wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dragons Den... przyjechałem z Łomży ? :)

Witam
tak się składa iż przeszedłem przez casting do Dragons Den i zapewne udało mi się dostać do programu :) z pewnym projektem i zastanawiam się nad jednym w programi należy się przedstawić "skąd przyjechałem" od 2.5 roku mieszkam w Łomży i pracuje ale meldunek mam z innej miejscowości więc... waszym zdaniem powinienem powiedzieć iż przyjechałem z Łomży ? :>

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dragons Den... przyjechałem z Łomży ? :)

czyżby SylwekG z zambrow.org? :D

czyżby tak widzisz na zambrow.org się nie wypowiadam bo tam na zambrowsiej wiesi zawiść i idiotyzm panuje 90% myślała że się nie dam rady wybić a jednak ponad to jak narazie 90% portalu to Łomżyniacy, którzy wspierają tej portal i dzięki którym osiągnąć może ten sukces dlatego też mam wole powiedzieć iż pochodzę z Łomży a nie zawistnej wiochy :)

wg.prawa cywilnego
Miejscem zamieszkania osoby jest miejsce w którym osoba ta przebywa z zamiarem stałego pobytu.

Pochodzisz z Zambrowa, mieszkasz w Łomży i tu się osiedliłeś więc chyba przyjechałeś z Łomży

Z drugiej strony przyjechałem z miejscowości X mówisz o miejscu z którego wyruszyłeś do punktu docelowego :)

aj better :)

Łomża leży na Mazowszu !

swoja droga ciekawy wpis o Zambrowie :)
może wez udział w dyskusji w temacie "Smieszny klub i jego kibice"

Łomża leży na Mazowszu !

Jak poszukiwania inwestora?
portal ma zarabiać głównie na reklamach?

hehehe ciekaw jestem co znowu sobie wymyslil chlopaczek z kebabu za interes w 3 wymiarze mialy byc juz hot wingsy 24h na dobe i wiele wiele innych cudow znowu bedzie beka z lomzy

HokusPokus w sumie w dragons den mówią "przyjechałem z..." więc w sumie z Łomży :)

"Smieszny klub i jego kibice" powiem tobie tak na zambrowskim forum poruszyłem temat 'zambrowiaków' taka jest prawda 80% to ludzie... (nie chce tu robić tematu o zambrowie) ale te 20% (a może i mniej) to są ludzie z którymi można się świetnie dogadać więc nie jest tak źle :) i nie będę ukrywał iż w Łomży jest dużo więcej osób 'życzliwych' lecz znajdą się wśród nich też tacy sami ludzi z mentalnością 'zambrowiaka'

Donald
Przeczytaj temat :) ale nie mogę wszystkiego zdradzić :)

BRAK NICKA
wysil się ... i wejdź na stronę www.tenpub.pl

(mentalność właśnie się udziela o której wspomniałem... gada aby gadać a nie widzi linku www ? )
ale powiem tak ...100 osób z łomży jest i 4 osoby z zambrowa :) Więc to co opisałem są to tylko fakty "Życzliwości ":)

wszedlem w linka i co z tego jak nic nie mozna zobaczyc bo odrazu logowac sie trzeba a mi sie niechce ponadto mam pytanie czy to ty jestes tworca pomyslu czy po prostu zlapales dodatkowa fuche i chcesz to troche rozreklamowac??

można ;) konta firmowe są ogólną dostępną stroną www jeżeli chcesz zobaczyć coś 'więcej' musisz się zalogować tak samo jak na nk czy facebook (tam bez zalogowania nigdzie nie wejdziesz)

Jestem pomysłodawcą :) w portal obecnie zaangażowało się 6 osób i ilość wzrasta chętnych wspierać (ale teraz myślę iż odbiegłem od tematu)

więc myślę iż "przyjechałem z Łomży" :)

Moge Ci coś podpowiedzieć

A mianowicie odrazu zaznaczam że nie jestem zawistny ani nic z tych rzeczy,
życze Ci jak najlepiej

lecz

Domyslam się ze do Dragons Den masz zamiar pójść z pomysłem tenpub.pl
Rozmawiałeś z jakimś analitykiem lub osobą kompetentną

Bo ja z analizą rynku, socjologią i zarządzaniem miałem kontakt jedynie co na studiach i mogę Ci podać kilka prostych przykładów
1.Serwis ten będzie porównywany do naszej klasy i innych portali społecznościowych które są już rozwinięte na tyle że w najbliższym czasie żadną konkurencją nie będziesz dla nich.
2. W kwestie społecznościowe typu że polskie społeczeństwo nie ma kultury w przeciwienstwie do anglików czy irlandczyków wychodzenia do pubów i barów jako części życia pomijam
3.Rozumiem że chcesz osiągnąć sukces portalem-ale jeśli go osiągniesz to nie wierze że bedziesz mógł zaoferować jakąś korzyść dla tych ludzi
Poważne inwestycje na gróbe miliony tam nie przechodziły które miały przyszłość i były bardzo dobrze zbadane, co mówić o portalu który nie wiadomo czy rozrosnie się chociażby do rozmiarów poratlu 4lomza.pl który na rynku polskim nie stanowi jakiejs większej wartośći
szacuje że może dać utrzymanie lub dodatkowe źródło dochodu jedynie 1 góra 2 osobom

Wiem że to sposób na promocję i może tym się kierujesz jednak jak mówie ja w kilku zdaniach podstawowe aspekty Ci przedstawiłem a mógłbym jeszcze pare Ci przedstawić
jednak życze powodzenia

Łomża leży na Mazowszu !

HokusPokus
obecnie jestem po etapie 2 (http://jakzostacmilionerem.pl/zasady/1#id1) + myślę że dałem radę pomimo 'stresu' ( na szczeście komisja z dragons den są to osoby wyrozumiałe i wszystko można opisać własnymi słowami)

2. słowo pub- skrót od public :) portal nie tylko skierowany jest do pubów lecz do pizzeri fast foodów klubów restauracji itp :)

Hehe Hokus no i znów nie mogę się z Tobą zgodzić :)

Ja uważam, że to może być trafiony pomysł. Ludzie w wieku od 15 do 20 lat, żyją głównie fejsbukiem czy nk. Polskie społeczeństwo nie ma kultury przesiadywania w pubach i barach. Ale clubbing (w dużych miastach) i dyskoteki (w małych) są częścią kultury młodych ludzi, a ten portal celowany jest głównie do nich. Poza tym to kolejne miejsce do pokazania twarzy, czy innych części ciała w internecie :).
Internet i wszystko co z nim związane to najszybciej rozwijająca się branża, na której można zarobić kupę kasy. Przykład to nk, która powstała dzięku kilku studentom. Teraz ci studenci, prawdopodobnie mogli by nie pracować do końca życia.
Przy odpowiedniej reklamie i odpowiednich nakładach finansowych ten portal ma szanse zaistnieć.

Maro1234 aż się dziwie że osoba z zambrowa tak piszę ale muszę cię sprostować odnośnie portalu bo zakres jest dużo większy (po modernizacji portalu) uwież mi że + 30 osób będzie bardzo dużo to nie jest jakaś tam kopia portalu nk fotka czy coś w tym stylu to ma swój cel jak narazie jest ok... ale zrealizowałem 40% portalu po uzyskaniu funduszy ... iż to nie jest portal podobny do nk czy fb a to co jest na tym portalu nie znajdziemy na innych :) lecz... to kwestia $$

Chyba mnie panowie nie zrozumieliście

Łomża leży na Mazowszu !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org