Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co to za firma PAKOSS? czy ktos ja zna?czy warto isc tam do pracy? |
Co myślicie o tej firmie? Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co to za firma PAKOSS? czy ktos ja zna?czy warto isc tam do pracy? |
jeszcze zależy co masz tam robić ? czy ta firma znajduje się na nowogrodzkiej?
|
|
Tak na Nowogrodzkiej mam być robolem w magazynie źle słyszałem nt tej firmy cała Łomża źle mówi o niej to straszna kicha podobno Eva Ali-baba
|
|
Mój znajomy tam pracuje i nigdy nie usłyszałem złego słowa na temat jego pracy.
|
|
daj mi numer telefonu tego znajomego sama z nim pogadam i zapytam bo nie wierze w to co piszesz podobno ta firma to koszmar Eva Ali-baba
|
|
Autor: alibaba (---.139.184.19.introlan.pl) Data: 31-05-11 07:46 Tak na Nowogrodzkiej mam być robolem w magazynie źle słyszałem nt tej firmy cała Łomża źle mówi o niej to straszna kicha podobno James Bond agent 007 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: alibaba (---.139.184.19.introlan.pl) Data: 31-05-11 08:20 daj mi numer telefonu tego znajomego sama z nim pogadam i zapytam bo nie wierze w to co piszesz podobno ta firma to koszmar James Bond agent 007 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Kolejny szczęśliwiec na I Komunijnym prezencie dorosłego świruje:)
|
|
po co Ci numer do kogos znajomego? opanuj sie, pojdziesz i sama sie przekonasz czy warto tam pracowac... "daj mi numer telefonu tego znajomego sama z nim pogadam i zapytam bo nie wierze w to co piszesz podobno ta firma to koszmar" dziwne odczucie skoro slyszalas takie opinie to o co sie tam wybierasz?
|
|
PAKOSS? nazwa znajomo brzmi:))) czyzby Pakosinska Jola??? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ja z kolei słyszałem, że wywalają Cię z każdej roboty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |