i przechwalili ! ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Wow Wrocław fajne miasto P1 Maximus, 9 brama , La scala i palazzo rzadziło sie kiedyś. Pozdro dla Wrocławianki :-)
|
|
hmm może warto wybrać się do salonu kosmetycznego przy tak zwanym "blaszaku" taki ciemny rudy budynek ..
|
|
na byłej bazie WZ-GS proponuje tam robią od ręki i za połowe ceny
|
|
Znów konkurencja próbuje kogoś wykończyć poprzez antyreklamę na forum. Tak tu jest ze nie tylko jak zapytasz o zespół na wesele to jeden na drugiego pluje.
|
|
Makijaz zrobie profezzionalnie za nie drogo paznokcie równo poobgryzam. Tommek masz racje kogoś chu... strzela i jest bardzo zawistny nie trzeba pisac na forum jak sie szuka wystarczy popytac
|
|
Czytając ten bełkot i błędy to pisała osoba która chyba podstawówki nie skończyła.
|
|
do panny nikt78?? a o kogo chodzi??
|
|
Dobra kosmetyczka jest w Hotelu Gromada na I piętrze. Pani Małgosia
|
|
Chodzi o tą pannę która założyła ten post.
|
|
ooo tak znam ją dobra jest och ech
|
|
do panny nikt78 a no rozumiem no i własnie tak myślałem
|
|
Plastikowa lala ta Pani od postu ????
|
|
Jeśli pani Serafińska maluje tak tragicznie jak tutaj malowała tą dziewczynę http://serav.blogspot.com/2011/04/edyta.html to chciałabym być codziennie tak malowana...
|
|
ksieżniczka z zasiedmiogórogrodu
|
|
Doda albo Mandaryna hehe
|
|
Ja byłam zadowolona ze swojego makijażu na swój ślub . Był delikatny i super wyglądał i trwały
|
|
pamiętam niemogłem rozmazać go
|
|
panna nikt78 to pani serafinska ;p niestety ale pani lata swietnosci sie juz skonczyly, nie wystarczy teraz nalozyc maski w dodatku nie pasujacej odcieniem do reszty ciala, wypalia sie juz pani
|
|
ja też: myślę że Pani Serafińska to za bardzo nie ma czasu by siedzieć na tym czy innym forum i czytać żale niespełnionych księżniczek które same nie wiedzą co chcą. Co jakiś czas pojawiają się posty próbujące zrobić złą reklamę p. Kasi i jej mężowi. Z tego co widzę, bez skutecznie :)
|
|
panna nikt78 super te fotki a ta co zalozyla ten post to szkoda gadac Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
|
Jeśli P Serafińska by była taka kiepska to by nie miała zapisów na rok wcześniej . Zastanówcie się .. Ja narzekać nie mogę mój makijaż był chwalony przez siostrę mojego męża która jest kosmetyczką ale z daleka
|
|
pipi14106 popieram cię pamientam ten makijaż normalnie boski był szok no w chińskich trampkach
|
|
Ludzie ale wy macie narąbane w tych główkach.. Antyreklama. Nie karmić trolla. Pozdrawiam panią Kasię, która umalowała mnie na m.in studniówkę. Śmiem twierdzić, że nie wyglądałam jak reszta klientek pani kosmetyczki, bynajmniej nie chodzi o kolor makijażu. I wrócę do tego salonu nie raz. Rozsądni ludzie sprawdzają w rzetelnych źródłach opinie na temat fachowców tak swoją drogą. A 4lomza takim źródłem nie jest od dawna.
|
|
jeden drugiemu dupe obsrywa...takie rzeczy powinny byc karalne...jak nie makijaz to paznokcie, jak nie paznokcie to wlosy....juz sie tego wszystkiego czytac nie chce...
|
|
NO I KOŁA ZAPASOWE
|
|
do mciusza1 ty jesteś tak tępa,że nawet sama nie potrafisz się pomalować??????????????? i do tego z wrocławia? we wrocławiu są same łajzy hahahahah.
|
|
CZARNASUKACZARNA ale ty umiesz doj...ać wiesz???
|
|
do robciu k......................a sama nie umie się pomalować?TO KOBIETA?KAŻDA PRAWDZIWA KOBIETA UMIE SIĘ POMALOWAĆ.
|
|
robciu dobrze że mnie popierasz ;)
|
|
do mciusza1 a tak wogole co ty umiesz sama zrobić? ona jeszcze chwali się,ze nie umie się pomalować. myślałam,że wrocław to metropolia itp.,a tam debile
|
|
Pan Bóg gdy stworzył kobietę powiedział: a ty będziesz musiała się malować.
|
|
...oj ludzie, ludzie!!! nie chwalę i nie bronię, ale jeśli komuś coś soś się nie podoba to niech załatwi sprawę z tą panią- jeśli chodzi o makijaż, jak o zdjęcia to z tym panem... Powiem tak: jeśli każdy z Was nigdy nie spartolił roboty to znaczy że jest najlepszy na świecie....obojetnie w jakiej dziedzinie, ponieważ nic nie umie i nic nie robi....POZDRAWIAM wyrzekających...
|
|
Polecam Panią Małgosię - pracuje w Hotelu Polonez :)
|
|
A mi sie wydaje że konkurencja sie odzywa i każdy swoje zachwala!!! Ja tam jetem bardzo zadowolona z usług tej Pani...
|
|
Ludzie nie obchodzi mnie wasza Pani Serafińska ja jestem nie zadowolona i potrzebuje kogos kto maluje lepiej albo ma inna technike a czy wam sie podoba to wasza sprawa mi NIE i jesli tu nie mieszkam i jestem z innego miasta to u licha jak mam niby dowiedziec sie od innych troche malo w tym logiki a ze ma takie wyprzedzenie roczne to i tak niewiele bo sa makijazystki ktores maja 2 lata do przodu a takie nie sa cwane jak ta wasza kasia!!!!!! Osoba które odpisaly mi madrze powtarzam mądrze na moj post dziekuje za rade i nie jestem plastikowa lala ale lubie naturalnosc nie umalowanie jak u starej baby u ktorej wszystko trzeba zatuszowac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ten kto jej tak broni to moze sama Pani Serafinska sie wypowiada i myśle, ze stwierdzenie ze nie siedzi na 4lomza to blad!! niech sobie maluje ale wole kogos innego sprobowac dziekuje tym ktorzy to rozumieją
|
|
do mciusza1 ci.ągaj się par.owo
|
|
do pani ktora wyslala post retusz zdjęc czyni cuda chyba to byla reklama siebie nie makijazu po drugie nie zawsze kazdy chce taki sam miec makijaz bo wszystkie kobiety wychodza z tym samym w innych kolorach przez tyle lat chyba trzeba bylo sie nauczyc szkoda ze nic jeszcze nowego oprocz smoky eye nie widzialam u tej Pani
|
|
mciusza ja szukałam makijażystki i w końcu trafiłam na odpowiednią,,też wychodzę za mąż i tydz temu miałam robiony próbny makijaż w intercosmetic,i naprawde rewelacja, ani mi nie spłynął, ani się nie wytarł,fakt że na drugi dzień po nocy rozmazały mi się oczy ale naprawde jestem pewna że mi wytrzyma tyle godzin...polecam z czystym sumieniem,leśli chodzi o paznokcie to kiedyś mi malowały i też super no ale ja będę robila żele i mam już sprawdzoną panią na legionów.no i jeśli chodzi o makijaż to przede wszystkim mają dobre kosmetyki,cena też bardzo przystępna...
|
|
Mi po nocy się nic nie rozmazało jeszcze miałam makijaż na drugi dzień na plener .. Wyglądał jak świeżo zrobiony
|
|
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj jaka brudaska pipi14106 twarzy nie myjesz?
|
|
jakie problemy, łał... ... mi po trzech dniach nie chciało się zmyc, jak zaschło... i tak się zdarza jak zawory puszczają..hihi a ty się rozmazało-musicie sie malować, chyba że z urodą na bakier...
|
|
czarna suka czarna może z ciebie Na swój slub miałam położony podkład jeden jedyny raz bo nigdy sama tego świństwa nie kłade
|
|
do pipi14106 jestem badzo czarna skora,wlosy jak mulatka
|
|
mciusza1: To że ci nie odpowiada styl malowania danej kosmetyczki nie oznacza że źle maluje. Fajnie że masz tak wysoką samoocenę swojej urody ale powinnaś wziąć pod uwagę że może tak różowo nie jest i makijaż delikatny podczas zdjęć będzie niezauważalny i odkryje wszystkie Twoje niedoskonałości. Tak przy okazji zapoznaj się kochana z artykułem na stronie pary fotografów z trójmiasta http://www.bwphotography.pl/blog/?p=2790 . Są bardzo uznanymi fotografami, zwycięzcami międzynarodowych konkursów. To tak przy okazji jeśli dalej ktoś twierdzi że naturalny, delikatny makijaż jest najlepszy na całodzienno-nocne wesele :) Ps. Smoke -eye jest często używany przez p. Kasię ale nie jedyny, trochę chyba za mało widziałaś prac tej Pani żeby taką opinię wydawać. Pozdrawiam Joanna
|
|
mciusza1 Kasia bardzo fajnie maluje , wiem to i słyszałam wiele pozytywnych opinij na temat jej makijażów .Paznokcie robiłam u niej i byłam bardzooooo zadowolona ,nie wiem o co Tobie chodzi ? Jest bardzo miłą osobą i nie sądzę żeby nie można było się z nią dogadać .Oczywiście wszystko jest kwestią gustu , co komu pasuje ;) Do lipca masz jeszcze czas znaleźć makijażystkę z której makijażu będziesz zadowolona ,ktoś wspomniał o Pani z Poloneza ,potwierdzam ,zna się na tym :)
|
|
mciusza1 Bierz też pod uwagę ,że makijaż ślubny nie może być niewidoczny , być może odniosłaś takie wrażenie , na zdjęciach ślubnych to będzie zupełnie inaczej wyglądać , sama się przekonasz . Czytając tytuł postu "Kosmetyczka MASAKRA!!POMOCY" ,myślałam że jakaś kosmetyczka twarz Tobie zniszczyła , nieładnie tak komuś tyłek obsmarowywać na forum .Dramatyzujesz dziewczyno !
|
|
Uwazam, że Kasia Serafińska to najlepsza makijażystka w lmz, ale to moje zdanie. Fakt chyba trochę piórek przybyło nie eleganckie jest przerzucanie klientek do swojego pracownika. Delikatny, ładny i trwały makijaż wykonuje też Pani w salonie perfect na ulicy małachowskiego w nowych blokach obok salonu fryzjerskiego edyta pozdrawiam mciusza1
|
|
Polecam na Nowogrodzkiej (fryzjer i kosmetyczka), jak jechać od Urzędu Pracy to za Spółdzielnią w domku jednorodzinnym jest salon. Jestem zadowolona z makijarzu jaki zawsze miałam robiony jak również z innych zabiegów kosmetycznych, obsługa SUPER!!!
|
|
a co mozecie powiedziec o salonie dotyk piekna?? ktos mial tam robiony makijaz ?
|
|
Ja polecam ogromnie salon dotyk piękna, trzy moje znajome miały tam robiony makijaż na wesele i bardzo były zadowolone. Widziałam makijaż na żywo u jednej z nich i super dobrany do urody dziewczyny. Słyszałam też, że zabiegi są tam solidine i dokładnie wykonywane i jest dużo taniej karoilina
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |