Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stary Rynek -"tętni życiem" |
W TV Łomża reklamuje się "ogródki gastronomiczne" na Starym Rynku. Radny miejski o nazwisku Augustyniak(przepraszam jak przekręciłem), dodam młokos mówi,że taki ogródek to jest ogromna atrakcja i można z całą rodziną rozerwać się.Może dla niego to jest i atrakcja ale dla mnie patrzenie się jak ktoś pije piwo to żadna atrakcja,a po za tym nic tam się nie dzieje. Piwo to jedyna atrakcja na Starym Rynku i uchowaj Boże dzieci od takiego spędzania czasu. Dodam, że obserwuje trzech radnych miejskich:w/w,p.Gałązkę i nie znanego mi z nazwiska radnego lecz siedzącego w tej trójcy na posiedzeniach.Jedynym ich zajęciem jest śmiech, przepraszam jeden z tych radnych zabrał głos i skrytykował księży po czym już tylko się cieszyli. Dziękuje bardzo za finansowanie z moich podatków takich radnych i życze im dalszych uciech.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stary Rynek -"tętni życiem" |
jakoś nie słychac, żeby przeciw tym piwnym namiotom protestowała Komisja ds. Rodziny, Profilaktyki i czegoś tam jeszcze. No cóż - pieniądz nie śmierdzi,a Ośrodek Terapii Uzależnień blisko.
|
|
Tak to jest jak du...sko na wysokim stołku a z butów słoma wystaje. Wszystko jest śmieszne kiedy się nie ma o niczym pojęcia. Tak trzymać Panowie Radni.
|
|
Jestes na takim samym poziomie jak ci radni. Widać efekty rajców miejskich, Łomża staje się GMINĄ. Jedynym pozytywem tych ogródków będzie to, że komuś łeb obtłuką i dzięki temu może w kraju o Łomży usłyszą.
|
|
Pytanie ogrodkow piwnych. Czy to ta sama Pani jest włascicielem ogrodka piwnego ,lub jej mąż co promowala kampaniję obecnego Prezydenta w tv ? Jeżeli tak to proszę nie zadawać więcej pytań. Pozdrawiam michal
|
|
Michał Przecież ktoś musiał promować - nie przypuszczam, by całkiem altruistycznie. To choroba ustrojowa.
|
|
Jesteśmy zbyt małym miastem, aby uniknąć koligacji w intresach czy też więżów rodzinnych. Niestety. Też kiedyś biadoliłem nad tym, że moja mama nie ma układów ani wpływowej rodziny. Cóż, nie pochodzimy z Łomży.
|
|
Z danych udostępnionych z Ratusza ogródek piwny na Starym Rynku - ten większy - "nie Browaru Łomża" - daje 8 000 zł miesięcznie za dzierżawę terenu + opłata za koncesję alkoholową. ... moim zdaniem całkiem dużo. ... co do Radnych to przypomnę, że oni są w Radzie nie z wyboru mieszkańców, a ze sposobu podziału mandatów. Radny Augustyniak zdobył 16 głosów poparcia. cz
|
|
Znam wiekszosc radnych poprzedniej kadencji i nie mowie wcale, ze praca jaka wykonywali byla czyms nadzwyczajnym, ale to co teraz sie dzieje w radzie to jednym slowem smiech. Znam kilku ludzi, ktorzy maja perspektywy dla rozwoju miasta, ale co z tego jak ich sie blokuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |