wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kosmetyczka MASAKRA!!POMOCY

Witam pochodze z Wroclawia milamlam probny makijaz u Serafinskiej Katarzyny na 3 maja nie dość ze za ciemno to nie dala mi przetlumaczyc o co chodzi i z tego co mowila mi kolezanka ktora tydzien temu brala slub i sie u niej malowala i awanture zrobila bo makijaz bym tragiczny i kazda z klientek wychodzi w tym sammym tylko inne kolory !!!!!!a Pani ktora jej pomaga jej pracownica nawet paznokci nie umiala pomalowac bo smogi zostaly a lakiej pani katarzyny odprysl na drugi dzien pomsta stary czy co??
Teraz szukam na lipca kosmetyczki ktora zrobi mi makijaz delikatny i ktora jest mniej zarozumiala czy ktos mi pomoze??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kosmetyczka MASAKRA!!POMOCY

a tak chwalili ... i przechwalili !

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Wow Wrocław fajne miasto P1 Maximus, 9 brama , La scala i palazzo rzadziło sie kiedyś.

Pozdro dla Wrocławianki :-)

hmm może warto wybrać się do salonu kosmetycznego przy tak zwanym "blaszaku" taki ciemny rudy budynek ..

na byłej bazie WZ-GS proponuje tam robią od ręki i za połowe ceny

Znów konkurencja próbuje kogoś wykończyć poprzez antyreklamę na forum. Tak tu jest ze nie tylko jak zapytasz o zespół na wesele to jeden na drugiego pluje.

Makijaz zrobie profezzionalnie za nie drogo paznokcie równo poobgryzam.

Tommek masz racje kogoś chu... strzela i jest bardzo zawistny nie trzeba pisac na forum jak sie szuka wystarczy popytac

Czytając ten bełkot i błędy to pisała osoba która chyba podstawówki nie skończyła.

do panny nikt78??
a o kogo chodzi??

Dobra kosmetyczka jest w Hotelu Gromada na I piętrze. Pani Małgosia

Chodzi o tą pannę która założyła ten post.

ooo tak znam ją
dobra jest

och ech

do panny nikt78
a no rozumiem no i własnie tak myślałem

Plastikowa lala ta Pani od postu ????

Jeśli pani Serafińska maluje tak tragicznie jak tutaj malowała tą dziewczynę http://serav.blogspot.com/2011/04/edyta.html to chciałabym być codziennie tak malowana...

ksieżniczka z zasiedmiogórogrodu

Doda albo Mandaryna hehe

Ja byłam zadowolona ze swojego makijażu na swój ślub . Był delikatny i super wyglądał i trwały

pamiętam niemogłem rozmazać go

panna nikt78 to pani serafinska ;p niestety ale pani lata swietnosci sie juz skonczyly, nie wystarczy teraz nalozyc maski w dodatku nie pasujacej odcieniem do reszty ciala, wypalia sie juz pani

ja też: myślę że Pani Serafińska to za bardzo nie ma czasu by siedzieć na tym czy innym forum i czytać żale niespełnionych księżniczek które same nie wiedzą co chcą. Co jakiś czas pojawiają się posty próbujące zrobić złą reklamę p. Kasi i jej mężowi. Z tego co widzę, bez skutecznie :)

panna nikt78 super te fotki a ta co zalozyla ten post to szkoda gadac

Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.

Jeśli P Serafińska by była taka kiepska to by nie miała zapisów na rok wcześniej .
Zastanówcie się ..
Ja narzekać nie mogę mój makijaż był chwalony przez siostrę mojego męża która jest kosmetyczką ale z daleka

pipi14106 popieram cię

pamientam ten makijaż

normalnie boski był

szok no w chińskich trampkach

Ludzie ale wy macie narąbane w tych główkach..
Antyreklama. Nie karmić trolla.

Pozdrawiam panią Kasię, która umalowała mnie na m.in studniówkę. Śmiem twierdzić, że nie wyglądałam jak reszta klientek pani kosmetyczki, bynajmniej nie chodzi o kolor makijażu. I wrócę do tego salonu nie raz.

Rozsądni ludzie sprawdzają w rzetelnych źródłach opinie na temat fachowców tak swoją drogą. A 4lomza takim źródłem nie jest od dawna.

jeden drugiemu dupe obsrywa...takie rzeczy powinny byc karalne...jak nie makijaz to paznokcie, jak nie paznokcie to wlosy....juz sie tego wszystkiego czytac nie chce...

NO I KOŁA ZAPASOWE

do mciusza1 ty jesteś tak tępa,że nawet sama nie potrafisz się pomalować???????????????

i do tego z wrocławia?

we wrocławiu są same łajzy hahahahah.

CZARNASUKACZARNA ale ty umiesz doj...ać wiesz???

do robciu

k......................a sama nie umie się pomalować?TO KOBIETA?KAŻDA PRAWDZIWA KOBIETA UMIE SIĘ POMALOWAĆ.

robciu dobrze że mnie popierasz ;)

do mciusza1 a tak wogole co ty umiesz sama zrobić?

ona jeszcze chwali się,ze nie umie się pomalować.

myślałam,że wrocław to metropolia itp.,a tam debile

Pan Bóg gdy stworzył kobietę powiedział: a ty będziesz musiała się malować.

...oj ludzie, ludzie!!!
nie chwalę i nie bronię, ale jeśli komuś coś soś się nie podoba to niech załatwi sprawę z tą panią- jeśli chodzi o makijaż, jak o zdjęcia to z tym panem...
Powiem tak:
jeśli każdy z Was nigdy nie spartolił roboty to znaczy że jest najlepszy na świecie....obojetnie w jakiej dziedzinie, ponieważ nic nie umie i nic nie robi....POZDRAWIAM wyrzekających...

Polecam Panią Małgosię - pracuje w Hotelu Polonez :)

A mi sie wydaje że konkurencja sie odzywa i każdy swoje zachwala!!!
Ja tam jetem bardzo zadowolona z usług tej Pani...

Ludzie nie obchodzi mnie wasza Pani Serafińska ja jestem nie zadowolona i potrzebuje kogos kto maluje lepiej albo ma inna technike a czy wam sie podoba to wasza sprawa mi NIE i jesli tu nie mieszkam i jestem z innego miasta to u licha jak mam niby dowiedziec sie od innych troche malo w tym logiki a ze ma takie wyprzedzenie roczne to i tak niewiele bo sa makijazystki ktores maja 2 lata do przodu a takie nie sa cwane jak ta wasza kasia!!!!!! Osoba które odpisaly mi madrze powtarzam mądrze na moj post dziekuje za rade i nie jestem plastikowa lala ale lubie naturalnosc nie umalowanie jak u starej baby u ktorej wszystko trzeba zatuszowac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ten kto jej tak broni to moze sama Pani Serafinska sie wypowiada i myśle, ze stwierdzenie ze nie siedzi na 4lomza to blad!! niech sobie maluje ale wole kogos innego sprobowac dziekuje tym ktorzy to rozumieją

do mciusza1 ci.ągaj się par.owo

do pani ktora wyslala post retusz zdjęc czyni cuda chyba to byla reklama siebie nie makijazu po drugie nie zawsze kazdy chce taki sam miec makijaz bo wszystkie kobiety wychodza z tym samym w innych kolorach przez tyle lat chyba trzeba bylo sie nauczyc szkoda ze nic jeszcze nowego oprocz smoky eye nie widzialam u tej Pani

mciusza ja szukałam makijażystki i w końcu trafiłam na odpowiednią,,też wychodzę za mąż i tydz temu miałam robiony próbny makijaż w intercosmetic,i naprawde rewelacja, ani mi nie spłynął, ani się nie wytarł,fakt że na drugi dzień po nocy rozmazały mi się oczy ale naprawde jestem pewna że mi wytrzyma tyle godzin...polecam z czystym sumieniem,leśli chodzi o paznokcie to kiedyś mi malowały i też super no ale ja będę robila żele i mam już sprawdzoną panią na legionów.no i jeśli chodzi o makijaż to przede wszystkim mają dobre kosmetyki,cena też bardzo przystępna...

Mi po nocy się nic nie rozmazało jeszcze miałam makijaż na drugi dzień na plener .. Wyglądał jak świeżo zrobiony

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj jaka brudaska pipi14106

twarzy nie myjesz?

jakie problemy, łał...
... mi po trzech dniach nie chciało się zmyc, jak zaschło...
i tak się zdarza jak zawory puszczają..hihi
a ty się rozmazało-musicie sie malować, chyba że z urodą na bakier...

czarna suka czarna może z ciebie
Na swój slub miałam położony podkład jeden jedyny raz bo nigdy sama tego świństwa nie kłade

do pipi14106 jestem badzo czarna skora,wlosy jak mulatka

mciusza1: To że ci nie odpowiada styl malowania danej kosmetyczki nie oznacza że źle maluje. Fajnie że masz tak wysoką samoocenę swojej urody ale powinnaś wziąć pod uwagę że może tak różowo nie jest i makijaż delikatny podczas zdjęć będzie niezauważalny i odkryje wszystkie Twoje niedoskonałości.
Tak przy okazji zapoznaj się kochana z artykułem na stronie pary fotografów z trójmiasta http://www.bwphotography.pl/blog/?p=2790 . Są bardzo uznanymi fotografami, zwycięzcami międzynarodowych konkursów. To tak przy okazji jeśli dalej ktoś twierdzi że naturalny, delikatny makijaż jest najlepszy na całodzienno-nocne wesele :)

Ps. Smoke -eye jest często używany przez p. Kasię ale nie jedyny, trochę chyba za mało widziałaś prac tej Pani żeby taką opinię wydawać.
Pozdrawiam
Joanna

mciusza1

Kasia bardzo fajnie maluje , wiem to i słyszałam wiele pozytywnych opinij na temat jej makijażów .Paznokcie robiłam u niej i byłam bardzooooo zadowolona ,nie wiem o co Tobie chodzi ? Jest bardzo miłą osobą i nie sądzę żeby nie można było się z nią dogadać .Oczywiście wszystko jest kwestią gustu , co komu pasuje ;)
Do lipca masz jeszcze czas znaleźć makijażystkę z której makijażu będziesz zadowolona ,ktoś wspomniał o Pani z Poloneza ,potwierdzam ,zna się na tym :)

mciusza1

Bierz też pod uwagę ,że makijaż ślubny nie może być niewidoczny , być może odniosłaś takie wrażenie , na zdjęciach ślubnych to będzie zupełnie inaczej wyglądać , sama się przekonasz .

Czytając tytuł postu "Kosmetyczka MASAKRA!!POMOCY" ,myślałam że jakaś kosmetyczka twarz Tobie zniszczyła , nieładnie tak komuś tyłek obsmarowywać na forum .Dramatyzujesz dziewczyno !

Uwazam, że Kasia Serafińska to najlepsza makijażystka w lmz, ale to moje zdanie.
Fakt chyba trochę piórek przybyło nie eleganckie jest przerzucanie klientek do swojego pracownika.
Delikatny, ładny i trwały makijaż wykonuje też Pani w salonie perfect na ulicy małachowskiego w nowych blokach obok salonu fryzjerskiego edyta
pozdrawiam mciusza1

Polecam na Nowogrodzkiej (fryzjer i kosmetyczka), jak jechać od Urzędu Pracy to za Spółdzielnią w domku jednorodzinnym jest salon. Jestem zadowolona z makijarzu jaki zawsze miałam robiony jak również z innych zabiegów kosmetycznych, obsługa SUPER!!!

a co mozecie powiedziec o salonie dotyk piekna?? ktos mial tam robiony makijaz ?

Ja polecam ogromnie salon dotyk piękna, trzy moje znajome miały tam robiony makijaż na wesele i bardzo były zadowolone. Widziałam makijaż na żywo u jednej z nich i super dobrany do urody dziewczyny. Słyszałam też, że zabiegi są tam solidine i dokładnie wykonywane i jest dużo taniej

karoilina

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org