wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kpiny, zajkowski, radio, prezes

to co sie przed chwila dowiedziałam to kpiny - chodzi o działania prezesa izby handlowej w łomży p. zajkowskiego, zamiast popierac łomzyniaków to sprowadził po raz kolejny jakąś firme z zewnątrz aby sprzedac radio bab w obce rece, kpiny
a co z pracownikami panie zajkowski?????????
a dlaczego to nie sporzedano radia bab łomżynikoam z izby tylko jakiejs firmie z zewnątrz?????????????

mam nadzieję ze tak jak i mnie wykopano równiez wykopią prezesa zajkowskiego z radia bab które przehandlował w obce rece

a ha, jak jutro przyjde to pogadamy kogo jeszcze przechandlowac a wiem piłke w ŁKS można sprzedac tez działamy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kpiny, zajkowski, radio, prezes

Takie życie szkoda że żadna firma zewnątrz niechce wybudować fabryki albo coś a nie nuda no cóż Łomża nie ma surowców to nic tu nie powstanie nawet piachu w Łomży nie wydobowują tak jak w Suwałkach to by może Atlas Klej OK by powstał hehe **** I DZIURA TO ŁOMŻA !

Zaraz , zaraz , czy to jakas zagraniczna firma? Może ludożercy?

Widzisz. Tak sie sklada, ze Zajkowski byl tylko prezesem Babu. Wlascicielem byla spolka z Czestochowy. I to oni decydowali komu sprzedac a komu nie.

A poza tym, ktora z lomzynskich firm moglaby kupic cala siec radiowa? Bo gdyby mozna bylo kupic tylko Bab cos mi sie wydaje, ze zostalby w lomzynskich rekach.

A na co komu te całe radio?

No właśnie. Kto by kupił Radio, którego nikt nie słucha? :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Jeżeli tak to przeżywasz, mogłaś wysupłać drobniaki i kupić sobie Radio BAB, a nie rzucasz hasełka. Radio to biznes, a na wolnym rynku nie ma sentymentów. Słaby upada i odpada. A poza tym, moim zdaniem byłe Radio Łomża i obecne Radio BAB nigdy nie reprezentowały nawet średniego poziomu - jednym słowem cieniasy.
Pozdrawiam

Aby reprezentowac jaki poziom trzeba miec kase, aby miec kase trzeba miec reklamodawcow (z kasa) aby miec reklamodawcow trzeba miec sluchaczy itd...
Powiedzmy sobie szczerze ze mala rozgłosnia radiowa nie ma szans utrzymania sie samodzielnie na rynku.

Tak juz musi sie dziać :D

ptysiu91 jak masz pisać takie pierdoły, nie mające nic wspólnego z tematem to nie pisz NIC. Niech tylko zobacze jeszcze jeden taki post...

Pozdrawiam

witam,
najszczególniej autora postu, który w moim (i nie tylko) mniemaniu jest zwykłym tchórzem!!!!
jak już porywasz sie do pisania o tematach tak bliskich twojemu sercu,to przynajmniej podpisuj sie za siebie!
nie zniżę sie do twojego poziomu i nie narobie ci obciachu na formum, bo tanie zagrywki pozostawiam tobie...
co do radia bab podtrzymuję opinię foxa (nic dodać nic ująć).

to co teraz już nie będzie prezesem?
ponoć jak ktoś go pyta o zawód on mówi "PREZES"
pamiętacie film poszukiwany poszukiwana ;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org