sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOKTOREK OD MAŃCZAKÓW

Zastanawiam się czy oglądał wczoraj tvp1 o odpowiedniej porze :-]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOKTOREK OD MAŃCZAKÓW

Zwykła szuja, nie mająca nic wspólnego z Hipokratesem.
Opinia publiczna powinna go wdeptać w ziemię.

Panu Korolczukowi, jako lekarzowi podziękujmy, bo jak może być lekarzem jeśli nie jest wrażliwym i uczciwym człowiekiem. Lekarz powinien być uczciwy, a jak jest widzimy i słyszymy? Czy można powierzyć życie swego dziecka człowiekowi, który nie ma honoru? Który kłamie i wierzy tylko w pieniądze? Nie !!!!!!!!!!!

Zapewne oglądał program, skoro dostał zaproszenie. Stchórzyła hiena i napisała list. Forum być może też czytuje.

No przecież doktor w wywiadzie powiedział, że chce spełnić swoje marzenia. Ma dzieci któe chce wykształcić.....ciekawe czemu nie napisał tego w liście do redakcji..... ehhhh

to jest dosłowna paranoja.
człowiek na oczach wszystkich wykorzystał takie cierpiące dzieci

jak teraz oglądałem ten reportaż to tylko myślałem ze jak bym go w ciemnym kącie spotkał to potem i on potrzebował by wsparcia na leczenie

ta sprawa nie może się zakończyć inaczej jak oddaniem całej co do grosza kasy dla dzieci

inaczej ludzie wezmą sprawy w swoje ręce

a doktor jeszcze wyrok powinien dostać i miejmy nadzieje ze tak będzie

a tak w ogóle to tez ksiądz co mówił z ambony może by głos zabrał i powiedział jak to było.

Lekarze - ludzie o chorych duszach...
Jestem pod wrażeniem jak zmanipulował kościół i społeczeństwo. Ktoś to zgłosił do prokuratury? To jest oszustwo z wykorzystaniem chorych dzieci.

SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"

a gdzie sie nagle podziali ci co jeszcze nie dawno tak bronili doktorka na forum;)

Radiolog spalony w Łomży . Każdy kto go mija na mieście czy w szpitalu powinien przynajmniej krzywo spojrzeć .

Ja nie chce ,żeby mnie leczył ktoś taki .

Dla tych co nie oglądali:

http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/sprawa-dla-reportera/wideo/26052011-2125/4454715

http://www.youtube.com/watch?v=dTf6F1ryS_w

http://www.youtube.com/watch?v=EfL9uhvSXU0

http://www.youtube.com/watch?v=bUU_tUsbdBc

Gratulacje jednym słowem dla doktorka , obłowił się dzięki tragedii rodziny . W polsacie w programie wszystko było piękne , ładne , szlachetne . Nawet sam wysłałem SMSa . Manipulacja i oszustwo na skalę kraju .

Ale o swoich planach powiedział dopiero dla lokalnej gazety.

Ps. Czy doktor pomogł jakiejś innej rodzinie? Np Paulinie ? Tez obiecywał.

spalic frajera na krzyzu pozniej utopic i do tego glowe uciac ;) pozdro dla tego doktorka amatorka haha

Na fundacyjne konto Pauliny nie wpłynęły dotąd żadne środki od doktora.

Prawdę mówiąc nie chcemy mieć z nim nic wspólnego.
Na koniec pozwolę sobie przytoczyć fragment korespondencji z doktorem, w której próbował namówić nas na "wypożczenie" Pauliny do jego występu w programie.

From: Henryk <henryk.korolczuk@xxxxxxx.pl>
Subject: Pomoc Dla Pauliny

Message Body:
Dnia 23.01.2011 będzie u mnie
w mieszkaniu na ul.Kazańskiej gościć
TV POLSAT z programem "Milion Od Zaraz" , jeśli chcecie mogę Was zaprosić do udziału w tym programie celem pozyskania funduszy na rehablilitację Pauliny.
Program ten emitowany jest w każdą niedzielę o godz.17.45 na żywo. Proszę o jego obejrzenie w dniu dzisiejszym
i kontakt tel. ze mną pod nr 692xxxxxx
Henryk

Numer telefonu i adres email ukryłem celowo - GS.

ja pierdole.
Mam nadzieję że to co zrobił innym....to wróci do niego ze zdwojoną siłą.

Pozew zbiorowy i sądowo nakazać mu oddanie pieniędzy prawowitym właścicielom . Bo ludzie nie wysyłali smsów na prywatne zachcianki tego konowała tylko na leczenie dzieci .

To też jest nieuczciwe w stosunku do innych ludzi ,którzy byli razem z nim w programie .

Oby się udławił pierwszym obiadkiem za te ukradzione pieniądze .

gdzieś czytałam, że ten PAN chciał spełnić swoje marzenia ok ale to nie zmienia faktu, że aby to osiągnąć wprowadził całą masę ludzi w błąd. też wysłałam smsa, bo byłam przekonana, że to dla tych dzieci!! nie miałam pojęcia, że chodzi o marzenia pana doktora!!!!! i nie ma co sie tlumaczyć, bo dla mnie to było oczywiste ze nikt normalny by nie zagłosował na niego a na dzieci już tak. przemyślana strategia..

doktor Judym to on nie jest... :/

No draństwo z premedytacją.

Zapewne zdecydowana większość z was to katolicy,tacy którzy powinni przebaczać swoim wrogom.Nie przyszło wam do głowy,że za podłość pana doktora największą cenę płaci jego rodzina.Nagonka ta może przyczynić się do kolejnego nieszczęścia.
Nigdy nie twierdziłam,że pan doktor postąpił fair.Uważam jednak,że gdyby nie jego nieszczęsny pomysł uczestnictwa w tym programie,to większości z nas nie obchodziłby los państwa Mańczaków.Jednak większość wypowiada się tak jakby to oni byli najbardziej wykorzystani.Większości tak naprawdę los tych biednych dzieci jest obojętny,nie oszukujmy się.Czy ktoś z Łomży,ktoś z was wcześniej zrobił coś dla tej rodziny?Czy ktoś z was "forumowicze" zrobił coś po programie dla tych państwa(po za wysłaniem sms-a)?

a zamiast wysylac smsy na doktorka mozna bylo wplacic te pieniadze na konto poszkodowanej rodziny. Wszyscy ktorzy zalujecie wykozystanej rodziny, ktorzy w dobrej wierze wysylaliscie smsy, zbierzcie sie, zoraganizujcie jakas zbiorke, naglosnijscie akcje, moze znajdzie sie sponsor, jesli rodzina ma jakies konto na ktorym zbiera pieniadze na leczenie dzieci wplacicie nawet po 1zl. Jeszcze bardziej zawstydzilibyscie tego doktorka.

Autor: maślanka123 (---.lomza.mm.pl)
Data: 31-05-11 00:25

Zapewne zdecydowana większość z was to katolicy,tacy którzy powinni przebaczać swoim wrogom.Nie przyszło wam do głowy,że za podłość pana doktora największą cenę płaci jego rodzina.Nagonka ta może przyczynić się do kolejnego nieszczęścia.
Nigdy nie twierdziłam,że pan doktor postąpił fair.Uważam jednak,że gdyby nie jego nieszczęsny pomysł uczestnictwa w tym programie,to większości z nas nie obchodziłby los państwa Mańczaków.Jednak większość wypowiada się tak jakby to oni byli najbardziej wykorzystani.Większości tak naprawdę los tych biednych dzieci jest obojętny,nie oszukujmy się.Czy ktoś z Łomży,ktoś z was wcześniej zrobił coś dla tej rodziny?Czy ktoś z was "forumowicze" zrobił coś po programie dla tych państwa(po za wysłaniem sms-a)?

Ale tu nie chodzi o "nieszczęsny" jak piszesz udział w programie, tylko o zasady. Rozumiesz???? O kasę chodzi. Kasa potrafi zamroczyć. I to że cierpi rodzina lekarza? Na własną prośbę. Ciągle jeszcze może oddać pieniążki faktycznie tym, którym się należą.

Bezczelność do kwadratu.Forumowicze,którzy piszą o tej sprawie,Twoim zdaniem maślanka ,krzywdzą rodzinę doktora? A to dopiero dobre!Czyli doktor i jego rodzina chcą mieć pieniądze i święty spokój.Sumienie im nie przeszkadza ?

Brzeczyszczykiewicz

Zgadzam się z Tobą !
Chodzi o zasady i uczciwość ,a nienawiść noszona w sercu obraca się przeciwko nam samym .

katolicy powinni wybaczać swoim wrogom ? hehe
katole w niedziele w kościele a na codzień chore oszołomy

Jak ktoś jest katolikiem na pokaz to zgadza się .......w niedzielę pod raczkę do kościoła a w domu manto .

Cóż jest warte szukanie Boga w miejscach świętych, jeśli zgubiłeś Go w swoim sercu?

Racja dziadka kalesony :)

W sobotę wieczorem w łeb a w niedzielę rano w ciemnych okularach pod rączkę do kościoła :):):)

A i tak większość widzi siebie przez pryzmat bycia i pokazania się a nie noszenia w sercu :)

A co tu wybaczać?? No co?? Powiedz co mamy wybaczyć? No nazwij to! Mamy wybaczyć to, że ktoś posłuzył się tragedią rodzinną aby zarobić kasę i wykształcić swoje dzieci??????? No więc co mamy po katolicku wybaczyć?

"pie*dol pie*dol, ja poslucham"

Nie bagatelizując cwaniactwa i braku empatii pana radiologa, to większości z was tu piszących albo drących ryje w programie u Jaworowicz nie dotknela tragedia dzieci tylko to, ze zwyczajnie daliscie sie zrobic w ch*** przez doktora. chcecie mu doku*wic, ze wprowadzil was celowo w błąd i wygrał dzięki waszych smsach.

chcialbym takze zwrocic uwage na role proboszcza w tej calej medialnej szopce, bo jakos nikogo nie zastanawia fakt, ze to on wszem i wobec z ambony oglosil, ze "smsy ida na dzieci", czyli celowo badz nie, wypuscil w obieg nieprawdziwa informacje... a teraz skutecznie usunal sie w cien.

To jego sumienie będzie gryzło i on za to odpowie przed ludźmi i przed Bogiem .Człowiek jest tylko człowiekiem każdy błądzi , każdy ma coś na sumieniu ........ to jak wykorzystał tą rodzinę jest naganne ,po trupach do celu ,ale to co zrobić ukamienować go ? Niech się zajmą tą sprawą odpowiednie instytucje ponieważ niewątpliwie oszukał tą rodzinę i tych ,którzy wysyłali sms-y.

Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe

Mozna się domyslać, że Proboszcz też został wprowadzonyw błąd.

Tak przypuszczałam,że taki będzie odzew.Większość z was nie doczytała albo nie zrozumiała.Czy ja powiedziałam,że pan doktor zachował się w porządku?NIE!!!Chcę tylko powiedzieć,że zachowując się tak,stajecie się podobni do niego(bezwzględni,bezduszni).Jak dla mnie cywilizowanym rozwiązaniem w tej sprawie byłoby złożenie zbiorowego pozwu przeciwko doktorowi(jest nagranie,część ludzi może zachowała potwierdzenie doręczenia sms-a).Zastanówcie się po co ta nagonka?Po to mamy sądy,żeby w cywilizowany sposób rozwiązywać spory.

Do Von Chrupka:
Twierdzisz,że jestem bezczelna?Dlaczego,bo piszę,że rodzina(głównie mam na myśli jego córki) pana doktora za jego nieprzemyślaną decyzję cierpi?Wiesz,ciekawa jestem czy Ty panie Von Chrupka chciałbyś ponosić konsekwencję za czyny swojego ojca czy matki.

Domyślam się,że większość z was pewnie nie kiwnęła palcem by wcześniej,przed emisją tego programu pomóc tym chłopcom.

Wiesz, większość z nas poprostu nie wiedziała o tej rodzinie. Nie każdy należy do parafii krzyża.

za jaja i o podłogę trzeba chama jeb.nąć

... niech odda kasę DZIECIOM NA LECZENIE- to im się należy, a nie DOKTORKOWI BEZ HONORU "jak ŚWINIA" albo jeszcze gorzej się zachowuje....
A TAK POWAŻNIE-...SZANOWNY PANIE DOKTORKU!!!! ODDAJ!!!ODDAJ!!! KASĘ NA LECZENIE DZIECI BO NA CIEBIE NIKT NIE GŁOSOWAŁ.. i wyjedż z Łomży tak będzie lepiej dla CIebie ....a jak nie masz honoru to mieszkaj tu jak prosiak...

Maślanka przestań bredzić.Córki doktora na otarcie łez mają trzysta tysięcy.T

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org