środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Złote numery HEYAH

Witam, mam do sprzedania zestaw 14 złotych numerów HEYAH. Startery są nowe, nie aktywowane przez nikogo.
Złote numery, super proste do zapamiętana, na allegro "chodzą" po kilka stów, u mnie ok. 3 dych za numer. Dla zainteresowanych mogę podać te numery.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Złote numery HEYAH

Możesz te numery podać na forum?

Pozdr.

tez z checia zobacze te numery

zloty numer to 500 100 100 a nie te wasze pseudo ktore upiększacie spacjami 501 48 48 1... bo taki to sobie mozna w kiosku za 5zl kupic

Masz rację Profesor, mam nadzieję, że się zaraz przekonamy co nam oferuje emilaa21. :)

zlotych numerow juz niema od kilku lat !!! dla przypomnienia zloto to np. 500 -000-000 a nie 695 305 395 mnie interesowala koncowka taka : 965 835 kto bystry bedzie wiedzial dlaczego ;-) mysle ze na wizytowce niezle wyglada...

...masz na imę Wojtek?

jak masz numer z taką koncówką xxx 866 355 to ja poprosze ;)

Owszem oferowałam złote numery, typu 500-000-000, jak napisał Ryszard_O, nie żadne "pseudo" Profesorku:) Nie oszukuję ludzi, nazywam rzeczy po imieniu i nie próbuję się dorobić na zwykłych starterach promując je jako złote numery, a taki wniosek właśnie wysnuwa się z waszych naiwnych domniemań;)

Właśnie znalazłam dwóch klientów na forum ostrołęckim, także dziękuję i zamykam wątek

kłamczuszka

emilaa21 znam ten temat ale nie umiesz się w tym poruszać, spier.dalaj a na te numery to już nikt się nie nabierze

A ja znam temat chamskich forumowiczów, którzy wchodzą na forum tylko po to, aby pokazać jacy są mocni w słowach (w słowach pisanych oczywiście), także nie zrobicie na mnie wrażenia:)

na allegro "chodzą" po kilka stów, u mnie ok. 3 dych za numer.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NIE CZARUJ NAS TAKIMI BAJKAMI.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org