Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto się wybiera do NNKJO od tego roku? |
Hej, tak jak w temacie, szukam osób, które od tego roku wybierają się do NNKJO w Łomży (Niepubliczne Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych, ul. Reymonta). Jestem ciekawa, czy dużo będzie chętnych. Od 1 czerwca w sekretariacie szkoły będą przyjmowane dokumenty, ktoś z Was będzie może wtedy składał papiery? Dodam, że ja wybieram się do tego kolegium na zaoczny angielski. Pozdrawiam;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto się wybiera do NNKJO od tego roku? |
podaj wiecej szczegolow moze i ja sie wybiore I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
|
|
Kruger, tu jest oficjalna strona kolegium www.nnkjo.edu.pl , tu jest wszystko napisane. Dokumenty przyjmują od 1 czerwca, rozmowa kwalifikacyjna jest 17 września.:)
|
|
no to sie zastanowcie, bo od 2014 roku wszystkie kolegia maja byc zlikwidowane, wiec trzeba bedzie sie przenowsic gdzie indziej. powodzenia
|
|
Nie wybierałabym się tam, gdyby istniało zagrożenie, że naukę trzeba będzie przerwać - rozmawiałam z dyrektorem szkoły i kolegium nie będzie ani likwidowane ani przenoszone. Zresztą do 2014 roku jeszcze 3 lata, więc akurat tyle ile trwa nauka.
|
|
up
|
|
Ja w tym roku kończę NNKJO. Miła atmosfera, dobra kadra nauczycielska. Jeśli ktoś chce się nauczyć angielskiego i przy okazji nauczyć jak nauczać innych to polecam się tam wybrać. Oczywiście nic nie przychodzi łatwo i wiadomo, że trzeba włożyć dużo pracy.
|
|
Buck-oh-six dzięki za odzew. Jesteś na dziennych czy zaocznych?
|
|
Na zaocznych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |