Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Firma FACHOWIEC |
Miał już ktoś z tą firmą doczynienia, ostatnio znalazłem ich ulotkę i mają ciekawe oferty drzwi zewnętrznych z montażem 790zł. Tylko na ulotce niema żadnego adresu jest tylko nr. tel. Zaraz ktoś napisze to zadzwoń i się dowiedz ale mi chodzi o to czy to nie jest jakieś naciąganie i czy to solidna firma.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Firma FACHOWIEC |
Polecam.Zakładalem u nich rok temu.Tanio, drzwi dobrej jakosci, zamek gerda.Nie wiem czy to ta sama firma ale cena sie zgadza.
|
|
Czasem trudno ludzi zrozumieć, szukają towaru za psie pieniądze i myślą, że kupią markowe, solidne. Dla przykładu ktoś reklamował panele podłogowe wraz z położeniem 23zł/m2, więc jak można przy tej cenie szukać jakości, skoro same położenie jest w granicach 12zł/m2? A co do drzwi to około 500zł kosztuje sam zamek z mechanizmem, jeśli mówimy o firmie Gerda, chyba że już to produkują w Chinach, to sory i powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
jeżeli to są oryginalne zamki Gerda to są zaplombowane i po montażu dostaje się i ty jako właściciel pierwszy otwierasz i tam jest wkaładka klucze i karta a miał być kolekcjoner............
|
|
ja mam zamontowane drzwi oryginalne Gerda, koszt 1700 zł, a do tego otrzymałem dokumenty i wszelkie certyfikaty np. policyjne, przeciwogniowe, przeciwwyważeniowe itp. Ubezpieczałem mieszkanie to wystarczyły tylko te dokumenty i po sprawie. Tanie drzwi to tylko atrapa bezpieczeństwa, ja na te drzwi nawet patrzeć nie chcę a Ty zrób jak chcesz.
|
|
ja dalem 2300 za gerdy i certyfikatuw nie mam :( w domelu bralem .
|
|
Autor: olsen (---.elomza.pl) Data: 28-05-11 11:08 Polecam.Zakładalem u nich rok temu.Tanio, drzwi dobrej jakosci, zamek gerda.Nie wiem czy to ta sama firma ale cena sie zgadza. To znaczy się mają jakieś biuro jak im tam drzwi zakładałeś.
|
|
nie kazdego stac na drzwi za 2500i nie kazdy w domu ma takie skarby zeby az tak je chronic.Mysle ze nie warto az tak duzo wydawac na drzwi jesli nie posiada się wielkich luksusów.Decyzja nalezy do ciebie
|
|
ta firma nie jest z lomzy.biuro maja w ostrolece czy gdzies tam.trzeba zadzwonic i przyjada z oferta.wybor nalezy do ciebie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |