Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca inżynierska z informatyki |
witam serdecznie szukam osoby która napisała by mi prace inżynierską z informatyki na jak najszybciej dziękuję bardzo za odpowiedzi mój nr gg8599389 pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca inżynierska z informatyki |
W pore sie obejrzalas....
|
|
niech zgadnę Agrobyznes, czy PWSIP? I właśnie tacy "naukowcy" opuszczają potem mury szkoły z dumą trzymając kwitek "uczelni wyższej". Ale co za różnica przecież mama, ciocia czy wujek powiedział że może da się załatwić gdzieś pracę tylko jako podkładkę potrzeba kwitek ;)
|
|
jeżeli nie macie nic do powiedzenia w tej sprawie to po co to komentujecie to forum jest po to aby ludzie sobie pomagali a nie takie miłe komentarze snuli i nie układajcie innym przyszłości jak wam w ten sposób układają temat nie brzmi tak jak to komentujecie dziękuję za uwagę
|
|
Jak dla mnie to zwykle oszustwo nie pomoc bedzie.
|
|
chodzi o pomoc w napisaniu udzielenie wskazówek to chyba nie oszustwo
|
|
"witam serdecznie szukam osoby która napisała by mi prace inżynierską z informatyki na jak najszybciej dziękuję bardzo za odpowiedzi mój nr gg8599389 pozdrawiam" Ośmieszasz się "informatyku" od siedmiu boleści. Bez honoru, bez ambicji....tfu
|
|
"chodzi o pomoc w napisaniu udzielenie wskazówek to chyba nie oszustwo" - znam czlowieka, ktory w tym akurat moze Ci pomoc - nazywa sie PROMOTOR. Ale rzeczywiscie pomoc nie jest oszustwem, ale "...napisała by mi prace inżynierską z informatyki na jak najszybciej..." juz jest. Nikt nie jest genialny, ale sa pewne granice, ktorych nie powinno sie lamac...
|
|
dziękuję bardzo za zainteresowanie nie było tematu pozdrawiam
|
|
Jaki temat pracy, podaj jakis kontakt na siebie to pogadamy
|