Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBRY SZEWC |
Szukam dobrego szewca, który robi również przeróbki butów, np. wymiana obcasów, skracanie, zwężanie itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBRY SZEWC |
Najlepszy szewc w Łomży mieści się na ul.Wojska Polskiego vis a vis sklepu monoplowego Czarny Kot ,robi z butami dosłownie wszystko ,zmienia nawet kolor na zyczenie klienta ;) Jak to mówią, swego nie znasz, cudze chwalisz.
|
|
Dobry szewc u którego często bywam jest na krótkiej obok Erosa xD
|
|
zgadzam sie z matrixx,szewc na Wojska Polskiego jest mistrzem w tym co robi.
|
|
Zgadzam się.Szewc z Wojska Polskiego poza wszelką konkurencją!
|
|
Wymiata wszystkich innych szewców ;)) szewc z Krótkiej to PRZY NIM PIKUŚ ;)))) Jak to mówią, swego nie znasz, cudze chwalisz.
|
|
a ja lubie tego na krótkiej :P bo mam blisko i miły pan to jest SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
a ja poleca szewca na al.legionów na przeciwko stokrotki gdzieś, dobrze robi i Tani jest;]
|
|
Polecam na al.Legionow
|
|
Formix chwalisz szewca na przeciwko stokrotki GDZIEŚ. wogóle wiesz gdzie on ma zakład? bo po tym co piszesz to chyba nawet brak Tobie pewności że wogóle tam jakiś zakład jest. ZGADZAM SIĘ Z WIĘKSZOŚCIĄ NA WOJSKA POLSKIEGO JEST NAJLEPSZY SZEWC W MIEŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Mój sąsiad zawsze jest pijany jak szewc,mogę Ci podać namiar.
|
|
na al.Legionow jest szewc w budynku tam co jest komis z tel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |