Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytałam o firmę Uniglas,Dantex,TMT,Pakoss OKRUSZEK ,i ludzie kłmią |
Czemu odpowiadający kłamią? wypowiadając się w superlatywach o tych firmach:) hmmm brak odwagi? zrozumiałe odpowiadający są pracownikami lub właścicielami tych firm,dlaczego nie piszecie prawdy jakie to są naprawdę firmy? dlaczego wprowadzacie w błąd? Doskonale wiecie ze nikt nigdy żaden z Was nie poszedł by tam do pracy .Wolałabym do końca moich dni żebrać po śmietnikach jak dorabiać tych w/w wymienionych. Piszcie śmiało łomżyniacy śmiało :) .Ja na miejscu tam pracujących zawiadomiła bym co najmniej inspekcję pracy w Łomży lub Białymstoku .Sami wiecie jak Was tam wykorzystują :) śmiało zapraszam do dyskusji adres inspekcji pracy na stronach wystarczy wpisać w Google już. Pozdrawiam Was nie dajcie się !! pieniądze to nie wszystko za chwile nie będziecie tam pracować jak większość może nie prawdę piszę? :) Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytałam o firmę Uniglas,Dantex,TMT,Pakoss OKRUSZEK ,i ludzie kłmią |
Szukasz roboty i od razu wspominasz o inspekcji pracy? Po tym wpisie znajdziesz na pewno dobrze płatną pracę. Przy składaniu podania o przyjęcie nie zapomnij dołączyć swoich wypocin na forum 4lomza. br1
|
|
Miliony ton wody w Narwi upłynie zanim ludzie z Łomży zmienią swoją mentalność biedaka, dorobkiewicza i wiecznej ofiary losu... Nie ma co....Tu nawet Sąd Boży nie pomoże... jakiej pracy szukasz alibaba? SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
alibaba z tymi firmami które wymieniłaś to nie do końca prawda bo jeśli chodzi o tmt w porównaniu z piekarniami to raj na ziemi .Tam przynajmniej prawo szanują o piekarnie to jedno wielkie bezprawie i wyzysk za grosze do granic możliwości zwłaszcza w Piątnicy!!!
|
|
znowóż alibabę z roboty wywalili?
|
|
co? Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Dla leni każda praca to koszmar. Koszmarem dla pracodawcy jest taki pracownik jak Ty.
|
|
OKRUSZEK 2 miejsce z seri Królowie wyzysku.
|
|
A co dokazuja w tym Okruszku?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |